Левски - Литекс - 3:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

urkoto

Re: Левски - Литекс - 3:2 FT

Мнениеот urkoto » 19 сеп 2011 21:10

Сините плужеци излязоха на припек, как да не го е яд човек после, че всяка измъчена победа на цирковата трупичка им дава поле за форумна изява :|
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 19 сеп 2011 21:27

allez_les_blues написа:чакай бре, те Йеленкович и Янев са на по 45 години, страдат от начална форма на Паркинсон-те ли щяха да ви решат мача? :mrgreen: ..ми той Йеленкович от една година насам си е пълна дупка, Симеон Велики щеше да го направи крив и да му счупи кръста да го еВа....Бодура и той при всяко центриране увисва като прани гащи, а Янев цял мач чака само пряксвободни удари-тоя е свършил с футбола отдавна :mrgreen:

Понеже Йовов е в разгара на младостта си и го минаваха като крайпътен знак и той за да спре някой трябваше да извършва нарушение.

Йеленкович може да е стар, но е един от най стабилните в средата, а липсата му се усеща.
Бодуров също е един от важните отзад и без него е трудно, а и той доста често се включва при центрирания като нападател и си бележи.

При вас все едно да махнат Гаджев, а отзад да изгонят Грийн, Мюлдер или Милиев (който ви е най силен отзад не мога да определя сега) и да разчитате на Старокин.

Литекс отзад останахме само със Занев и двама нови играчи, които все още са в режим на свикване като единият от тях даже направи грешките за двата гола.

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Мнениеот george_speed75 » 20 сеп 2011 08:54

Да биеш едвам, едвам шампиона на България който е без трима основни играчи, без право на смяна и с трима юноши на терена да стигнат до 2:2 си е направо срамно.

Кое е срамно?!?Нали вие сте уж шампиона на България, само 2 принудителни смени не могат да ви накарат да поемете 3 гола.Щом сте шампиони би трябвало да имате дълга пейка и да си попълните празнините.Ако бяхте истински шампион трябваше вие да ни биете с 3-2.
Ако бяхте истински шампион трябваше да биете преките си конкуренти за титла(Левски и Цска), от 4 преки мача 1 победа с съдийско рамо, а отделен въпрос е че колкото пъти дойдете в София толкова пъти ядете бой от 2 софийски отбора(миналия сезона 2 мача 2 загуби)
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

Потребителски аватар
bat boiko
Контакти:

Мнениеот bat boiko » 20 сеп 2011 09:04

george_speed75 написа:
от 4 преки мача 1 победа с съдийско рамо, а отделен въпрос е че колкото пъти дойдете в София толкова пъти ядете бой от 2 софийски отбора(миналия сезона 2 мача 2 загуби)

Я дай пак. Как завършиха мачовете с ЦСКА предния сезон? И защо си мислиш че софийските отбори са само 2? :roll:

blue_lagoon

Мнениеот blue_lagoon » 20 сеп 2011 09:12

Това е един от малкото форуми ,в който темите и постовете пуснати от админ са повече от тези на потребителите ;) Лошо няма. Няма фенове,няма постове. Интересно ми е обаче как явни обиди към Левски и Феновете му се търпят. Разбирам,че ако се баннат някои,Литекс ще остане съвсем без фенове във Форума ,ама нали има правила? Иначе за мача,какво да кажем? Нали уж това беше "честния" Шампион на България? Нали Левски бяха умрели? А след като се радвате че само с 3 на 2 сме ви били,пък и сте се изпоконтузили,значи вече сте на дъното. Нали уж сте 'голямата работа" :lol: И ние ли ви изпоконтузихме или назобването преди мача та изпопадаха. Оттук нататък ще сте като дробчета на терена. То бива стимулиране,ама с мярка. Убеден съм,че ако не ви ги бяха сменили тези щяхме да ви разковем. Така ви подценихме на полувремето и вместо да ви сложим пак някоя шестица,се отървахте. Убийствена статистика в полза на Левски. Просто класа!

