eelche написа:браво Литекс,но дори и да продължат съдбата ще им отмъсти за купената титла този сезон тоочно преди груповата фаза на Лигата,а колегата си го каза за Бате аххаха
Еми ще чакаме съдбата тогава
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
eelche написа:браво Литекс,но дори и да продължат съдбата ще им отмъсти за купената титла този сезон тоочно преди груповата фаза на Лигата,а колегата си го каза за Бате аххаха

dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
SHAKOMINATORA написа:Играч,игра или там къв си многоточен.... в предните страници не писаха ли разни синеоки блондинчета? А този другия мистър , не съм от Литекс , а и да бях нямаше да ме е срам. Дебили..

hristov25 написа:Обаче на мен ми хареса коментатора по черногорската телевизия, коментираше кротко и спокойно , а не като нашите коментатори, които получават инфаркт по време на мача.
SHAKOMINATORA написа:eelche написа:браво Литекс,но дори и да продължат съдбата ще им отмъсти за купената титла този сезон тоочно преди груповата фаза на Лигата,а колегата си го каза за Бате аххаха
![]()
![]()
![]()
Я кажи как се класирахте за ЛЕ,че сега играете срещу Дъндомолфкфкдръф?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта