Ще извадят ли Литекс от А група?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

barmby
Контакти:

Re: Ще извадят ли Литекс от А група?

Мнениеот barmby » 12 дек 2015 19:38

arni написа:
popokutepetel написа:
Жълто-черен Пловдив написа:Не знам, но този съдия трябва до живот да не види А група.

И какви са ти претенциите към съдията? Че не е показал червен картон на Минев ли?
Или може би оспорваш чистите червени картони за двете маймуни от Осъм?
А за отменения гол миналия мач, както и спестен жълт картон за Асприля при симулацията му за дузпа?
Иначе за съдията ми е все тая. Точно пък Г. Йорданов много трудно можеш да го упрекнеш в симпатия към Левски, при положение, че е втория съдия след Никито който реже отбора най-яко.

За червен картон на Бедоя ,след като изрита вратяря след като беше хванал топката в раце ;) ,Също червен картон на Минев за бутане ,нали критерият трева да е един и същ и за 2 та отбора.

Я пак виж ситуацията стига си гледал Гимли в цяпката.

tyranta
Контакти:

Мнениеот tyranta » 12 дек 2015 19:38

ogrizko написа:Напълно нормално! Не може да се свири само в едната посока! Първо ...доколкото се сещам ...ако някои ръководни фактори се бяха събрани навреме ....изобщо нямаше да се играе мача пред публиката на Левски ...това 1во ....2ро - Минев беше за червен картон още в 7 мин. ....ако ще прилагаме еднакви критерии каквито нямаше ...и 3то червен картон и дузпа ......това пък абсолютната олигофрения! Демек няма фал срещу вратаря от страна на Бедоя и няма картон за него ...обаче за другия има червен и се дава дузпа :lol: :lol: :lol: аз такова подпиране не бях виждал скоро наистина ....според мен мача да се преиграва, а съдията да се вади до живот от футбола и съдийството като цяло (ако реши другаде да се подвизава) :!:

+1
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

rusnakyt

Мнениеот rusnakyt » 12 дек 2015 19:39

Не трябва да извадят Левски, заради безобразното съдийство в тяхна полза! Факт! :!:
И да разследват съдията! Факт! :!:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 12 дек 2015 19:39

Torino FC 1906 написа:
Teo написа:Всеки нормален човек които държи на отбора, би го извадил! Така се прави, а не да те правят на клоун на терена!

:lol: :lol: :lol:
Че , онзи с комисионата и другия идиолога на червените реваха дълго време от съдиите що ли не извадиха отбора всеки мач да не се гаврят с тях , се замисли бе тролче ?

Колко ЧК и ДУЗПИ да дадат на ФК Левски, че еййй богууууу тая топка да влезе в пустата врата на Ловеч? :lol:
@ Яд ме е, че Стоилов извади отбора... трябваше още унижение... вратаря я ловеше тая дузпа!!!!!

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 12 дек 2015 19:40

Teo написа:вратаря я ловеше тая дузпа!!!!!

Голям ходжа си станал бре. И как разбра, че ще спаси дузпата на Прохазка ?

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 12 дек 2015 19:40

ogrizko написа:Напълно нормално! Не може да се свири само в едната посока! Първо ...доколкото се сещам ...ако някои ръководни фактори се бяха събрани навреме ....изобщо нямаше да се играе мача пред публиката на Левски ...това 1во ....2ро - Минев беше за червен картон още в 7 мин. ....ако ще прилагаме еднакви критерии каквито нямаше ...и 3то червен картон и дузпа ......това пък абсолютната олигофрения! Демек няма фал срещу вратаря от страна на Бедоя и няма картон за него ...обаче за другия има червен и се дава дузпа :lol: :lol: :lol: аз такова подпиране не бях виждал скоро наистина ....според мен мача да се преиграва, а съдията да се вади до живот от футбола и съдийството като цяло (ако реши другаде да се подвизава) :!:

Абсолютно. Този мач трябваше да се играе без публика! Но нали са на тиквоча отборчето,за тях всичко е позволено и дъртите гъзове не се събраха за да накажат левски!
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 12 дек 2015 19:41

Teo написа:
venom написа:
sin4ec написа: И нов български феномен: ДА ВАДИШ ОТБОР, ДОКАТО ВОДИШ В РЕЗУЛТАТА???

Е ти кво искаш - да изчакат втората дузпа и третия черверн картон и после третата и тогава да извади отобра? Никой отбор не е заслужил говедата да се гаврят с него чрез купени съдии.

Дузпата вратаря я ловеше... и след това щеше да има нов ЧК + още една дузпа... Стоилов трябваше да изчака малко да ги унижат повече и след това да дърпа ръчната :lol:

То и Грухкочин щяха да го спасяват, та даже още тази година в ШЛ щеше да играе, ама ... :mrgreen:
А най ми е кеф като гледам прасьовците как врещят, щото дори невъзможната им мечта да станат ЛИСКА и да играят в А група няма да се състои :)
Последна промяна от popokutepetel на 12 дек 2015 19:42, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 12 дек 2015 19:42

абе стига с тая дузпа бе ...каква дузпа има като преди това имаше фал срещу вратаря :!: :!: :!: :!: това, че съдията е малоумен ...да го махат от футбола и толкоз
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 12 дек 2015 19:43

ogrizko написа:абе стига с тая дузпа бе ...каква дузпа има като преди това имаше фал срещу вратаря :!: :!: :!: :!: това, че съдията е малоумен ...да го махат от футбола и толкоз

Не чух съдията да е свирил фаул значи няма такъв ;)

Потребителски аватар
Yoda_
Контакти:

Мнениеот Yoda_ » 12 дек 2015 19:44

Разбира се, че въпреки мераците на дребния комбинатор, няма да изхвърлят Литекс.

Това е просто началото на войната Ганчев-Божков, респективно, началото на роенето на ЦСКА-тата... И съответно, началото на роенето на розовите фенклубове и фракции !

Айде, хайрлия да ви е !
:lol:
Wikipedia : Българите са малък, но изключително прост народ. Тъпи, неуки, необразовани и озлобени комплексари, мързеливи неработещи пияници, чакащи на заплатите на жените си. Амин !

Изображение

Върни се в “Литекс”