Литекс бесни от съдийството

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Литекс бесни от съдийството

Мнениеот PFC Litex » 01 авг 2011 02:02

joro65 написа:
PFC Litex написа:Тази снимка е именно от видеото в спортал
http://store.picbg.net/pubpic/7D/B9/c55 ... eb7db9.jpg ето ти е като линк

Да де....точно двама ги няма....и точно този покрива засадата!

В предният пост споделих преди коментар да се замислиш за правилото на засадата.

Дори без никакви линии и следейки линиите на тревата се вижда, че засада има, но лично за мен това няма значение, тъй като съдийски грешки стават, да фатални са, но са част от играта.
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 01 авг 2011 02:03

Bella написа:Red_Girl , ето че пак се оплакваш... Гришата ви е голям трън в очите на всичко, но това си е ваш проблем..
Кажи какво прави вчера Каубоя при Генов на полувремето? Да го пита за тениската, сякаш не му е ясно, че не може да излезе с друга и да залепят номера.. По-глупаво оправдание не бях чувала.. И сякаш не знеш, че НИКОЙ от двата отбора и по НИКАКЪВ повод няма право да ходи при съдията в почивката?

Бела ти за много сериозни неща я питаш, недей така. :mrgreen:
Изображение

joro65
Контакти:

Мнениеот joro65 » 01 авг 2011 02:04

PFC Litex написа:
joro65 написа:
PFC Litex написа:Тази снимка е именно от видеото в спортал
http://store.picbg.net/pubpic/7D/B9/c55 ... eb7db9.jpg ето ти е като линк

Да де....точно двама ги няма....и точно този покрива засадата!

В предният пост споделих преди коментар да се замислиш за правилото на засадата.

Дори без никакви линии и следейки линиите на тревата се вижда, че засада има, но лично за мен това няма значение, тъй като съдийски грешки стават, да фатални са, но са част от играта.

И какво е правилото за засада...????Искаш да кажеш,че този ,който е заедно с футболиста от ЦСКА не покрива засадата ли???Или пък искаш да кажеш и ти ,че нарушението се свири оттам ,откъдето започва?
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 01 авг 2011 02:09

Ти къде видя в мненията ми да коментирам ситуацията за дузпата?
До нея не съм стигнал.

Когато всяка една част от тялото с която футболист има право да играе с топката е зад последният в отбраната се свири засада.

Кофти, че няма да се издадат, но така и трябва, тук във форума пишат (РЕДОВНО) двама действащи съдии и могат да потвърдят това което споделям сега във всеки един момент, но едва ли ще го направят.

Давам ти пример:
Защитник и нападател са на една линия, но тялото на нападателят е наклонено на 13 часа, а тялото на защитника на 11, в този случай се вдига засада, нищо, че са на една линия.
Изображение

joro65
Контакти:

Мнениеот joro65 » 01 авг 2011 02:15

PFC Litex написа:Ти къде видя в мненията ми да коментирам ситуацията за дузпата?
До нея не съм стигнал.

Когато всяка една част от тялото с която футболист има право да играе с топката е зад последният в отбраната се свири засада.

Кофти, че няма да се издадат, но така и трябва, тук във форума пишат (РЕДОВНО) двама действащи съдии и могат да потвърдят това което споделям сега във всеки един момент, но едва ли ще го направят.

Давам ти пример:
Защитник и нападател са на една линия, но тялото на нападателят е наклонено на 13 часа, а тялото на защитника на 11, в този случай се вдига засада, нищо, че са на една линия.

В този случай лошо за вас при положението за първия гол.Тялото на черния е пред тялото на Коце Стоянов,въпреки,че краката са ми по назад....а за Делев...след малко ще ти сложа снимка с една черта направена от мен,по линията на тревата.....той е поне с метър пред защитника.....

Един от тези двамата да не Томи,който писа на предната страница.....добре мисли и разсъждава и познава добре футболните правила,въпреки ,че е левскар....(дано не се окаже Николай Йорданов или Станислав Тодоров).... :)
Последна промяна от joro65 на 01 авг 2011 02:33, променено общо 1 път.
Изображение

joro65
Контакти:

Мнениеот joro65 » 01 авг 2011 02:24

http://media.snimka.bg/9096/024446639-big.jpg?r=0
Ето.....некадърно направена,но според възможностите ми!
Изображение

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 01 авг 2011 02:28

Друже, за да сме съгласни с тебе линията трябва да е права, а не като змия нагъната. ;)
Дано никога не станеш инженер, че лошо ни си пише :lol:

joro65
Контакти:

Мнениеот joro65 » 01 авг 2011 02:34

paceto написа:Друже, за да сме съгласни с тебе линията трябва да е права, а не като змия нагъната. ;)
Дано никога не станеш инженер, че лошо ни си пише :lol:

Сори,ама мишката няма линийка.......поне се опитах да вървя с нея по линията на тревата!
Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 01 авг 2011 02:35

joro65 написа:Един от тези двамата да не Томи,който писа на предната страница.....добре мисли и разсъждава и познава добре футболните правила,въпреки ,че е левскар....(дано не се окаже Николай Йорданов или Станислав Тодоров).... :)

:lol: :lol: Не съм аз. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 01 авг 2011 02:38

http://store.picbg.net/pubpic/1C/3B/f8097a3b0af71c3b.jpg погледни тялото на Делев и тялото на нашия защитник, след което се върни и прочети отново правилото за засадата.
Изображение

Върни се в “Литекс”