Leon написа:Това са ни възможностите. Щом с тези футболисти направихме такъв мач - браво. Липсва селекция и това не е от вчера. Двамата бразилци са на ниво В група. Много добро впечатление ми направиха двамата французи, но е явно, че са далеч от най-добрата си форма, а евротурнирите свършиха. Нямаме десен защитник и от там минаха и трите гола в Полша и втория на Динамо. Всъщност имаме - Бодуров, но Любо не го пуска там. Пламен Николов, колкото и грешки да прави, вчера се включи добре. Намеси се отлично при 2 много опасни атаки на Динамо, а в 92 мин. за малко не изравни резултата. Мирасема е друга празнина в отбора. На няколко пъти просто не знаеше къде да застане и провали 3-4 отлични контраатаки. С право Занев му се сърдеше. Но това е АБВ-то на футбола, което се учи с юношеските формации. Мисля, че Георги Миланов би играл по-добре като ляв външен халф. Нямаме голаджия, който да завършва добрите атаки. Кодо се стара, пребори се, свали топката на Янев за гола, но след 60 мин. свърши въздуха. Това не е достатъчно в един мач. Тоди вече е доста бавен. Не знам защо не се залага повече на Джерманович. Трябва му малко повече самочувствие и може да стане голмайсторът. Моето мнение, че на-отпималното с което Литекс разполагаше вчера е Бодуров в дясно на мястото на Илия Миланов, Пламен Николов в центъра, Георги Миланов ляв външен халф вместо Мисасема. Като смени към 60 мин. можеха да влязат Джерманович вместо Кодо и евентуално Флорес според нуждата и физическото състояние на някой от играчите.
Това е таванът на възможностите ни. С тези футболисти - толкова.
Съдиите не ми се ще да коментирам. Нека първо да погледнем себе си и нашите грешки, а чак после да търсим другите. Факт е, че сбъркаха в наш ущърб фатално (червен картон на най-добрия от Динамо - Еременко, който после изработи втория гол). Повеждането с ръка на топката от Милевски след което стана и дузпата...
+1 съгласен съм с всичко,БОДУРОВ е единственият който може да играе десен бек ,МИРАСЕМА е много слаб ,виждаме ТОМ как пробива ,как тича,как преодолява съперник,МИРАСЕМА това прави ли го ? НЕ много слаб футболист,заедно с КОДО ,евала на СС и Дихонов тези двамата са срам за футбола.Подкрепям и Bellla че треньора не е виновен,ЛИТЕКС игра добре и дори надигра ВИСЛА и ДИНАМО ,но проблема е в тъпите ръководители които така и не разбраха че за да успееш и освен да надиграеш а и да победиш такива отбори трябват по-добри футболисти.
ЗА съдийството ЛИТЕКС е отбора който има най-малко право да се оплаква от съдиите защото знаем ако не бяха тези колосални подпирания с ЛОКО СФ,говорите че имало ръка на ДИНАМО ами имаше ли фаул на Цветанов при гола на ДОКА