Динамо Киев - Литекс - 1:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BadBoy

Re: Динамо Киев - Литекс - 1:0 FT

Мнениеот BadBoy » 27 авг 2011 00:25

Имайки в предвид с какви футболисти разполагат в Ловеч в момента, могат да бъдат доволни от показаното.
В 4-те мача които загубиха единствено този с Висла като гост играха хаотично, но вероятно заради напрежението, в останалите мачове показаха доста стойностна игра.

Чета ви тук фенове на сини и червени как се прескачате да се подигравате, че Ловеч са отпаднали и в очите на неутралния читател толкова жалки изглеждате, че ако се погледнете от страни свят ще ви се завие.

Отборите ни се надпреварват в състезанието кой е по-слаб, но явно това ви радва.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

blue,lagoon

Мнениеот blue,lagoon » 27 авг 2011 09:37

Абе вярно,че пацето,белла и тоя оня са тук,ама къде капацитета пфк литекс? Или си е сменил ника та да не го ядат? Липсва ми "компетентното" му мнения за мача :lol: Иначе какво да се каже. Нормална загуба за един изкуствен отбор с почертанна селска импотентност и комплексарски напъни. Още малко. Скоро ще е интересно около отбора и петте му фена ;)

GNRforever

Мнениеот GNRforever » 27 авг 2011 12:03

blue,lagoon написа:Абе вярно,че пацето,белла и тоя оня са тук,ама къде капацитета пфк литекс? Или си е сменил ника та да не го ядат? Липсва ми "компетентното" му мнения за мача :lol: Иначе какво да се каже. Нормална загуба за един изкуствен отбор с почертанна селска импотентност и комплексарски напъни. Още малко. Скоро ще е интересно около отбора и петте му фена ;)

след като коментираш отбора постояннно явно нещо ти бърка в здравето изкуссственният отбор,а за натуралния отбор - Антверп,Алллст,Олимпия ,Беверен,Жилина,Бате,Дебрецен,Тампере,Търнава ........
[wrapimg=choose left or right for float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 27 авг 2011 13:37

blue,lagoon написа:Абе вярно,че пацето,белла и тоя оня са тук,ама къде капацитета пфк литекс? Или си е сменил ника та да не го ядат? Липсва ми "компетентното" му мнения за мача :lol: Иначе какво да се каже. Нормална загуба за един изкуствен отбор с почертанна селска импотентност и комплексарски напъни. Още малко. Скоро ще е интересно около отбора и петте му фена ;)

Я някой се е загрижил за мен, та в този ред на мисли, това че живееш във форума, другите не го правим :!:
На мачове с предизвестен край с оглед резултата от първият двубой какво има да се коментира?
Вие сте по трагедиите, а не ние, а и как да се покаже човек, като ни отстрани някакъв украински анонимник :cry:
Изображение

Върни се в “Литекс”