Извънредно: Четири мача и 1000 лева за Дока от Литекс!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Re: Извънредно: Четири мача и 1000 лева за Дока от Литекс!

Мнениеот NIKSANA » 15 мар 2011 20:40

добре бе аз си мислех, че разбирма поне малко от футбол след толкова години.. смея да твърдя, че като типстър мога да заработвам пари допълнително... ама къде я видяхте тая добра игра и на Левски и на Литекс.... ми Пирин бяха по добри от тях на моменти.. Левски са трагедия... еднотипни, предсказуеми, ненаучени за статични ситуации, не сработени в защита... есента изакрах сумата и пари на г/г при тях... ЦСКА са в подем.. но ето платини се контузи..дайте им време... Берое играе може би най- отборният и колективен футбол в бг...другите са съвкупност от няколко играча и слаб пълнеж без особенна сработка и сплав
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
Leon
Контакти:

Мнениеот Leon » 15 мар 2011 20:40

Нямали история ми винаги има начало

е, има си история - 4 титли (броя и от тази година), 4 купи на страната, повече от 10 г. в евротурнирите и май с положителен резултат там. Това не е малко. Кой друг е постигал нещо подобно за 13-14 години? Иначе съгласен съм с изказването +1

Литекс не е само Дока, ще го усетят съперниците съвсем скоро. След месец всички ще знаят, а някои като Крум и кошмари ще сънуват от Папа Диуф.

Иначе чудесно е, че се вдигна толкова шум, защото в тази носталгия в БГ първенството Литекс можеше да се отпусне и да стане като с Левски.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 15 мар 2011 20:41

NIKSANA не е ли една и съща комисия която наказва и едните и другите, та в този ред на мисли, защо същата не си спазва собствените разпоредби?

За Дока от мен получават само адмирации, че го наказаха по точният член и точка, а за другите им решения в който мрънкаха като ученички....? :)
Изображение

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 15 мар 2011 20:42

iohan.law написа:
1Neutralen написа:Не пиша много в този форум, обаче сега трябва да кажа следното! Стига вече толкова злоба срещу Литекс! Много завист, много нещо...леле...Обичам_Пирин, без коментар за този индивид. Аз съм родом от Пазарджик и се радвам на успеха и прекрасната игра на Литекс, за разлика от трагичния Левски, примерно. Със или без подкрепа (Левски и ЦСКА да не се правят на ударени), Литекс заслужават да са шампиони!..

От кога се става шампион при по-малко от две трети изиграни мачове, това означава ли, че есента трябваше да направят шампион Левски, След третия пролетен кръг ЦСКА, Вижда се, че Литекс издъхва - мача в Перник се реши след 89-тата минута...

Не може във всеки мач да се гази. Това трябва да ти е ясно. Литекс бяха по добри от Миньор, и логично спечилиха мача.

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 15 мар 2011 20:44

Да,за мен е гамен щом удря глава на свой колега при спряна игра-дали са го контузили,спънали или каквото и да е по време на игра-ок,има си съдия- да санкционира провинилия се,обаче да ми оправдавате тази постъпка е много фенско и никак справедливо.

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 15 мар 2011 20:45

PFC Litex написа:NIKSANA не е ли една и съща комисия която наказва и едните и другите, та в този ред на мисли, защо същата не си спазва собствените разпоредби?

За Дока от мен получават само адмирации, че го наказаха по точният член и точка, а за другите им решения в който мрънкаха като ученички....? :)

нали това казвам.. не защитавам Дембеле... нека го наказват... и се дразня че не си спазват правилниците... ЗАЩОТО ТРЯБВА ДА ИМА РЕД...
Но не се заблуждавай реферанси са правени и за сини и оранжеви и червени и пенбени....
Просто ме е яд, че на черното казвате, че е бяло... защото видиш ли Дембеле бил еди как си... дано наистина си съгласен, че Дока си заслужи накзанието..тогава моят спор е безпочвен
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 15 мар 2011 20:47

Leon написа:
защото в тази носталгия в БГ първенството Литекс можеше да се отпусне и да стане като с Левски.

Думата е ЛЕТАРГИЯ ... а що се отнася до Левски... те просто толкова си могат... не осъзнаваха Жо какво беше за тях... по лесно е без Гара от колкто крила (и Зе включвам тук).... ама няма нищо ще се сетят за лошите трансфери на Мъри и Наско

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 15 мар 2011 20:54

batmanlevski написа:малко му е ,на такъв разбойник и 10 мача му е малко,това да не са джунглите на Бразилия,че да се държи като дивчо.Такива като него нямат място в БГ футбола

Съгласен съм с теб, много ми е интересно как пропусна да напишеш същото с другият акаунт oranjevasila :roll:
Изображение

Потребителски аватар
Leon
Контакти:

Мнениеот Leon » 15 мар 2011 20:54

Думата е ЛЕТАРГИЯ

точно така, благодаря за поправката. Е, поне става интересно, иначе всички шяхме да заспим, нямаше да има интрига, Литекс щеше постепенно да си увеличава актива точки и така до заспиване.

Чета какво казва Стойчо Стоилов в един друг сайт и виждам, че всички в отбора са на крак и готови да смажат всеки който им излезе на терена с футболни аргументи. Чакам с нетърпение мачовете с Левски и Цска в Ловеч. :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 15 мар 2011 20:55

Leon написа:Голям страх от Литекс и Дока. Хората казват, че страха парализирал и това се изяви с голяма сила днес. ЦСКА и Левски са парализирани от Дока, треперят пред Литекс, сънуват кошмари и вече са си свалили гащите, готови да преклонят глави пред класата на шампина на България. Сладкото в случая е, че Литекс ще ги бие и с децата от Академията. Дали си заслужава - да, определено, дали трябваше - ама разбира се! :lol: :lol: :lol:

Не бях се смял отдавна толкова ...Голям шегаджия си...Хахаха...Дока..4 мача...всъщност,кой е Дока?Кечистът ?
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Върни се в “Литекс”