Литекс бесни от съдийството

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Литекс бесни от съдийството

Мнениеот PFC Litex » 31 юли 2011 22:43

shotgun blues написа:на мача с ВИСЛА бях на стадиона (ако щете вярвайте)как да пиша по време на мача :?: писах чак сутринта след него ,мача с ЛЕВСКИ не го гледах а само го слушах по ГОНГ и бях във форума и пишех във темата за мача и да ЛЕВСКИ и ЦСКА ще ги хваля ,защото за разлика от ЛИТЕКС каквото ида става в доста случаи се измъкват за разлика от ЛИТЕКС,ето падаха до последните минути но обърнаха,нещо което ЛИТЕКС не е правил от ГЕНК насам и за разлика от Литекс ,Левски и ЦСКА влизат в групите от време на време и дори и да ги бият с много те са там и играят с европейски отбори,а ЛИТЕКС си цъка в А група,извинявайте че ви дразня но аз искам ЛИТЕКС да влезе в групите да го гледам в ЕВРОПА,ПИСНАЛО МИ Е ДА ГО ГЛЕДАМ В А ГРУПА и викайте че не съм фен,но това означава че и други 7 500 които бяха на мача с ВИСЛА не са фенове тъй като няма да стъпят повече на стадиона тази година 8-) освен на мача в ЛЕ и може с ЛЕВСКИ И ЦСКА и това не е сигурно,знаете че това е вярно :roll: е явно и те не са фенове ,а вие си ходете на ЛИТЕКС-Светкавица евала :lol:

Време е да се спреш, че почна да се оплиташ в лъжите си :lol:
последният мач който Литекс обърна беше преди две седмици.
Изображение

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 31 юли 2011 22:55

няма да ходя да гледам мачовете със Светкавица и други ,защото ми писна да гледам ЛИТЕКС само в А група,за това че съм се покрил ДА така беше но не защото отбора обърна мача,а защото не ми се спореше отново,аз по време на мача казах каквото имах да казвам,основно плюех по новите бразилци ,освен че за атака на ЕВРОПА ги взеха от 4 дивизия и заради коментара на Иво Йовчев който казваше че нищо не играят,и се изнервих че новите ни играчи с МОГРЕН не могат пък камоли с отборите след това ще направят нещо,и то така и става КОДО хубаво че вкара първи гол обаче не впечатлява с АБСОЛЮТНО НИЩО,Мирасема когато играе е слаб или контузен :roll: и друго което ме изнерви на мача с МОГРЕН е че Тодоров и Цветанов са играчите които трябва да обръщат мача и да поведат отбора в ЕВРОПА както се оказа после,като играха в реванша и в мача с ВИСЛА ,е извинявам се но тези футболисти нямат класата да вкарат отбора в групи или дори да победят отбор като ВИСЛА.ТОДИ става за Могрен но за ВИСЛА и подобни не откъсва,Цветанов викат че играл супер с ВИСЛА е аз такова нещо не видях :roll:
ПЛЮЯ защото втора поредна година отбора е шампион ,а не може да влезе никъде и не само ами не може и да постигне победа освен с отборите в първия кръг,Жилина загуба и равен,Дебрецен загуба и втория мач равен или загуба беше :? забравих и сега пак загуба ,е как да се кефя :cry:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 31 юли 2011 22:59

shotgun blues написа:няма да ходя да гледам мачовете със Светкавица и други ,защото ми писна да гледам ЛИТЕКС само в А група,

Изображение

От такива като теб стадионите в България нямат нужда.
Изображение

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 31 юли 2011 23:00

а да ЛИТЕКС обърна обаче ,обърна отбора който е логично да бие ,както написах по горе бият първи кръг ама след това :roll: не говорим за класиране в групи,говорим за победа,и ТЪРНАВА е доста по - добър отбор от МОГРЕН ,знаем си словашките отбори много добре и ЛИТЕКС и ЛЕВСКИ ...
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 31 юли 2011 23:01

Така говориш все едно всяка година Литекс влиза в някой турнир и стига максимално 1/4 финалите.
Просто футбола ни е тотално зле и не се заблуждавайте изобщо с това че ЦСКА и Левски са влезнали в груповата фаза.
Виж само с какви отбори играха те когато влезнаха и какви Литекс.
ЦСКА първата година направи добър мач срещу Динамо, а Левски влезна директно от ШЛ след като отпадна от Дебрецен.
Миналата година им се паднаха добри отбори за отстраняване и го сториха, ама тази година като ги чакат доста по сериозни и ще видиш кой на къде ще поеме, че няма да се изненадам и 4-те ни отбора да си останат да си цъкат в А група.

shotgun blues написа:а да ЛИТЕКС обърна обаче ,обърна отбора който е логично да бие ,както написах по горе бият първи кръг ама след това :roll: не говорим за класиране в групи,говорим за победа,и ТЪРНАВА е доста по - добър отбор от МОГРЕН ,знаем си словашките отбори много добре и ЛИТЕКС и ЛЕВСКИ ...

