Литекс бесни от съдийството

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

joro65
Контакти:

Re: Литекс бесни от съдийството

Мнениеот joro65 » 01 авг 2011 00:50

Tommi написа:
joro65 написа:Абе някой не може ли с някаква програмка да направи линийка на момента на гола на Литекс,да се види ,че е 90%засада и такава на Делев,да се вижда как защитника на Литекс ,който е най-близо до тъч линията и бяга заедно с един от ЦСКА,покрива Делев поне с 1 метър.Да се види ,че защитника на Литекс си маха ръката от ръката на Трифонов ,когато единия му крак е вече в наказателното поле,а и с просто око се вижда,че е Трифонов е зад последния от защитата на Литекс.Да се покаже скъсаната фанелка на Нелсон,за което даже не се свири и фал и поне още 3 несъществуващи засади на Делев,когато излиза сам срещу вратаря.И като направим равносметката,май Генов не допусна селското отборче да претърпи разгром!!!

Задържането за дузпата завърши извън наказателното поле. За първите два гола не мога да съм сигурен, но мисля, че няма засади.

А последен ли беше Трифонов?
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 01 авг 2011 00:50

joro65 написа:Абе някой не може ли с някаква програмка да направи линийка на момента на гола на Литекс,да се види ,че е 90%засада и такава на Делев,да се вижда как защитника на Литекс ,който е най-близо до тъч линията и бяга заедно с един от ЦСКА,покрива Делев поне с 1 метър.Да се види ,че защитника на Литекс си маха ръката от ръката на Трифонов ,когато единия му крак е вече в наказателното поле,а и с просто око се вижда,че е Трифонов е зад последния от защитата на Литекс(което значи червен картон).Да се покаже скъсаната фанелка на Нелсон,за което даже не се свири и фал и поне още 3 несъществуващи засади на Делев,когато излиза сам срещу вратаря.И като направим равносметката,май Генов не допусна селското отборче да претърпи разгром!!!

Направо живи да ви оплаче човек, при нарушението за дузпа, Занев не беше последен в защитата и това се вижда с просто око без никакви линиики, а относно скъсаната фланелка, Нелсъм преди това направи нарушение срещу Бодуров и той при падането си инстинктивно се хвана при което се скъса същата.

Нашия гол ясно се вижда, че са на една линия, за първия гол на ЦСКА нищо не мога да кажа, тъй като камерата не е на линията на засадата.

И отново при нарушението за дузпа, същото ако беше до аут линията и Трифонов да беше паднал отвън, съдията какво трябва да отсъди и защо?
Изображение

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 01 авг 2011 00:51

startx написа:
Red_Girl написа:Не били с титулярите, айде сега, не се оплаквали, но съдията ни подпирал. Ти добре ли си? Признай се, че бихме и тва е. И да. в първенството пак ше се види. Тея оправдания са жалки и смешни. Успокоявайте се с тях щом тва ви топли.

Ми мацко виж че играха с 5-ма от школата и 3-4 от новите им играчи как да не ги смачкате ми кажи?Той и вратарят им беше от школата като единствено Бодуров и Занев бяха от титулярите им.
Ми подпряха ви всички го видяха, че гола на Спас е от засада а дузпата не е никаква дузпа дори голяма част от вашите фенове си го признават.Гледам ти коментарите че сега си се върнала от Бургас така че не си в час изобщо с нещата така че вземи седни поразгледай малко видео клипове, мнения на ваши и чужди фенове по форумите и пак ела да говорим.

Да бях на мача.. и никой не ни подкрепяше. Нямаше никъв гол на Литекс. Тея глупости със школи не ми ги разправяй.. Както казах и в първенството ще се види.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 01 авг 2011 00:53

joro65 написа:
Tommi написа:
joro65 написа:Абе някой не може ли с някаква програмка да направи линийка на момента на гола на Литекс,да се види ,че е 90%засада и такава на Делев,да се вижда как защитника на Литекс ,който е най-близо до тъч линията и бяга заедно с един от ЦСКА,покрива Делев поне с 1 метър.Да се види ,че защитника на Литекс си маха ръката от ръката на Трифонов ,когато единия му крак е вече в наказателното поле,а и с просто око се вижда,че е Трифонов е зад последния от защитата на Литекс.Да се покаже скъсаната фанелка на Нелсон,за което даже не се свири и фал и поне още 3 несъществуващи засади на Делев,когато излиза сам срещу вратаря.И като направим равносметката,май Генов не допусна селското отборче да претърпи разгром!!!

