slavia_forever написа:paceto, за Левски и ЦСКА съм говорил надълго и нашироко в други теми. Тук въпросът в контекста на мача е, справедлив ли беше съдията еднакво към Пирин и Литекс и в последните години, особено шампионските на Литекс, с еднакъв аршин ли мереха съдиите за Литекс и всички останали отбори, особено в последна една година и половина. Ако Литекс е еднакво ощетяван, съпоставено с всички останали отбори, просто кажи, че е така.
Че имаше такива ситуации като днешните имаше и това няма какво да го крия, но не мисля че е поръчково действие.
Ако искаше съдията да направи по лек мача за Литекс можеше спокойно да изгони някой играч на Пирин както ги нашари с картони от началото, а този съдия не действа така само на мачовете на Литекс

Картон за Дока трябваше да има, но никой не може да каже че ако го беше изгонил резултата нямаше да е пак 1:2.
Щеше да вкара и Джерманович в нападение и пак можеше да има гол за Литекс, но както и да е това не можем да знаем.
obi4am_pirin То хубаво като цяло футбола ни е в такова положение от много години, така че не виждам какво се ядосваш толкова.
И искам да те питам, ама ми отговори честно - Пирин с какво от показаното на терена заслужаваше трите точки?