От Могрен да но не и от Висла ;)
Там е разковничето и дано го схванеш.

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 31 юли 2011 23:03

PFC Litex написа:
shotgun blues написа:няма да ходя да гледам мачовете със Светкавица и други ,защото ми писна да гледам ЛИТЕКС само в А група,

Изображение

От такива като теб стадионите в България нямат нужда.

един въпрос 8000 на мача с ВИСЛА ,честно 7 500 от тях ще ходят ли на мачовете в А група ЗНАЕШ отговора много добре :) :) :) можем да си гледаме ЛИТЕКС в А група всяка година и всяка седмица ,обаче ние НЕ истинските фенове :) искаме да ги гледаме в ЕВРОПА,искаме ДНЕПЪР,Грасхопър,Мидълзбро,АЗ радостта след като разбрахме че минаваме групите въпреки загубата :) ,Страсбург ей това искаме ,още живеем със спомена от преди 5,6 години е до кога :)

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 31 юли 2011 23:03

Навремето, ако не знаете, да знаете вече, запалянковците се чувстваха като част от всеки клуб у нас, защото парите, които даваха за билети, отиваха за развитието му. Дали всичко наистина е отивало там, никой не може да каже, но наистина имахме развит детско - юношески футбол.
Значи средствата са отивали по предназначение.
Днес обаче ако трябва да бъдем честни, привържениците не могат да почувстват клуба свой, защото нещата са коренно различни от едно време.
Има си собственик, той си назначава свои хора, все му е толкова за зрителите, важно е клубът да върви, да харчи средствата си, да печели, доколкото може от него. И така се стига до ситуацията кого да подкрепя запалянкото. Струва ли си всъщност?
Естествено е важно да се отбележи, че това, което беше в миналото, е свързано и с начина на живот на обществото, който не беше лесен наистина, но и нямаше чак толкова богати хора, както е днес, толкова много кредитни милионери.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 31 юли 2011 23:08

shotgun blues написа:а да ЛИТЕКС обърна обаче ,обърна отбора който е логично да бие

Левски не е ли логично да победи Спартак и то като домакин?
Изображение

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 31 юли 2011 23:09

daniel875 написа:Навремето, ако не знаете, да знаете вече, запалянковците се чувстваха като част от всеки клуб у нас, защото парите, които даваха за билети, отиваха за развитието му. Дали всичко наистина е отивало там, никой не може да каже, но наистина имахме развит детско - юношески футбол.
Значи средствата са отивали по предназначение.
Днес обаче ако трябва да бъдем честни, привържениците не могат да почувстват клуба свой, защото нещата са коренно различни от едно време.
Има си собственик, той си назначава свои хора, все му е толкова за зрителите, важно е клубът да върви, да харчи средствата си, да печели, доколкото може от него. И така се стига до ситуацията кого да подкрепя запалянкото. Струва ли си всъщност?
Естествено е важно да се отбележи, че това, което беше в миналото, е свързано и с начина на живот на обществото, който не беше лесен наистина, но и нямаше чак толкова богати хора, както е днес, толкова много кредитни милионери.

Така е то и в другите клубове в Европа е така, само у нас не е.
Ето Реал Мадрид за последният сезон от билети, тениски, артикули и т.н. има бюджет от 440 милиона евро като само 30 милиона от тях ще излязат като чиста печалба за клуба.

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 31 юли 2011 23:10

pace напълно съм съгласен ако ЛИТЕКС играеше с ТНС и онези изпаднали шведи сигурно ще ше да е в групите,но отбора вече 2 години е шампион ,преди това винаги е бил от най-добрите в БГ и с едни от най-добрите играчи ,е отбора не израствали поне малко и да може да се опре на тези средно европейки отбори вместо да отпада постоянно ,мен това ме е яд,защото Динамо М ,Калмар,АИК не са по - силни ,нито по-слаби от които отборите ние отпадаме ,но ЛЕВСКИ и ЦСКА ги елиминират а ние не,ей тея ВИССЛА имаха 2 удара и 2 гола ,слабо или не ама си бият,а ние все мъчим все играли сме доре и незнам си кво и накрая както казва ГОНЗО "Липсваше ни малшанс" :mrgreen: ,яд ме е и че не взехме по добри попълнения с които може би тея ВИСЛА може ше да ги бием,Оливейра и там които се спрягаха ,ама никой не даде пари а се прави стадион който още на подготовката ви казвах НЯМА да ни класира за групите и ще се напълни един/два пъти и толкоз
Последна промяна от shotgun blues на 31 юли 2011 23:13, променено общо 1 път.

Върни се в “Литекс”