24 кръг: Ботев - Литекс - 0:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Re: Отговор на ПФК Литекс по повод думите на Домусчиев

Мнениеот ugly bug » 08 апр 2015 23:27

гражданин от село написа:
ugly bug написа:
diplomat написа:
za nas e toj religiq написа:Ти кви очакваш да срещнеш във футболен форум , квантови физици :? :lol: :lol: :lol:

Очаквам некви нормални люде, ама ако повечето са такива разпищолени кенефоводолази, да не се чудим що Сомалия е по-добре устроена от нас. :lol: :lol:

Само не ми казвай че като малък не си си бъркал в носа... :mrgreen:

Той сега си бърка в гъза ,ти като малък за носа го питаш! :(

Ееееее, ама моля Ви се!
Използвайте български книжовен език,човекът е полиглот не В и разбира като му говорите така..! :lol: :lol:
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 08 апр 2015 23:29

Домуса и Гришата пикаят и с*рят в едно гърне , пък вие се човъркате като девственици .
Изображение

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 08 апр 2015 23:29

Ловешките удариха в десетката с тази декларация, рядко ми се случва едно нещо толкова да ме кара да се смея и така да ме вдъхновява, а е право в десетката! :mrgreen: :lol:
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 08 апр 2015 23:30

veselinsk написа:Ако беше написано с културен тон никой нямаше да отрази декларацията! Дори местния ловешки вестник! ФАКТ 8-)

Това академиците и културоведите във форума все още не успяват да го асимилират :mrgreen:
Последна промяна от za nas e toj religiq на 08 апр 2015 23:31, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 08 апр 2015 23:30

miro_rz написа:Домуса и Гришата пикаят и с*рят в едно гърне , пък вие се човъркате като девственици .

Ааа така те харесвам :lol:
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Графът
Контакти:

Мнениеот Графът » 08 апр 2015 23:31

Болен Левскар написа:Тази тема си е като социално проучване за това кой във форума има повече от 2 грама мозък. За жалост са малцина! Болшинството се кефят на л@йното изср@но от една проста мутра, която директно или индиректно ограбва тях и техните отбори. Изводът е, че си заслужаваме мутри да ни управляват. Та нали ГГ сам си призна, че навремето направи Литекс шампион точно с тези средства - приятелски мачове, хванати съдии, играчи,... Левскари, ЦСКА-ри, Ботевисти, Локомотивци, погледнете какъв тъп виц са ни отборите, и тогава обвинявайте хора като Домусчиев за неволите си. Всяка друга реакция е в резултат на омраза, злоба, и дива селяния, точно като статията!

абеее, г-н паметлив, я ми кажи що изритаха металург перник от професионалния футбол? я ми кажи, в какъв контекст ги е правил тия признания гришата? я ми кажи какво прави "онова момченце, дето си духа перчема" в УС?
много често нещата се гледат само до половината. бях на мача дето викат, че бил приятелски и знам , че на терена мача се игра. ако ни бяха зачели гола, си взимахме победата, щото така вървеше мача. ако ни бяха зачели гола в разград, не се знае, можеше и да паднем с много на 1, но винаги съдиите са акуратни в наша вреда. как веднъж не сбъркаха в полза на "Ботев" ? питайте таско тасков, какво преживя след първото гостуване в пловдив на гелчетата, когато ни отряза главата и тази на феро и доведе мърла и "правилния футбол". това, че животинските отбори сте слаби не значи, че другите трябва да спрат да съществуват, за да са солидарни с вас. как да кажеш на иршак, който играе юбилеен мач, дават му плакет за случая, че трябва да легне, щото на някой така му отървало. българските футболисти на литекс са още деца, да, аз го видях с очите си. сигурно още се крият от техните, че бръснат. само гришата има гащи да остави отбора си с такъв гръбнак. ние също се опитваме да хванем по тоя път и с това да се гъбарка някой е дразнещо. когато киро направи 20 години във футбола, тогава да си подава корнера...
България има много отбори, но "Ботев" Пловдив е само един!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 08 апр 2015 23:33

miro_rz написа:Домуса и Гришата пикаят и с*рят в едно гърне , пък вие се човъркате като девственици .

Да не е в твоето гърне? :mrgreen:

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 08 апр 2015 23:34

Черният козел написа:

Ааа така те харесвам :lol:

Пия си студената бира и ме боли **** за двамата .
Ако бяха Румънци до сега да си мереха п*шките в някой затвор .
Изображение

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 08 апр 2015 23:35

Езикът на тази декларация е гнусен. Не става дума нито за основанията й, нито за правотата й. Да се подкрепя този език е унизително даже и за хора с недотам високо образование. Така че да не се смесват нещата - всеки би се подписал под една декларация, написано разумно, и показваща несъстоятелността на това, което говори г-н Домузчиев. Между другото това, че той започна да говори по начина, по който се говори в парламента ни например - с недомлъвки и откровени манипулации, беше знак, че ще инициира подобен първосигнален отговор. За това не малко помогна и кастрираният журналист, който води интервюто - той не засече нито веднаж Домузчиев при явните двусмислици и при неприкритата фенска пристрастност, неумело завоалирана зад привидна обективност и загриженост.
Последна промяна от Странджата на 08 апр 2015 23:36, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 08 апр 2015 23:36

Колко е лесно да се покажеш като глупак.От "Литекс" се държат така както сме им свикнали - просташки.Интелигентния човек,реагира интелигентно дори когато го нападат несправедливо. Радвам се,че тук във Варна нашето ръководство(въпреки многото си недостатъци) никога не би паднало до тези примитиви от вътрешността.Жалко,че това са хора от революционната столица на Васил Левски,град Ловеч.
След такава изява истински се надявам в Европа да играят "Локомотив" София или "Берое",за сметка на "Литекс".Там поне дори , когато са издразнени,се държат цивилизовано,по европейски.
ВЪН "ЛИТЕКС" ОТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ФУТБОЛНИ ТУРНИРИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Върни се в “Литекс”