Шакоминаторе под ние имам в предвид българите разбира се . Ти ако се имаш за фес ........ не коментирам . И повярвай ми тия от Дъндолк (анонимниците) не са по-анонимни от Рудар .
Виждам те че си писал нещо за БАТЕ .... БАТЕ доста по-лошо ви наказа вас ... така че да няма Жилина . Внимавай!
Рудар - Литекс-0:4 (0:5)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- evgenimilenov
- Контакти:
- Saint Etienne
- Контакти:
Re: Рудар-Литекс-Втори Предварителен Кръг на ШЛ-реванш
Честито на Литекс.
- modor
- Контакти:
SHAKOMINATORA написа:Ние сме тия дето ви носят кошмари вечер
[offtopic]Ти си комар........

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
добре бе обяснете ми защо в тази тема пишете вие жжлаки левскарчета и кав кур дирите тука да се заяждате ? маи ви боли че ние сме шампиони ? отидете в форума на левски и си злобеите колкото искате тук недеите провокира щото сте жалки !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
"А група" е едно обикновено първенство,в което участват 16 отбора и след 30 кръга шампион става ЛИТЕКС!
-
- Контакти:
modor написа:SHAKOMINATORA написа:Ние сме тия дето ви носят кошмари вечер
[offtopic]Ти си комар........![]()
![]()
![]()
[/offtopic]
[offtopic]Умрях от смях

evgenimilenov написа:
Разликата между Левски и Литекс е че Левски си биха за 1 мач 6:0 а вие за 2 мача 5:0 общ резултат ........
Тук явно се опитваш да кажеш нещо, ама не вдявам какво. Дали не намекваш, че според броя голове Дъндлок е с около 2 класи над Рудар? Ако не намекваш това, какъв е смисъла от това изказване

[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Не се карайте бе малоумници. Играе български отбор - бие. Радвайте се. Ей писна ми от такива идиоти
[offtopic]LUKA KOPER -NK DINAMO ZAGREB 3-0.Някой знае ли как свърши първия мач и дали Динамо Загреб отпадат?[/offtopic]
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
vaskonti написа:evgenimilenov написа:
Разликата между Левски и Литекс е че Левски си биха за 1 мач 6:0 а вие за 2 мача 5:0 общ резултат ........
Тук явно се опитваш да кажеш нещо, ама не вдявам какво. Дали не намекваш, че според броя голове Дъндлок е с около 2 класи над Рудар? Ако не намекваш това, какъв е смисъла от това изказване
четеш коментари както ти изнася...тука си извадил това от контекста

Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
еи писва ми честно и ще ме банат на края заради тапите коментари на говежди фенове в тема за шампиона на БГ ! СЛУШАИТЕ ВНИМАТЕЛНО ТАПИ ФЕНОВЕ НА НАЙ-ОМРАЗНИЯ ОТБОР В БЪЛГАРИЯ !!!!!!!!!! КАТО ДОИДЕ ЛИТЕКС ДА ИГРАЕ НА СМЕШНИЯ ВИ СТАДИОН ИСКАМ ВСИЧКИ ДА СИ СВАЛИТЕ ШАПКИТЕ И ДА НИ ПОСРЕЩНЕТЕ КАТО БОГОВЕ !!! АКО НЕ САМ ЯСЕН СИ Г ЗАПИШЕТЕ ТОВА И ГО ЧЕТЕТЕ ВСЕКИ ДЕН !!!!!!!!!!!!!11
"А група" е едно обикновено първенство,в което участват 16 отбора и след 30 кръга шампион става ЛИТЕКС!