Динамо Киев - Литекс - 1:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

GNRforever

Re: Динамо Киев - Литекс - 1:0 FT

Мнениеот GNRforever » 25 авг 2011 22:46

paceto написа:Кодо и Мирасема са под наем за 6 месеца и ще си заминат през зимата, така че стига си повтарял едно и също нещо по хиляди пъти.

ами ще се наложи да го повторя още ,защото явно ще ни мъчат до зимата :lol: и ти го каза те са под наем и си заминават зимата Е ТОВА ЛИ Е СЕЛЕКЦИЯТА за атака на ЕВРОПА за втора поредна година ,РЪКОВОДТВОТО е пълен провал ,знаеш за кои хора става въпрос :twisted:
[wrapimg=choose left or right for float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 25 авг 2011 22:49

Ъм да докато ние се лаем кой е бил по-малко жалък тази година Марибор повеждат на Айброкс и ще влязат в групите изхвърляйки Рейнджърс!
Иначе с тази селекция няма какво да искаме повече! ;) Отбора дори надскочи себе си в тези мачове според мен! ;)

GNRforever

Мнениеот GNRforever » 25 авг 2011 22:52

runnersa написа:Ъм да докато ние се лаем кой е бил по-малко жалък тази година Марибор повеждат на Айброкс и ще влязат в групите изхвърляйки Рейнджърс!
Иначе с тази селекция няма какво да искаме повече! ;) Отбора дори надскочи себе си в тези мачове според мен! ;)

съгласен съм ,с тези аматьори както си ги наричам,ЛИТЕКС игра учудващо добре и лелеелелеллелелелеле ако Марибор Словения елиминира Рейнджърс малееееее всички как се развиват а ние :shock:
[wrapimg=choose left or right for float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Leon
Контакти:

Мнениеот Leon » 25 авг 2011 22:55

Ако трябва ще минем през всичките кръгове. Да не би БАТЕ Борисов да тръгнаха от по-напред. За няколко години се утвърдиха и са редовни участници в групите. Почти целия им отбор е от местни футболисти. Ами Апоел Никозия, смачкаха Висла, а до преди 3-4 години отнасяхме кипърците. Нека да се започне от някъде, от базите, от детските школи, после стадионите. Аз радвам, че Любо дава шанс на момчетата от Академия Литекс - Георги Миланов, Илия Миланов, Сашо Цветков, Янаки Смирнов, вратарчето Александров, Момчил Цветанов... Кой друг отбор налага толкова свои юноши? То би следвало да попитам кой отбор има юноши де.

А Кодо и Мирасема ще се заминат за Бразилия да играят по плажовете.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 25 авг 2011 22:59

В крайна сметка Литекс отпаднаха след игра, и в двата турнира си останаха единственият български отбор, който се бори и опита да направи нещо. Ама тая басня, как отборът бил млад и имал бъдеще, нещо не ми се слуша. Ако случайно някой от младите се окаже с бъдеще, на секундата ще бъде продаден, а на негово място ще дойде друг млад и с бъдеще. Както във всички български отбори, де, не е само в Литекс така.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

GNRforever

Мнениеот GNRforever » 25 авг 2011 23:01

да си заминават за БРАЗИЛИЯ
когато ЛИТЕКС игра в групите на техните позициии играха НОВАКОВИЧ класа и ПЕПИ ЗЛАТИНОВ страхотен футболист,техника,пробиви,удари еееееехххххххх спомени и сега тея дървари :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 25 авг 2011 23:11

GNRforever написа:да си заминават за БРАЗИЛИЯ
когато ЛИТЕКС игра в групите на техните позициии играха НОВАКОВИЧ класа и ПЕПИ ЗЛАТИНОВ страхотен футболист,техника,пробиви,удари еееееехххххххх спомени и сега тея дървари :( :( :( :( :( :( :( :( :(

+ Роберт Попов, Росен Кирилов, Жан-Филип Кайе, Живко Желев, Станислав Генчев и куп други.
Но да се гледа назад няма смисъл.

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 25 авг 2011 23:27

GNRforever написа:
runnersa написа:Ъм да докато ние се лаем кой е бил по-малко жалък тази година Марибор повеждат на Айброкс и ще влязат в групите изхвърляйки Рейнджърс!

съгласен съм ,с тези аматьори както си ги наричам,ЛИТЕКС игра учудващо добре и лелеелелеллелелелеле ако Марибор Словения елиминира Рейнджърс малееееее всички как се развиват а ние :shock:

Изхвърлиха ги, а Слован току що вкара изравнителен гол на Олимпико с който на практика елиминира Рома :o

GNRforever

Мнениеот GNRforever » 25 авг 2011 23:30

runnersa написа:
GNRforever написа:

Изхвърлиха ги, а Слован току що вкара изравнителен гол на Олимпико с който на практика елиминира Рома :o

лелелелеллелелле малееееееееееее ма ние сме по-зле и по-изостанали от всички повече отколкото си мислим :shock:

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 25 авг 2011 23:33

Стига сте гледали другите отбори няма никаква полза.
Хората там си вливат пари не само в играчи, а и в школите и не може у нас да има само 2-3 отбора, които да се грижат за школите си и да вадят нещо от тях и да искаме да се оправим.

Нито стадиони имаме, нито школи така че скоро няма да се оправим.

Всички плюят по Литекс който се опитва поне нещо да прави и то само, защото се бърка в работата на Левски и ЦСКА.
Ако не се бърка да не би да стане футбола по-добър?Никой ли не схваща, че колкото повече такива отбори толкова по-добре?

Лошото е че сега Лудогорец ако тръгне по стъпките на Литекс и по тях ще почне да се плюе и то само, защото ще взимат купи и медали за сметка на столичаните.

Тъжна картинка.

Върни се в “Литекс”