Задържането за дузпата завърши извън наказателното поле. За първите два гола не мога да съм сигурен, но мисля, че няма засади.

А последен ли беше Трифонов?

Трудно ще се даде червен картон при тази ситуация.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
startx
Контакти:

Мнениеот startx » 01 авг 2011 00:57

Red_Girl написа:
startx написа:
Red_Girl написа:Не били с титулярите, айде сега, не се оплаквали, но съдията ни подпирал. Ти добре ли си? Признай се, че бихме и тва е. И да. в първенството пак ше се види. Тея оправдания са жалки и смешни. Успокоявайте се с тях щом тва ви топли.

Ми мацко виж че играха с 5-ма от школата и 3-4 от новите им играчи как да не ги смачкате ми кажи?Той и вратарят им беше от школата като единствено Бодуров и Занев бяха от титулярите им.
Ми подпряха ви всички го видяха, че гола на Спас е от засада а дузпата не е никаква дузпа дори голяма част от вашите фенове си го признават.Гледам ти коментарите че сега си се върнала от Бургас така че не си в час изобщо с нещата така че вземи седни поразгледай малко видео клипове, мнения на ваши и чужди фенове по форумите и пак ела да говорим.

Да бях на мача.. и никой не ни подкрепяше. Нямаше никъв гол на Литекс. Тея глупости със школи не ми ги разправяй.. Както казах и в първенството ще се види.

Ма какво да не ти ги говоря за школи като фактите са си такива и не можеш да кажеш на черното бяло - факт !
Ти се радвай че сте "смачкали" вторият отбор на Литекс пък здраве да е като отидете в Ловеч ще ядете дървото както всяка година, защото вие срещу тях можете да си взимате само мачовете в София - факт !
Последна промяна от startx на 01 авг 2011 00:59, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 01 авг 2011 00:57

Red_Girl написа:Да бях на мача.. и никой не ни подкрепяше. Нямаше никъв гол на Литекс. Тея глупости със школи не ми ги разправяй.. Както казах и в първенството ще се види.

Разбираш от футбол колкото аз от ядрена физика, много ми е интересно как прецени от стадиона, че няма гол за Литекс :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 01 авг 2011 00:59

Ти добре ли си? Кой не си взима мачовете? Сам ше видиш.. и с "титулярите" ше си гризнете дръвцето.

П.пГриша Ганчев пратил телеграма до Тодор Батков : НЕ СТЕ САМИ 1:3 !! :lol: :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

joro65
Контакти:

Мнениеот joro65 » 01 авг 2011 00:59

А последен ли беше Трифонов?[/quote]
Трудно ще се даде червен картон при тази ситуация.[/quote]

Защо да е трудно?Да не кажа ,че трудно не би се дало.......по правилно е да се каже,че трудно е да се даде дузпа,защото с много превъртания на клипа ,улових последния момент на докосването на защитника върху ръката на Трифонов и тялото му е извън наказателното поле,само с едния крак е върху линията....но това е с много стопове и превъртания....а там се решава за частио от секундата.....след внимателен анализ,не мже да не признаеш ,че червения картон е задължителен,а дузпата спорна....виждам ,че си един от малко трезвомислещите левскари-кажи си мнението и общата оценка за съдийството?Не дали е било добро или лошо,а кой е ощетил,ако има такъв?
Изображение

Потребителски аватар
startx
Контакти:

Мнениеот startx » 01 авг 2011 01:00

Red_Girl написа:Ти добре ли си? Кой не си взима мачовете? Сам ше видиш.. и с "титулярите" ше си гризнете дръвцето.

П.пГриша Ганчев пратил телеграма до Тодор Батков : НЕ СТЕ САМИ 1:3 !! :lol: :lol:

Я кажи колко победи имате в Ловеч и кога ви е последната?
Ти си в час с футбола колкото аз съм в час с Манхатън козметик !

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 01 авг 2011 01:04

Имаме повече победи над вас, в ловеч имаме доста равни направени, особено последнте години, друго да те интересува?

Офтопик:
Image

Изображение

Върни се в “Литекс”