ELFen написа:RockSeeker написа:ELFen написа:dikanio написа: Хубаво ги вадят от А група, но в коя ги слагат?
...и за колко време?!!? Какво се случва с футболистите и клуба от месец март 2016 - в неплатен отпуск ли!?!?
Ако наказанието е за една година, как започват от IIри полусезон на 2017!?!?
Реално няма как да играят в никоя група, тъй като случката е на полусезона, от което следва - идеално изпълнения сценарий за сливането на двата клуба в ЦЕСекс..и старт в Б група от есента на 2016 !
Футболистите би трябвало да станат свободни агенти, както при отнемането на лиценза на ЦСКА. Те не са виновни, че клубът се е издънил и е изхвърлен. Поне така си мисля аз, не претендирам да съм запознат с правилници, но е аналогично. Добре е за тях поне, че става още в началото на трансферния период, да имат време да си намерят нови клубове. Тези, които не си намерят в чужбина, особено българите - твърде вероятно да станат част от селекцията на ЦСКА, ако няма и предварителни договорки всъщност... Така си го представям за момента
Не знам как "свободни агенти", нали си имат договори с неустойки?!?! Смятай агентите им как се облизват на тоя вариат
Ако ги изхвърлят от купата по някаква причина и гномът спре да плаща, ще могат да разтрогнат по вина на клуба след 2 неплатени заплати (или е една по ТЗ?), иначе са си футболисти на Литекс, а те (футболистите на Литекс) са доказали с поведението си нееднократно, вече 20 години, че са най-раболепните п*мияри, които могат да съществуват на света

[/center]