Болен Левскар написа:Тази тема си е като социално проучване за това кой във форума има повече от 2 грама мозък. За жалост са малцина! Болшинството се кефят на л@йното изср@но от една проста мутра, която директно или индиректно ограбва тях и техните отбори. Изводът е, че си заслужаваме мутри да ни управляват. Та нали ГГ сам си призна, че навремето направи Литекс шампион точно с тези средства - приятелски мачове, хванати съдии, играчи,... Левскари, ЦСКА-ри, Ботевисти, Локомотивци, погледнете какъв тъп виц са ни отборите, и тогава обвинявайте хора като Домусчиев за неволите си. Всяка друга реакция е в резултат на омраза, злоба, и дива селяния, точно като статията!
абеее, г-н паметлив, я ми кажи що изритаха металург перник от професионалния футбол? я ми кажи, в какъв контекст ги е правил тия признания гришата? я ми кажи какво прави "онова момченце, дето си духа перчема" в УС?
много често нещата се гледат само до половината. бях на мача дето викат, че бил приятелски и знам , че на терена мача се игра. ако ни бяха зачели гола, си взимахме победата, щото така вървеше мача. ако ни бяха зачели гола в разград, не се знае, можеше и да паднем с много на 1, но винаги съдиите са акуратни в наша вреда. как веднъж не сбъркаха в полза на "Ботев" ? питайте таско тасков, какво преживя след първото гостуване в пловдив на гелчетата, когато ни отряза главата и тази на феро и доведе мърла и "правилния футбол". това, че животинските отбори сте слаби не значи, че другите трябва да спрат да съществуват, за да са солидарни с вас. как да кажеш на иршак, който играе юбилеен мач, дават му плакет за случая, че трябва да легне, щото на някой така му отървало. българските футболисти на литекс са още деца, да, аз го видях с очите си. сигурно още се крият от техните, че бръснат. само гришата има гащи да остави отбора си с такъв гръбнак. ние също се опитваме да хванем по тоя път и с това да се гъбарка някой е дразнещо. когато киро направи 20 години във футбола, тогава да си подава корнера...