Литекс - Динамо Киев - 1:2 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- fabregas_949
- Контакти:
Re: Литекс - Динамо Киев - 18.08 / 19:45
Мисля че съм гледал мача и преди... След втория гол за Динамо вече знаем посоката на събитията, жалко за Литекс-а.
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
-
GNRforever написа:ЛИТЕКС така и не може да вземе поне равен в тези плейофи ,все загуби
няма как да атакуваш ЕВРОПА и да разчиташ само на един футболист да създава положения ТОМ,но това го дължим на великия мениджър СС и невероятната селекция за втора поредна година,две титли превърнали се само в загуби в ЕВРОПА и то от средноевропейкси отбори ама така е без футблисти ,без да се дадат пари за класни играчи като ЕРИК ОЛИВЕЙРА,МАЙКОН,КАПЕТАНОС и така нататък няма как да стане
Как не ви идва на акъла ,че истината е проста: Литекс е продукт на комплексите на един перач. Няма нищо естественно в този отбор. И ако в корумпирана България всичко е възможно,в Европа не става. Левски и Цска и слаби да са чат пат правят по нещо в Европа. Литекс никога. Такива изкуственни отбори,без публика,без мъжки топки,без чувство за морални граници нямат масто в Европа. Те могат само в смешното БГ първенство да живуркат. Ама още малко,много малко!
-
- Контакти:
При този резултат никакъв шанс, за да отстраните Динамо К.
Реванша ще е протоколен.

Реванша ще е протоколен.

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
Сериозната съдийска подкрепа, помогна на Динамо да се доберат до победата.
Аз все пак съм доволен, защото видях шампионска игра от Литекс. Единствено не ми харесва Пламен Николов, иначе отбора като цяло игра над очакванията ми.
Аз все пак съм доволен, защото видях шампионска игра от Литекс. Единствено не ми харесва Пламен Николов, иначе отбора като цяло игра над очакванията ми.
-

Reckless написа:Сериозната съдийска подкрепа, помогна на Динамо да се доберат до победата.
-
Ама къде е капацитета Пфк Литекс да обясни какво стана?
blue_lagoon написа:Ама къде е капацитета Пфк Литекс да обясни какво стана?
На майкати пу'''ката стана! По добре 1-2 от ДИНАМО КИЕВ от колкото 2-0 от Стяуа или 2-1 Спартак Търнава....Само Литекс оло оле оле
Литекса,пак сгафиха
Любооо Пенев-Чичковченчето 

Няма го Дюран Дюран или пастичката да ви бутне. Айде все така. Висла с 9 загуби в шампионата и на прага на групите. Литекс с една загуба в шампионата и с много съдийски аванти
Няма да си научите урока нито вие нито чайките от сoфиЯ. Догодина пак шампоани и пак до там 

Че какво, Литекс не играха лошо, повече от това не могат. Такива са ни отборите просто, такова им е нивото. Когато при селекцията не можеш да погледнеш по-нагоре от Кодо... Само не знам тоя Пламен Николов толкова ли няма кой да го смени?
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.