Извънредно: Четири мача и 1000 лева за Дока от Литекс!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Извънредно: Четири мача и 1000 лева за Дока от Литекс!
добре бе аз си мислех, че разбирма поне малко от футбол след толкова години.. смея да твърдя, че като типстър мога да заработвам пари допълнително... ама къде я видяхте тая добра игра и на Левски и на Литекс.... ми Пирин бяха по добри от тях на моменти.. Левски са трагедия... еднотипни, предсказуеми, ненаучени за статични ситуации, не сработени в защита... есента изакрах сумата и пари на г/г при тях... ЦСКА са в подем.. но ето платини се контузи..дайте им време... Берое играе може би най- отборният и колективен футбол в бг...другите са съвкупност от няколко играча и слаб пълнеж без особенна сработка и сплав
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
Нямали история ми винаги има начало
е, има си история - 4 титли (броя и от тази година), 4 купи на страната, повече от 10 г. в евротурнирите и май с положителен резултат там. Това не е малко. Кой друг е постигал нещо подобно за 13-14 години? Иначе съгласен съм с изказването +1
Литекс не е само Дока, ще го усетят съперниците съвсем скоро. След месец всички ще знаят, а някои като Крум и кошмари ще сънуват от Папа Диуф.
Иначе чудесно е, че се вдигна толкова шум, защото в тази носталгия в БГ първенството Литекс можеше да се отпусне и да стане като с Левски.
NIKSANA не е ли една и съща комисия която наказва и едните и другите, та в този ред на мисли, защо същата не си спазва собствените разпоредби?
За Дока от мен получават само адмирации, че го наказаха по точният член и точка, а за другите им решения в който мрънкаха като ученички....?
За Дока от мен получават само адмирации, че го наказаха по точният член и точка, а за другите им решения в който мрънкаха като ученички....?

- 1Neutralen
- Контакти:
iohan.law написа:1Neutralen написа:Не пиша много в този форум, обаче сега трябва да кажа следното! Стига вече толкова злоба срещу Литекс! Много завист, много нещо...леле...Обичам_Пирин, без коментар за този индивид. Аз съм родом от Пазарджик и се радвам на успеха и прекрасната игра на Литекс, за разлика от трагичния Левски, примерно. Със или без подкрепа (Левски и ЦСКА да не се правят на ударени), Литекс заслужават да са шампиони!..
От кога се става шампион при по-малко от две трети изиграни мачове, това означава ли, че есента трябваше да направят шампион Левски, След третия пролетен кръг ЦСКА, Вижда се, че Литекс издъхва - мача в Перник се реши след 89-тата минута...
Не може във всеки мач да се гази. Това трябва да ти е ясно. Литекс бяха по добри от Миньор, и логично спечилиха мача.
Да,за мен е гамен щом удря глава на свой колега при спряна игра-дали са го контузили,спънали или каквото и да е по време на игра-ок,има си съдия- да санкционира провинилия се,обаче да ми оправдавате тази постъпка е много фенско и никак справедливо.
PFC Litex написа:NIKSANA не е ли една и съща комисия която наказва и едните и другите, та в този ред на мисли, защо същата не си спазва собствените разпоредби?
нали това казвам.. не защитавам Дембеле... нека го наказват... и се дразня че не си спазват правилниците... ЗАЩОТО ТРЯБВА ДА ИМА РЕД...
Но не се заблуждавай реферанси са правени и за сини и оранжеви и червени и пенбени....
Просто ме е яд, че на черното казвате, че е бяло... защото видиш ли Дембеле бил еди как си... дано наистина си съгласен, че Дока си заслужи накзанието..тогава моят спор е безпочвен
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
Leon написа:защото в тази носталгия в БГ първенството Литекс можеше да се отпусне и да стане като с Левски.
Думата е ЛЕТАРГИЯ ... а що се отнася до Левски... те просто толкова си могат... не осъзнаваха Жо какво беше за тях... по лесно е без Гара от колкто крила (и Зе включвам тук).... ама няма нищо ще се сетят за лошите трансфери на Мъри и Наско
batmanlevski написа:малко му е ,на такъв разбойник и 10 мача му е малко,това да не са джунглите на Бразилия,че да се държи като дивчо.Такива като него нямат място в БГ футбола
Съгласен съм с теб, много ми е интересно как пропусна да напишеш същото с другият акаунт oranjevasila

Думата е ЛЕТАРГИЯ
точно така, благодаря за поправката. Е, поне става интересно, иначе всички шяхме да заспим, нямаше да има интрига, Литекс щеше постепенно да си увеличава актива точки и така до заспиване.
Чета какво казва Стойчо Стоилов в един друг сайт и виждам, че всички в отбора са на крак и готови да смажат всеки който им излезе на терена с футболни аргументи. Чакам с нетърпение мачовете с Левски и Цска в Ловеч.

- фифи перото
Leon написа:Голям страх от Литекс и Дока. Хората казват, че страха парализирал и това се изяви с голяма сила днес. ЦСКА и Левски са парализирани от Дока, треперят пред Литекс, сънуват кошмари и вече са си свалили гащите, готови да преклонят глави пред класата на шампина на България. Сладкото в случая е, че Литекс ще ги бие и с децата от Академията. Дали си заслужава - да, определено, дали трябваше - ама разбира се!![]()
![]()
Не бях се смял отдавна толкова ...Голям шегаджия си...Хахаха...Дока..4 мача...всъщност,кой е Дока?Кечистът ?
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]