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Мнениеот george_speed75 » 20 сеп 2011 09:20

bat boiko написа:
george_speed75 написа:
от 4 преки мача 1 победа с съдийско рамо, а отделен въпрос е че колкото пъти дойдете в София толкова пъти ядете бой от 2 софийски отбора(миналия сезона 2 мача 2 загуби)

Я дай пак. Как завършиха мачовете с ЦСКА предния сезон? И защо си мислиш че софийските отбори са само 2? :roll:

2 равни мача за първенстви , и една загуба за купата.Имах предвид 2 преки софийски отбори конкуренти за титлата.

Потребителски аватар
bat boiko
Контакти:

Мнениеот bat boiko » 20 сеп 2011 09:34

Значи не са 2 мача, 2 загуби. От 4 мача една е загубата и то в края на шампионата в мач без значение. И нали говориш за конкуренти за титлата, не намесвай купата защото пък там Левски загуби в Ловеч.

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Мнениеот george_speed75 » 20 сеп 2011 09:37

bat boiko написа:Значи не са 2 мача, 2 загуби. От 4 мача една е загубата и то в края на шампионата в мач без значение. И нали говориш за конкуренти за титлата, не намесвай купата защото пък там Левски загуби в Ловеч.

мача в Лоеч се беше равен от всякъде

Потребителски аватар
bat boiko
Контакти:

Мнениеот bat boiko » 20 сеп 2011 09:41

Мача в Лоеч е с краен победител!

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 20 сеп 2011 10:46

george_speed75 написа:2 равни мача за първенстви , и една загуба за купата.Имах предвид 2 преки софийски отбори конкуренти за титлата.

ЦСКА какъв конкурент беше за титлата миналата година, че нещо ми се губи?

blue_lagoon написа:Това е един от малкото форуми ,в който темите и постовете пуснати от админ са повече от тези на потребителите ;) Лошо няма. Няма фенове,няма постове. Интересно ми е обаче как явни обиди към Левски и Феновете му се търпят. Разбирам,че ако се баннат някои,Литекс ще остане съвсем без фенове във Форума ,ама нали има правила? Иначе за мача,какво да кажем? Нали уж това беше "честния" Шампион на България? Нали Левски бяха умрели? А след като се радвате че само с 3 на 2 сме ви били,пък и сте се изпоконтузили,значи вече сте на дъното. Нали уж сте 'голямата работа" :lol: И ние ли ви изпоконтузихме или назобването преди мача та изпопадаха. Оттук нататък ще сте като дробчета на терена. То бива стимулиране,ама с мярка. Убеден съм,че ако не ви ги бяха сменили тези щяхме да ви разковем. Така ви подценихме на полувремето и вместо да ви сложим пак някоя шестица,се отървахте. Убийствена статистика в полза на Левски. Просто класа!

На теб пък какъв ти е проблема не мога да разбера?Като ти е скучен форума какъв го дириш тука?
Щом си убеден, че сте щели да "разковете" Литекс Ок лошо няма вярвай си.
Вие така разковахте и Спартак преди месеци само, защото имахте класата нали за същото.

И какво ми даваш статистики за мачовете в София като вие сте почти същите в Ловеч и за 15 години имате едва 4-5 победа.
Кой има добра статистика срещу вас на Герена - никой.
Кой има добра статистика срещу Литекс в Ловеч - никой.

И за какви обиди ми намекваш тук към фенове на Левски?
Ти осъзнаваш ли, че аз тука даже прескачам леко правилата като поправям сумата му и коментари само, защото пишете грешно името на отбора или собственика, а по принцип трябва да наказвам?
Наясно ли си колко коментара трия ваши и на фенове на Литекс без да наказвам за същото само заради обиди, провокации и прочие и пак тук според правилата трябва да наказвам ако искам да съм по строг?

Във вашият форум знаеш ли, че половината които пишете там редовно бяхте в събота вечерта за банове?

Ми то аз ако взема наистина да наказвам за всичко това то син фен няма да стъпи в този форум, а те са няколко човека които редовно висят тук, така че много те моля когато не си запознат с нещата не взимай страна !

И вземете се научете най-накрая, че между Админ и Модератор има голяма разлика и са две различни длъжности.
Дано не ме караш и да ти обяснявам какво е Глобален Модератор и какво е Локален и как да ги различаваш, че става страшно вече.

Върни се в “Литекс”