Дискусия: Пирин - Литекс - 1:2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Дискусия: Пирин - Литекс - 1:2
След като Синьото БФС се самосезира и наказа Гара Дембеле за 2 мача през есента, дали сега отново ще си свърши работата?
paceto написа:slavia_forever написа:Можеш ли да изброиш мачовете, в които по подобен начин е ощетен отбора на Литекс? А по принцип в кои мачове и по какъв начин е ощетен отбора на Литекс например тази година?
Фатално ощетен нямаше, но е имало доста спорни ситуации свирени против тях.
През годините редовно ги рязаха особено в мачовете в София, така че сега след като се свири нормално не означава, че ги бутат към нещо.
Всички помним преди години как Левски спечели около 25 мача с резултат 1:0 като доста от мачовете бяха даже от дузпи бити от Иванков.
Тогава всичко беше нормално и първенството чисто според всички, а сега когато втора година не е някой софийски клуб горе се започна с нагласеното първенство, купените съдии и как първенството било паднало от към ниво.
Доста жалко, а и съм сигурен че ако тази година стане Литекс отново шампион и при следващият сезон не е такъв тогава всичко ще е тип топ и ще се изтъква колко е силен даденият клуб.
Защо когато Левски бяха водачи този сезон не се говореше за купуване на мачове и слабо първенство, а в момента който Литекс ги измести веднага се започна с това и се спряха статиите "кой ще спре синята машина" ?
Чудя се как могат да се изпишат толкова глупости за да се каже на черното бяло?? Литекс няма ЕДНА титла без подкрепата на съдиите, което си проличава веднага в евротурнирите........
- фифи перото
paceto написа:slavia_forever написа:Можеш ли да изброиш мачовете, в които по подобен начин е ощетен отбора на Литекс? А по принцип в кои мачове и по какъв начин е ощетен отбора на Литекс например тази година?
Фатално ощетен нямаше, но е имало доста спорни ситуации свирени против тях.
През годините редовно ги рязаха особено в мачовете в София, така че сега след като се свири нормално не означава, че ги бутат към нещо.
Всички помним преди години как Левски спечели около 25 мача с резултат 1:0 като доста от мачовете бяха даже от дузпи бити от Иванков.
Тогава всичко беше нормално и първенството чисто според всички, а сега когато втора година не е някой софийски клуб горе се започна с нагласеното първенство, купените съдии и как първенството било паднало от към ниво.
Доста жалко, а и съм сигурен че ако тази година стане Литекс отново шампион и при следващият сезон не е такъв тогава всичко ще е тип топ и ще се изтъква колко е силен даденият клуб.
Защо когато Левски бяха водачи този сезон не се говореше за купуване на мачове и слабо първенство, а в момента който Литекс ги измести веднага се започна с това и се спряха статиите "кой ще спре синята машина" ?
Веднага ще ти отговоря.Защото Левски или цска са Левски и ЦСкА.Това са стойности.Примерно-Слънцето и Земята.Не метеорит,който идва от никъде и отива никъде.
Още от първите "титли" на Литекс остана привкуса на гнилоч.
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
- paceto
- Контакти:
Това не е отговор.
И доста сини фенове са признават, че се е помагало и на тях за купите и не всички са чисти.
И доста сини фенове са признават, че се е помагало и на тях за купите и не всички са чисти.
- DrAvalanche
- Контакти:
paceto написа:Това не е отговор.
И сега е Ваш ред, така ли? Само че на Левски и ЦСКА се е помагало в епизодични случаи, а Литекс е безогледно бутан в половината мачове.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ
- paceto
- Контакти:
Не ме карай да се занимавам да влизам в подробности и да вадя в колко мача са ви дали дузпа било в краят на мача или просто, за да може да потръгне играта на отбора срещу някой по силен.
Не бъди кон с капаци и ако казваш, че всички титли на Левски са чисти аз няма какво да си говоря повече с теб.
И ако обичаш си спестявай обидите, които направи преди малко по адрес на потребителят над мене, защото следващият път няма да ти го изтрия, а и ще те изгоня от форума за подобно писане към някого.
Не бъди кон с капаци и ако казваш, че всички титли на Левски са чисти аз няма какво да си говоря повече с теб.
И ако обичаш си спестявай обидите, които направи преди малко по адрес на потребителят над мене, защото следващият път няма да ти го изтрия, а и ще те изгоня от форума за подобно писане към някого.
- DrAvalanche
- Контакти:
paceto написа:Не ме карай да се занимавам да влизам в подробности и да вадя в колко мача са ви дали дузпа било в краят на мача или просто, за да може да потръгне играта на отбора срещу някой по силен.
Ще ми бъде безкрайно интересно да се поразровиш, за да видим дали можеш да намериш такава поредица от бутания в един сезон. Да не говорим за два поредни.
И след като ме призоваваш да пазя добър тон, да те питам, как ти се струва неговия пост? И дали няма да изтриеш мой пост към теб в който те призовавам "Я се скрий БЕ".
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ
- slavia_forever
- Контакти:
paceto, за Левски и ЦСКА съм говорил надълго и нашироко в други теми. Тук въпросът в контекста на мача е, справедлив ли беше съдията еднакво към Пирин и Литекс и в последните години, особено шампионските на Литекс, с еднакъв аршин ли мереха съдиите за Литекс и всички останали отбори, особено в последна една година и половина. Ако Литекс е еднакво ощетяван, съпоставено с всички останали отбори, просто кажи, че е така.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
- slavia_forever
- Контакти:
DrAvalanche написа:И след като ме призоваваш да пазя добър тон, да те питам, как ти се струва неговия пост? И дали няма да изтриеш мой пост към теб в който те призовавам "Я се скрий БЕ".
Ти гледай себе си и прочети правилата, че не можеш на обща да търсиш сметка за модераторски действия. Това, което ти беше изтрито беше за БАН и не продължавай да водиш този разговор на обща, а се придържай към темата и правилата на форума!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
- obi4am_pirin
- Контакти:
Добър вечер и от мен!Спирам да гледам БГ футбол!Когато национала играе ще съм за противника!Същото се отнася и за мачовете на "грандовете"!Ама литекс бил много добър ама литекс щял да бие така или иначе!Бла бла бла!Имаше нарисуван червен картон на Дока бях на няколко метра от ситуацията!Нарисуван!Ако го беше направил някой от Пирин щеше със 200 да се понесе към съблекалните!Не гониш дока който впоследствие вкарва гол и оставяш"големия"литекс с 11!Ами след това положение те знаеха че каквото и да направят ще останат безнаказани!Итова ще е не само в този мач!Те са с протекции!Вече знам че за Пирин е определена Б група!Но на есен ще се радвам когато падат измислените БГ грандове и когато пада измисления национал!Ще се радвам щото ми писна и нямам нерви вече!Очевадно е Не ми показвай какво можеш на терена покажи ми колко пари имаш!!!
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции