Литекс - Жилина (Шампионска Лига) 1:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

runnersa
Контакти:

Re: Литекс - Жилина (Шампионска Лига) 27.07.2010 | 20:00 ч.

Мнениеот runnersa » 27 юли 2010 22:08

Типеца написа:Както цитирах в една друга тема поУст на колегата,Гьоте-Който купува титли,жъне неуспехи...
Успех на лигекс в ...борбата за оставане в А група

Много си забавен те хубаво, че Левски и Цска никога не са си купували титли, четова ти дава право да говориш глупостите си ;) А за оставането и в началото на миналата година ни разправяха такива "остроумия", а нали се сещаш какво беше класирането накрая? Те Левски като отпаднаха от Жилина, Бате и тем подобни да не са се борили да не изпаднат после :roll: По твойта логика така трябва да е било ;)
Просто футболът ни е на такова ниво, че който си мисли, че трябва да бием подобни отбори с лекота много се залъгва, но това не променя факта, че евроучастниците ни са най-силните отбори в България защото нали не си мислиш, че ако играеха някой от другите отбори в България които не играят в Европа щеше да се представи по- добре? ;)

Трън
Контакти:

Мнениеот Трън » 27 юли 2010 22:08

И аз мисля че Литекс играе по-добре като гости. Не бих казал че Литекс изиграха по-слаб мач отколкото домакинството на Рудар. На гостуването всичко си дойде на мястото.

Потребителски аватар
PAPI1912

Re: ...да видим сега кой какво ще говори ..

Мнениеот PAPI1912 » 27 юли 2010 22:09

toti75 написа:
Madridist написа:
toti75 написа:Лека и на теб "човече", никога не видял Европа отблизо на стадиона - щото сте много велики, ама само у ваше село. Нямате отбори, нямате стадиони, нямате успехи ... никога не сте ги и имали - имате само селяния и побоища, руини и В група, и големи усти ;)

На кое викаш село :shock: Случайно да знаеш,че това същото "село" миналата година беше класирано на пето място сред най-старите градове в Европа. И какво като не е видял Европа, това прави ли го по-малко фен :?:

Нямах предвид конкретния град, в случая Пловдив, имах предвид манталитета на доброжелателния колега с малката скромна уста, който беше решил да поплюе преди лягане ;)

ГУРЛЬО И НА ТЕБ ЩЕ ТИ КАЖА ЩЕ ВИ ВИДИМ НА 1 АВГУСТ .
ЩЕ ВИ ВИДИМ И В ЕВРОПА.
ЩЕ ВИ ВИДИМ ПАК КАК НАРЕЖДАТЕ ПЪРВЕНСТВОТО .
ЕБАТИ ГРАНДОВЕТЕ

Потребителски аватар
kiril74
Контакти:

Мнениеот kiril74 » 27 юли 2010 22:09

Определено не играхме добре , но в такива мачове трябва и малко шанс ,а в този мач той не беше с нас.Усеща се липсата на Дока.При далечни удари няма равен.В края при тия изритвания напред може да се радваме , че не получихме и втори гол :(

Потребителски аватар
toti75
Контакти:

Мнениеот toti75 » 27 юли 2010 22:12

[/quote]
toti75 колегата го каза ако бях на твое място щях да си замълча.
относно Ботев Пловдив ще ти кажа вземи чети малко .[/quote]

И какво да чета за Ботев Пловдив? Че го закриват, че некъв си го затрива, че много го обичате ама сте до там, че пожелание ще играете във В групата по милост или???? То друго не пише от вече и аз не помня от кога, а съм на доста годинки откакто чета спорт ;)
Оправете си вашите неща и когато станете по-добре от другите, тогава имайте очи да плюете останалите за неща които нямат общо с вас - неблагодарници. Всички ви подкрепяхме като бяхте на зор - за да плюете сега! Това манталитета на Граждани от стария признат европейски град ли е а?
А ГУРЛЬО ЩЕ ВИКАШ НА БАЩА ТИ СЕЛЯНИНО! Яхвай балканчето и беж на село да поливаш пипера - тук не е за илитерати като тебе.

