paceto написа:Кодо и Мирасема са под наем за 6 месеца и ще си заминат през зимата, така че стига си повтарял едно и също нещо по хиляди пъти.
ами ще се наложи да го повторя още ,защото явно ще ни мъчат до зимата

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
paceto написа:Кодо и Мирасема са под наем за 6 месеца и ще си заминат през зимата, така че стига си повтарял едно и също нещо по хиляди пъти.
runnersa написа:Ъм да докато ние се лаем кой е бил по-малко жалък тази година Марибор повеждат на Айброкс и ще влязат в групите изхвърляйки Рейнджърс!
Иначе с тази селекция няма какво да искаме повече!Отбора дори надскочи себе си в тези мачове според мен!
GNRforever написа:да си заминават за БРАЗИЛИЯ
когато ЛИТЕКС игра в групите на техните позициии играха НОВАКОВИЧ класа и ПЕПИ ЗЛАТИНОВ страхотен футболист,техника,пробиви,удари еееееехххххххх спомени и сега тея дървари![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
GNRforever написа:runnersa написа:Ъм да докато ние се лаем кой е бил по-малко жалък тази година Марибор повеждат на Айброкс и ще влязат в групите изхвърляйки Рейнджърс!
Иначе с тази селекция няма какво да искаме повече!Отбора дори надскочи себе си в тези мачове според мен!
съгласен съм ,с тези аматьори както си ги наричам,ЛИТЕКС игра учудващо добре и лелеелелеллелелелеле ако Марибор Словения елиминира Рейнджърс малееееее всички как се развиват а ние
runnersa написа:GNRforever написа:runnersa написа:Ъм да докато ние се лаем кой е бил по-малко жалък тази година Марибор повеждат на Айброкс и ще влязат в групите изхвърляйки Рейнджърс!
съгласен съм ,с тези аматьори както си ги наричам,ЛИТЕКС игра учудващо добре и лелеелелеллелелелеле ако Марибор Словения елиминира Рейнджърс малееееее всички как се развиват а ние
Изхвърлиха ги, а Слован току що вкара изравнителен гол на Олимпико с който на практика елиминира Рома
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта