Могрен (Будва) - Литекс - 1:2 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Могрен (Будва) - Литекс (Шампионска Лига) 12.7.2011
биете ги 1-0,2-1
Когато парите говорят и прокурора мълчи
-
- Контакти:
Гледах в нета, но нещо не виждам изглед да се предава мача. За българските телевизии знаем, че са много жалки и едва ли ще се предава там, дано по черногорската поне. Ако намеря нещо ще постна.
- track.and.field
- Контакти:
Аз обаче не знам, защо медиите правят трагедия, че Литекс щели да играят пред празни трибуни. Напротив, така е по-добре. Ще се чувстват като у дома си

Los_Ches:Незнам дали има такава тема но все пак...Каде са Вело алейте.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алеяНо за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни
Успех днес.
Дано вземете този мач и да се класирате, че трябва да се оправя коефицента .
Дано вземете този мач и да се класирате, че трябва да се оправя коефицента .
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]
- modor
- Контакти:
1-2
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Ето ви линк
цъкнете горе където пише TV UZIVO http://www.rtcg.me/program/programska-s ... ice/2.html

- cska - maina
http://www.novsport.com/news151610_1003.html успех довечера
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг
Бях изгонен от форума, защото казах нещо за майките на някои хора...и така може би ви е било мъчно за мен, и затова отново съм тук. Затова отново пращам поздрави на майките ви, които са супер грамотни и са възпитали такива умни синове. По интересно им е да ми обсъждат правописа и да излизат извън темата ЛИТЕКС, отколкото да коментират конкретно Литекс, но както и да е, не искам да се заяждам повече. Относно Литекс, се надявам да постигнат два успеха срещу Джуджето Могрен Будава, и да натрупат малко точки за България. А за по- нататъка, на мен ми е ясно всичко като бял ден...но каквато ни е държавата, такъв ни е и футбола. Гледах едно интервию на президента на ф.к Литекс, където той се изказва, че дори и отбора да не се класира за шампионска лига, няма да се правят трагедии и да се гони треньора. Цитирам изказването му: "Ние все едно от 15 години играем шампионска лига, че ако не се класираме и отпаднем да правим трагедии, няма да е за първи път!!!". Как може такова нещо? Как може такъв непокизъм? Това ли е Литекс? Това ли е лицето на отбора? На този май не му пука изобщо! Може и отбора да не влезне в шампионска лига, но нека не отчайва феновете предварително! Като го питат да каже - Да, ние сме Литекс, Ние сме шампиони на България, и искаме да играем в шампионска лига. Ще направим всичко възможно! Но явно такива думи не са присъщи за този господин. И така... успех Литекс. Само това мога да кажа и тайно да се надявам да стане чудо!
LITEX
Дали ще може да се гледа, литекс някаде някой да знае