Дискусия: Пирин - Литекс - 1:2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Дискусия: Пирин - Литекс, 12.03 / 15:00ч., XVIII-ти кръг

Мнениеот Tommi » 12 мар 2011 17:31

B__A__N__DA__TA написа:Гледам, че обединиха темите в някаква ДИСКУСИЯ. Е аз не виждам дискусия тук, а само основателно недоволство от болшинството пишещи и никакви аргументирани отговори от феновете на Литекс

Феновете на Литекс какво да отговарят, да не са те спечелили големите пари от мача :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 12 мар 2011 17:31

Поредната "заслужена" победа на Литекс и отново Никито Йорданов е MVP на мача :lol: Спести не един катрон на Ловеч, а ако беше изгонил Дока, мача 1000% нямаше да завърши по този начин. Според мен дузпа с/у Бибишков нямаше, поне на мен ми се стори, че първо защитника игра с топката. При победния гол за Литекс няма засада, играчите са на една линия.

Потребителски аватар
nikita33
Контакти:

Re: Пирин-Литекс

Мнениеот nikita33 » 12 мар 2011 17:32

Синя Гордост написа:Няма да дойде , нали искахте чужд, и той няма да ви помогне, отивате на тройка , пак!!!

Да не хванете пак трамвай "номер 6 " :lol: :lol: :lol:[/quote]
Нали знае ш че мечтите са безплатни

GNRforever

Мнениеот GNRforever » 12 мар 2011 17:32

Синя Гордост написа:Искам да питам единствените 2-3 фена на Литекс, удара без топка на Занев за какъв картон беше ? И наистина не съм запознат,но след гола на Диуф той излезе извън пределите на терена,не трябва ли да му се покаже жълт картон,следователно червен ? :roll:

Занев жълт,стадиона на Пирин предразполага да излезеж от терена и Диуф не направи нищо скандално 8-)
[wrapimg=choose left or right for float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 12 мар 2011 17:32

Според мен имаше дузпа в полза на Пирин :x Явно Пирин ще са вторият сигурен отбор по пътя към Б групата :|
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
rbs

Мнениеот rbs » 12 мар 2011 17:35

абсолютна тесла от съдийте за Пирин.това е СРАМ за феърплея..не е това начина да се печели,очаквам голямо наказание за съдийте на мача.. :geek:
подуене е тумура на футбола ни и ражда само писатели и д'журналисти

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 12 мар 2011 17:36

няма по-противни от това отборче и от неговия собственик Глиста. Дано ги рзкрият пак в Европа. Никога не съм подкрепял този отбор и дори и в международните мачове съм против тях. в тях единственото българско е да се гавриш с българската държава като крадеш имоти в града все едно са ти бащиния. Ебаси противното нещо е лакс кърпачев :mrgreen:

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 12 мар 2011 17:36

rbs написа:абсолютна тесла от съдийте за Пирин.това е СРАМ за феърплея..не е това начина да се печели,очаквам голямо наказание за съдийте на мача.. :geek:

Трябва и наказание за Дока, но мога да се обжаложа, че тази постъпка няма да е описана в ничий доклад, а комисията няма да смее да се самосезира по видеозапис.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 12 мар 2011 17:36

Защо се ядосвате толкова, не мога да разбера. Още след онзи мач на Герена е ясно, че Гришата е купил Йорданов. Голям праз, че Литекс ще стане шампион? Кого ще зарадва това? На първо място цесекарите (защото няма да е Левски първи), на второ място дузината фенове на Литекс, които ходят на домакинските мачове на тима. Гришата няма да се радва, защото неговата цел са едни 7 милиона евро от Шампионската лига. Само че в предварителните кръгове на ШЛ и на Лига Европа се играе истински футбол, а футболни мошеници като Гришата, Дихонов и Любо Пенев там не ги пускат.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
Синя Гордост
Контакти:

Мнениеот Синя Гордост » 12 мар 2011 17:38

GNRforever написа:
Синя Гордост написа:Искам да питам единствените 2-3 фена на Литекс, удара без топка на Занев за какъв картон беше ? И наистина не съм запознат,но след гола на Диуф той излезе извън пределите на терена,не трябва ли да му се покаже жълт картон,следователно червен ? :roll:

Занев жълт,стадиона на Пирин предразполага да излезеж от терена и Диуф не направи нищо скандално 8-)

Чакай малко,хахахаххахахах , не може всички да си направят стадионите в английски стил за да не излизат играчите ! Като знае ,че има картон няма да излиза,смятам ,че гледаш футбол,има и други начини да се радваш при гол вътре в игрището ,а не да излизаш при феновете :lol: :) поредната грешка на Никито Йорданов!
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски-футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ !!! http://www.youtube.com/watch?v=riZN38fAzTA Ъпсурт & Дичо -Допинг тест

Върни се в “Литекс”