Литекс - Динамо Киев - 1:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Re: Литекс - Динамо Киев - 1:2 FT

Мнениеот bekono » 18 авг 2011 23:28

Браво на Литекс. Поне от минутите, които гледах те показаха, че не са поредния жалък отбор в Европа. Резултат от 1-1 бе реален за този мач. Все пак има и втори мач и дано Литекс си вземе своето в Украйна.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Reckless

Re: Литекс - Динамо Киев - 18.08 / 19:45

Мнениеот Reckless » 19 авг 2011 00:43

smoothc написа:Литекса,пак сгафиха :) Любооо Пенев-Чичковченчето :mrgreen:

Какво сме сгафили срещу Динамо Киев, че не мога да се сетя ? Кой на наше място би се справил по-добре ?

Reckless

Мнениеот Reckless » 19 авг 2011 00:53

blue_lagoon написа::?: :lol:
Reckless написа:Сериозната съдийска подкрепа, помогна на Динамо да се доберат до победата.
Аз все пак съм доволен, защото видях шампионска игра от Литекс. Единствено не ми харесва Пламен Николов, иначе отбора като цяло игра над очакванията ми.

Абе хилиш се, но ако съдията си свиреше по правилата, второто полувреме Динамо трябваше да играят с човек по-малко а тогава нямаше да ти е много смешно !

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 19 авг 2011 01:55

Какво се занимаваш с такива типове, които основната им задача е да ръчкат навсякъде :)
Не си губи времето да им обясняваш, защото те са склонни и на черното да кажат бяло.

Иначе наистина Литекс показа голяма борбеност и малко им трябваше да победят поне в този мач, но тук и класата си проличава.
Все пак в 92-та минута за малко щеше да стане 2:2, но играч на Динамо в последният момент изчисти топката от гол линията, а и вратарят им си е голям ветеран и хвана няколко не лоши удара.

Том на няколко пъти правеше пробиви, но само с него не става.
Голям гол на Янев спор няма !

haha

Мнениеот haha » 19 авг 2011 02:13

защо написа:Че какво, Литекс не играха лошо, повече от това не могат. Такива са ни отборите просто, такова им е нивото. Когато при селекцията не можеш да погледнеш по-нагоре от Кодо... Само не знам тоя Пламен Николов толкова ли няма кой да го смени?

За съжаление това ни е нивото,не само на Литекс,а и на всички други отбори.Пламен Николов според мен не е никак лош играч.Би имал успех в "Б" група.За мачът,нашите се стараха колкото можаха,кой знае,ако Динамо бяха останали с човек по-малко какво щеше да стане.Но най-вероятно,така или иначе ще ни бият в Киев.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
MaX
Контакти:

Мнениеот MaX » 19 авг 2011 02:20

blue_lagoon написа:
GNRforever написа:ЛИТЕКС така и не може да вземе поне равен в тези плейофи ,все загуби
няма как да атакуваш ЕВРОПА и да разчиташ само на един футболист да създава положения ТОМ,но това го дължим на великия мениджър СС и невероятната селекция за втора поредна година,две титли превърнали се само в загуби в ЕВРОПА и то от средноевропейкси отбори ама така е без футблисти ,без да се дадат пари за класни играчи като ЕРИК ОЛИВЕЙРА,МАЙКОН,КАПЕТАНОС и така нататък няма как да стане

Как не ви идва на акъла ,че истината е проста: Литекс е продукт на комплексите на един перач. Няма нищо естественно в този отбор. И ако в корумпирана България всичко е възможно,в Европа не става. Левски и Цска и слаби да са чат пат правят по нещо в Европа. Литекс никога. Такива изкуственни отбори,без публика,без мъжки топки,без чувство за морални граници нямат масто в Европа. Те могат само в смешното БГ първенство да живуркат. Ама още малко,много малко!

