Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
sandi74 написа:По добре като Литекс с децата и честно,отколкото като Левски и ЦСКА че идват едни "Мури" и "Тампере" и става смешно и страшно.Понимаете?![]()
![]()
nikita 333 написа:Другият не се оплаква защото победи,елементарно уотсън!!!
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая
metodito написа:ralka_levskarka написа:Взе да омръзва вече.
Кое, Ралке писва? Безпомощността ли? Верно писва. Аз ако съм на тези момчета, з@ебавам всичко и няма да искам да чуя за футбол, за нищо. Да опитваш "въпреки", а не заради. Изчакай някоя друга година и ще разбереш. Аз говоря по-глобално, разбира се. Авторът на статията не е налучкал ваксата определено и конкретизира. Но мисля, че повечето тук знаят, за какво говоря. Уелкъм ту Тъпистан. Искрено ти пожелавам да не се сблъскваш с тази брутална действителност в нашата татковина, от която ще ти се доповръща. В която.... знаеш.
Това е реалността!
milanov69 написа:Стига сте дрънкали глупости бе ! Къде виждате деца ? Та те са на 22-23 години ! Кви деца ! По света на тяхната възраст печелят шампионски лиги !
ralka_levskarka написа:
Взе да омръзва как всеки ден се пускат едни и същи теми, ако е за някой друг отбор не се събират и три, ама като е за Левски от Събота до днес сигурно ще преброя 10.
botevforever написа:ralka_levskarka написа:
Взе да омръзва как всеки ден се пускат едни и същи теми, ако е за някой друг отбор не се събират и три, ама като е за Левски от Събота до днес сигурно ще преброя 10.
Ами,напълно нормално.
От където и да го погледнеш.
От Ваша гледна точка-все пак това е "отборът на народа".![]()
А от гледна точка на останалите фенове-става въпрос за най-омразния български клуб.
Все предпоставки за повишен интерес.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта