Извънредно: Четири мача и 1000 лева за Дока от Литекс!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Извънредно: Четири мача и 1000 лева за Дока от Литекс!

Мнениеот POPCORN » 15 мар 2011 22:49

Highlander написа:
POPCORN написа:
Кашчей написа:Голям рев беше от всички страни, най-вече от София и журналистите, свързани с "грандовете"-щеше да е учудващо, ако нямаше наказание.Виж, за провинението на Дембеле пише, че наказанието е 8 мача, а НЕ до 8 мача, ама той е от правилният отбор и отнесе само 2.Голям страх ги тресе и Левски, и ЦСКА от Литекс.. и голяма злоба.

аз не мога да разбера, защо намесвате все ЦСКА!ЦСКА откакто се играе това първенсто за никого не е казал лоша дума от отборите.Да като играхме с Литекс си казаха някой хора от отбора по остро мнение, но това е нормално.През другото време нито сме коментирали картоните на Литекс нито съдииските намеси!Има само един отбор и фенове където пискат след всеки кръг!Ама те постоянно пискат.Те и срещу ЦСКА пискат!

Еми какво ще пискате, като през по-голямата част на полусезона бяхте в дъното на таблицата и най-големите ви амбиции бяха 4-то място.

А вие като бяхте втори какво?>На вас какви са ви амбиците?Кой ви е виновен, че сте на 8 точки от Литекс?ЦСКА, съдиите, БФС?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 15 мар 2011 22:51

blue magic написа:
POPCORN написа:
Кашчей написа:

аз не мога да разбера, защо намесвате все ЦСКА!ЦСКА откакто се играе това първенсто за никого не е казал лоша дума от отборите.Да като играхме с Литекс си казаха някой хора от отбора по остро мнение, но това е нормално.През другото време нито сме коментирали картоните на Литекс нито съдииските намеси!Има само един отбор и фенове където пискат след всеки кръг!Ама те постоянно пискат.Те и срещу ЦСКА пискат!

Това е много интересно мнение, което означава че вие приемате всичко, дори и нередното, стига ЛЕВСКИ да е прецакан. Не че съм очаквал друго! Но не забравяй, че Дока няма да играе срещу вас, и това ще е от полза в борбата на отбора ти за медал и Европа!

Кое приемам бе приятелю?Левски колко пъти са ги подкрепяли?Айдек ажи колко мача , колко години са ги подкрепяли?Тогава защо не писка?Кога съм казал, че е правилно?Но не може всеки мач да ми говорите,че литекс са купили мача, че съдията ги е подпрял и тн!Вие в безсилието си , търсите някъде друггаде причините!Ония Йовов в мача с Ченоморец ритна топъката на 200 метра нагоре в аут и не говорите за това, а след мача веднага говорите за Литекс!Ние медалите ще си ги вземем и то преди вас!Вие му мислете!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 15 мар 2011 22:52

За това, че сме на 8 точки от Литекс е изцяло наша вина. Обаче ако се свиреше с една идея по нормално....то тази разлика щеше да е най-много 3-4 точки

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 15 мар 2011 22:54

Highlander написа:За това, че сме на 8 точки от Литекс е изцяло наша вина. Обаче ако се свиреше с една идея по нормално....то тази разлика щеше да е най-много 3-4 точки

Добре какво искаш да ми кажеш, че тая година нито един мач съдиите не са свирили за вас така ли?Само гола ви срещу нас , е еебати нарушението, за какво повече говорим, само че съдията си затови очите тогава!Само гледате от една страна..Литекс ги пдокрепят, ама видите ли нас през целият шампионат един мач не са ни подкрепили!Това е несериозно!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 15 мар 2011 23:01

POPCORN написа:
Highlander написа:За това, че сме на 8 точки от Литекс е изцяло наша вина. Обаче ако се свиреше с една идея по нормално....то тази разлика щеше да е най-много 3-4 точки

Добре какво искаш да ми кажеш, че тая година нито един мач съдиите не са свирили за вас така ли?Само гола ви срещу нас , е еебати нарушението, за какво повече говорим, само че съдията си затови очите тогава!Само гледате от една страна..Литекс ги пдокрепят, ама видите ли нас през целият шампионат един мач не са ни подкрепили!Това е несериозно!

Нормално е в цял свят да има подкрепа за грандовете на всяка страна. Има подкрепа за нас, за вас, а и за Литекс понякога, но този сезон е повече от нормалното в полза на Ловеч.....очебийно е и става по-изключително брутален начин. Прекалено много мачове опонетите им бяха ощетени. Ощетени опоненти между, които сте и вие!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 15 мар 2011 23:05

Дано с това наказание се спре със страхливото съдийство.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
keres
Контакти:

Мнениеот keres » 15 мар 2011 23:27

Усетиха се от БФС-то. Интересното е, че няма еднакъв аршин за всички.

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 15 мар 2011 23:40

фифи перото написа:
POPCORN написа:
zizilot написа:значи пуканка ли е царевична пръчка ли е може да се заяжда и обижда а мен за нищо ме банаха за 2 месеца и после модераторите били перфекни. :cry:

мене колкото пъти са ме наказвали ти не си влизал толков тоя сайт ..който каквото си залсужи.без някой да ме е провокирал или обидил не съм обиждал никой!Това ви е проблема на всички!Гледате у паницата на другите вместо на себе си!Така са и футболните фенове и футолбните хора!

За супите ли говориш?;)

Пуканке, ти си от малкото червени фенове, които уважавам, въпреки че на моменти яко, ама яко дразниш. Както и да е. Само едно нещо искам да те питам... Казваш, че не гледаш в паницата на другия, нали така? Ами ако си погледнеш всички постове назад, няма нито един, в който да не споменаваш отбора на Левски. Как става тая работа? Уж да не гледаме в канчето на другия, а ти все в канчето на Левски гледаш. Не го разбирам това, честно.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 15 мар 2011 23:46

Пуканке, ти си от малкото червени фенове, които уважавам, въпреки че на моменти яко, ама яко дразниш. Както и да е. Само едно нещо искам да те питам... Казваш, че не гледаш в паницата на другия, нали така? Ами ако си погледнеш всички постове назад, няма нито един, в който да не споменаваш отбора на Левски. Как става тая работа? Уж да не гледаме в канчето на другия, а ти все в канчето на Левски гледаш. Не го разбирам това, честно.

Коментирам Левски, защото послените 1-2 дена се скъсахте да ревете за Дока!А на вас не ви е работа това!Както фенове така и ръководители от Левски говорят за Литекс!Айде фенове иди до иди!Ама ръководите вместо ми коментират Черноморец, те коментират Литекс!Е да ме извиняваш....После вие пискате за Дока или за някое решение за ЦСКА примерно, а като е за вас мълчите и защитавате Левски на 100% и си мислите,че винаги сте прави!После като наказаха Гара за два мача не пискахте, ей затова коментирам Левски!Иначе както виждате рядко отбора на ЦСКА се оплаквал , що Дока не е изгонен или за нещо друго!Дори гледам и феновете ни не са пискали против Литекс толкова!Вие всеки кръг им намирате кусури!Факт и то не успорим, Литекс са най-постоянният отбор и най-добре сработения!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 16 мар 2011 00:02

batmanlevski написа:на този хулиган и 10 мача са му малко,ако беше някой от друг отбор да направи това сигурно щяха да го накажат до края на сезона,но нали е от литекс му дадаха едва 4 мача

Та за колко трябва да го накажат, че не разбрах? :roll:

Изображение
Изображение

Върни се в “Литекс”