Абе нещастник гледай си синьото отборче не се бъркай в чуждата градинка и да знаеш нищо от това казано от теб е сериозно :evil: :lol:

Потребителски аватар
Bella
Контакти:

Мнениеот Bella » 19 авг 2011 03:07

Аз съм доволна от играта, показахме повече от колкото съм очаквала за такъв мач!!! Шампионска игра и ако продължаваме така ще е много добре! Много бързо се опомнихме след дузпата и ги натиснахме здраво и на моменти ги надиграхме тотално..
Трябваше ни повече шанс и с риск да се повторя имаме нужда от изявен голмайстор, който да бележи положенията..Иначе създаваме страхотни такива, но нямаме късмет. А и съдията ги буташе яко и на мен вече ми писва да се гаврят с българските отбори в Европа.. Трябваше да има изгонен техен играч, а съдията си затвори очите.. При гола им има съмнения за засада и колко още моменти в които ни рязна, че направо не ми се мисли.. Евала за прекрасния гол на Янев, които шашна дори и тях!
Браво на Пенев за упорития труд и си личи, че налага добър стил и си върши работата човека, но селекцията му пречи.. Няма на кой да се разчита в такива важни мачове за жалост.. Някой хора да не бързат да го обвиняват, защото играта на Литекс показва, че той е професионалист. Който гледа реално и милее за отбора може да го види.. Грешките имат други корени и много хора се усещат може би за какво говоря...
Динамо не са това, което очаквах, като класа и игра и не трябваше резултата да е този, но фактите за други.. Пак вятъра духаше срещу нас... :cry: :cry: :cry:
[center]Когато над Ловеч се мръкне и Осъма бурно шуми,
цяла България тръпне - за Литекс пак песен ехти..
Ах, колко е сладко да слушаш как шопите плачат сега,
над Витоша сълзи се леят за Левски и ЦСКА..
[/center]

Потребителски аватар
boi4eto68
Контакти:

Мнениеот boi4eto68 » 19 авг 2011 07:47

Предстой ни още една празна година1 мисля че нито един от двата ни отбора няма шанс да продължи. Поне да вземат по някоя точка, че трябва коефициент. Литекс нямат манталитет за игра в Европа, жалко е, но е факт.

Потребителски аватар
kiril74
Контакти:

Мнениеот kiril74 » 19 авг 2011 08:14

Аз съм доволен от играта , но не и от резултата.С играчи като Кодо и Мирасема толкова.Можем да имаме претенции към съдията - най вече към страничния откъм "слънчев бряг" . Само той не видя играта с ръка при дузпата.Бях на точно срещу ситуацията и се видя ясно , че украинеца пое топката с ръка.Но това са само коментари .Факта си е факт паднахме. Но не можем да се срамуваме от видяното.Показателно е , че публиката изпрати играчите с песни.

Потребителски аватар
Leon
Контакти:

Мнениеот Leon » 19 авг 2011 09:44

Това са ни възможностите. Щом с тези футболисти направихме такъв мач - браво. Липсва селекция и това не е от вчера. Двамата бразилци са на ниво В група. Много добро впечатление ми направиха двамата французи, но е явно, че са далеч от най-добрата си форма, а евротурнирите свършиха. Нямаме десен защитник и от там минаха и трите гола в Полша и втория на Динамо. Всъщност имаме - Бодуров, но Любо не го пуска там. Пламен Николов, колкото и грешки да прави, вчера се включи добре. Намеси се отлично при 2 много опасни атаки на Динамо, а в 92 мин. за малко не изравни резултата. Мирасема е друга празнина в отбора. На няколко пъти просто не знаеше къде да застане и провали 3-4 отлични контраатаки. С право Занев му се сърдеше. Но това е АБВ-то на футбола, което се учи с юношеските формации. Мисля, че Георги Миланов би играл по-добре като ляв външен халф. Нямаме голаджия, който да завършва добрите атаки. Кодо се стара, пребори се, свали топката на Янев за гола, но след 60 мин. свърши въздуха. Това не е достатъчно в един мач. Тоди вече е доста бавен. Не знам защо не се залага повече на Джерманович. Трябва му малко повече самочувствие и може да стане голмайсторът. Моето мнение, че на-отпималното с което Литекс разполагаше вчера е Бодуров в дясно на мястото на Илия Миланов, Пламен Николов в центъра, Георги Миланов ляв външен халф вместо Мисасема. Като смени към 60 мин. можеха да влязат Джерманович вместо Кодо и евентуално Флорес според нуждата и физическото състояние на някой от играчите.

Това е таванът на възможностите ни. С тези футболисти - толкова.

Съдиите не ми се ще да коментирам. Нека първо да погледнем себе си и нашите грешки, а чак после да търсим другите. Факт е, че сбъркаха в наш ущърб фатално (червен картон на най-добрия от Динамо - Еременко, който после изработи втория гол). Повеждането с ръка на топката от Милевски след което стана и дузпата...

Върни се в “Литекс”