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 27 юли 2010 22:14

haha написа:
levskioleole написа:Не ми пука за Латекса,още по-малко за цска-видяхме днес какво дерби напрабвиха със зъболекари,готвачи и т.н.
"

Никой не ти иска мнението бе говедо.

Хайде по-леко с епитетите! На теб приятно ли ти е да те наричат ПРАСЕ?
Успех на Литекс на реванша. Ако си повярват ще успеят! Иначе на всички стана ясно, че нито Жилина, нито БАТЕ Борисов са слаби отбори. Поне за българските отбори в моментното ни състояние са си сериозен противник. Колкото и да не ни се иска. Хората, които говореха за "жилене", "батета" и "каки" мисля, че трябва да се извинят. И не се присмивайте на неуспехите на другите отбори, защото колелото се върти и тази съдба неизбежно някога застига всички! Не ми се иска да злорадствам, дано всички БГ отбори се представят добре в ЕКТ, а пък на 1 август да си крътнем червените. Там вече бъзиците са разрешени. Даже бих казал задължителни. Иначе няма да е вечното дерби! ;)
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 27 юли 2010 22:20

Папи 1912, стига се излага! Ходи си лягай! Не пишеш по темата, а само колко сте велики и плюеш по всички! Страхотни сте Ботев! Невероятни са и Локото! Хайде сега успокой се и сънувай предстоящите победи над "гадните шопи"!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 27 юли 2010 22:27

Литекс имаха късмет, че ония нещастник Дока е болнав, но нямаха късмет и брат му Нифлорчо да се разболее, без тях можеха да реализират повече в нападение, с тези симуланти може само в България да се стане шампион, но без тях Литекс има какво да покаже. Успех :!:

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Мнениеот Gateca » 27 юли 2010 22:29

Parmalat написа:Много бързо отписахте Литекс.Само че оранжевите играят по-силно като гости и аз залагам, че Литекс ще ги бие там.Удариха и греда ловчанлии.Тоя Касей откъде го изкараха.Все едно гледам Гара Дембеле номер 2. :shock:

И как стигна до този извод , че играят по силно като гост. Ако става на въпрос Рудар и тук можеха да бъдат победени с 4-5 гола , при това не застрашиха Литекс по-никакъв начин. Отбори като Дъндолк , Клифтънвил и Рудар не трябва да са никакво мерило за нашата игра. Реванша ще е труден за Литекс , като за съжаление Жилина щи има голямо предимство .
Въпреки това успех на Литекс!!!
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

Потребителски аватар
toti75
Контакти:

Мнениеот toti75 » 27 юли 2010 22:39

Gateca написа:И как стигна до този извод , че играят по силно като гост. Ако става на въпрос Рудар и тук можеха да бъдат победени с 4-5 гола , при това не застрашиха Литекс по-никакъв начин. Отбори като Дъндолк , Клифтънвил и Рудар не трябва да са никакво мерило за нашата игра. Реванша ще е труден за Литекс , като за съжаление Жилина щи има голямо предимство .
Въпреки това успех на Литекс!!!

Абе и Жилина не са кой знае какво в момента. Предимството на гола на чужд терен си мисля, че много бързо ще изчезне там и ще се превърне в плюс за Литекс - с един бърз гол в началото. Определено не са като Дъндолк и Клифън-еди кво си ама все пак играят за ШЛ и е нормално да не са като тях. При повече концентрация можеха и днес нашите да ги бият, като гости няма да са обременени откъм публика а при Литекс това от одавна си го има като недостатък. Успех на в реванша, ще играе и Дока и мисля че шансовете са големи, дано имат и късмет.

Върни се в “Литекс”