Ще извадят ли Литекс от А група?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

седемнамалко
Контакти:

Re: Ще извадят ли Литекс от А група?

Мнениеот седемнамалко » 12 дек 2015 20:43

Кашчей написа:
popokutepetel написа:
4oKuTo написа:Няма точка, която спасява Литекс от изваждане от "А" група. Точка 5 спестява наказание за самите играчи, но клубът плаща санкция и трябва да напусне "А" група.

Така е. И да напомня, че при последния подобен случай, когато 96 г. Лафчис извади Левски от мача за купата срещу Славия, Левски беше наказан с изваждане от турнира за купата ;)
Така че Осъм са аут. А ако не ги извадят не ми се мисли какъв цирк ще настане в измисленото ни първенство. Всеки, който е недоволен от съдия, публика, терен, резултат и т.н. ще накара домакина или чистачката на клуба да извади отбора :)

Стига бе, верно ли ви извадиха от турнира тогава :mrgreen:
Тук защо пише друго, ъм https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D1 ... BB_1996/97

Че и тогава ви беше първият скандален мач с Литекс-реваншът в София!

Тогава правилниците бяха други, тр... Безсмъртний, Лафчис ги знаеше и се възползва, промениха ги (главно заради него) и сега са такива, каквито са.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 12 дек 2015 20:46

russia написа:Не! Щом причината за напускането е служебно лице - в случая май беше Стоилов, тогава напусналите терена състезатели не се санкционират. Какво му мислите толкова?
Някои оракули предсказват, че това бил последния мач на Литекс, но на мен ми се струва, че по-скоро беше последния мач на синкавите под ръководството на мистър 300 кила!
Да, очаква ни интересна зима! :)

Играчите не се санкционират със ССП, но клубът се вади от А група. Не знам кои са синкавите, нито кой е 300 кила, обаче Щерев и Алексиев не ми изглеждат дебели. Спас и Милен също. Те тепърва започват да се занимават...
По-интересно е фалиралата панчеревска трупа как ще вземе лиценз за Б група, начело с подсъдимия за ДДС и захар велик бос, ама наистина идва интересна зима...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Onze_dOr
Контакти:

Мнениеот Onze_dOr » 12 дек 2015 20:47

Ще ги извадят друг път! Глупавите осмокласници, дори не могат да четат и усмислят прочетеното!!!
Те си мислят, че четирите алинеи са една хипотеза, ате са четири различни тези! Няма как да наложиш наказание по части от 4-те алинеи, които не са съвместими, или БФС ще плаща милиони след разглеждане в Спортния Арбитражен Съд!

п.п. Синчец, верно ли си толкова тъп???? Клубът се вади САМО И ЕДИНСТВЕНО, АКО СЪСТЕЗАТЕЛИТЕ САМОВОЛНО СА НАПУСНАЛИ! Да, пропуск(умишлен вероятно в БФС), но това пише и всеки юрист при изхвърляне на "Литекс" от А група, ще изравни БФС със земята в съда!
Последна промяна от Onze_dOr на 12 дек 2015 20:49, променено общо 1 път.
Ще припознаете ли Пеевски най- накрая? Кога?

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 12 дек 2015 20:47

Чакайте и се надявайте, разбирковци!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 12 дек 2015 20:47

Кашчей написа:
popokutepetel написа:
4oKuTo написа:Няма точка, която спасява Литекс от изваждане от "А" група. Точка 5 спестява наказание за самите играчи, но клубът плаща санкция и трябва да напусне "А" група.

Така е. И да напомня, че при последния подобен случай, когато 96 г. Лафчис извади Левски от мача за купата срещу Славия, Левски беше наказан с изваждане от турнира за купата ;)
Така че Осъм са аут. А ако не ги извадят не ми се мисли какъв цирк ще настане в измисленото ни първенство. Всеки, който е недоволен от съдия, публика, терен, резултат и т.н. ще накара домакина или чистачката на клуба да извади отбора :)

Стига бе, верно ли ви извадиха от турнира тогава :mrgreen:
Тук защо пише друго, ъм https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D1 ... BB_1996/97

Че и тогава ви беше първият скандален мач с Литекс-реваншът в София!

95/96 e. Ама и там не пише да са ги извадили.

Потребителски аватар
Onze_dOr
Контакти:

Мнениеот Onze_dOr » 12 дек 2015 20:50

п.п. Синчец, верно ли си толкова тъп???? Клубът се вади САМО И ЕДИНСТВЕНО, АКО СЪСТЕЗАТЕЛИТЕ САМОВОЛНО СА НАПУСНАЛИ! Да, пропуск(умишлен вероятно в БФС), но това пише и всеки юрист при изхвърляне на "Литекс" от А група, ще изравни БФС със земята в съда! :) :) :)
Ще припознаете ли Пеевски най- накрая? Кога?

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 12 дек 2015 20:50

russia написа:
седемнамалко написа:Последното изречение от точка 1 на чл. 28, има го на всички сайтове - изправи показалеца, приближи го до екрана (няма нужда да го плюнчиш, не се прелиства така вече) - и лека-полека, буква по буква, сричка по сричка - прочети го - ти можеш, вярвам в теб!

Киртак, това е ако САМОВОЛНО са напуснали. Защото в т.2 пише следното:"Когато напускането на терена е по нареждане на президента на футболния клуб, на същия се налага глоба в размер на двадесет хиляди лева."
Ти само до едно ли можеш да броиш, или до три ако е служебно! :mrgreen:

На какъв селски диалект е това киртак, блонди? :) Ще се пробвам да ти обясня пак (по-бавно, знам, знам) - точките са написани в този ред и се прилагат в този ред, не са произволно нахвърляни, точка едно определя наказанията за клуба и за играчите, точки от две до четири определят допълни наказания (глоби), ако има замесени други лица (селянина Стоилов в случая), точка 5 отменя налагане на наказание на ИГРАЧИТЕ (но не и на клуба) при определени условия (да им е наредено да напуснат). Санди го е вдянал даже, смятай?

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 12 дек 2015 20:50

sin4ec написа:
russia написа:Не! Щом причината за напускането е служебно лице - в случая май беше Стоилов, тогава напусналите терена състезатели не се санкционират. Какво му мислите толкова?
Някои оракули предсказват, че това бил последния мач на Литекс, но на мен ми се струва, че по-скоро беше последния мач на синкавите под ръководството на мистър 300 кила!
Да, очаква ни интересна зима! :)

Играчите не се санкционират със ССП, но клубът се вади от А група. Не знам кои са синкавите, нито кой е 300 кила, обаче Щерев и Алексиев не ми изглеждат дебели. Спас и Милен също. Те тепърва започват да се занимават...
По-интересно е фалиралата панчеревска трупа как ще вземе лиценз за Б група, начело с подсъдимия за ДДС и захар велик бос, ама наистина идва интересна зима...

Дори не подозираш колко ще е интересна!Вие сте фалирали душевно, което е по-гадно!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 12 дек 2015 20:51

Да пращат Левски при Цска,да си правят шопско първенство!
Черно море-първият шампион по футбол в България

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 12 дек 2015 20:52

Дано Литекс да НЕ бъде изваден. Всеки нормален човек ще си извади отбора, след като някакъв кретен се гаври с отбора му. Литекс е от най-добрите в нашето първенство и има по-голяма конкуренция, съответно първенството е по-интересно.

Върни се в “Литекс”