PFC Litex написа:Ти къде видя в мненията ми да коментирам ситуацията за дузпата?
До нея не съм стигнал.
Когато всяка една част от тялото с която футболист има право да играе с топката е зад последният в отбраната се свири засада.
Кофти, че няма да се издадат, но така и трябва, тук във форума пишат (РЕДОВНО) двама действащи съдии и могат да потвърдят това което споделям сега във всеки един момент, но едва ли ще го направят.
Давам ти пример:
Защитник и нападател са на една линия, но тялото на нападателят е наклонено на 13 часа, а тялото на защитника на 11, в този случай се вдига засада, нищо, че са на една линия.
В този случай лошо за вас при положението за първия гол.Тялото на черния е пред тялото на Коце Стоянов,въпреки,че краката са ми по назад....а за Делев...след малко ще ти сложа снимка с една черта направена от мен,по линията на тревата.....той е поне с метър пред защитника.....
Един от тези двамата да не Томи,който писа на предната страница.....добре мисли и разсъждава и познава добре футболните правила,въпреки ,че е левскар....(дано не се окаже Николай Йорданов или Станислав Тодоров)....