Литекс - Видима - 4:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Re: Литекс - Видима

Мнениеот JimBeam » 24 апр 2011 22:56

PFK_Levski написа:
runnersa написа:
PFK_Levski написа:Я сподели с аудиторията кои са им юношите на Барселона в титулярния състав ?

7-8 :roll: Като кажим Меси за какво да говорим повече :roll:

7-8 юноши = Меси ...... ми ОК щом един играч го смямташ за 8 юноши :?

Преди да пишеш подобни коментари вземи се запознай с нещата, за да не се излагаш така.
Валдес, Пуйол, Бускетс, Шави, Иниеста, Педро, Меси и това са само част от играчите но тези са титулярите им.Ако не вярваш вземи се порови в интернет и провери самичък.

По темата честита заслужена победа на Литекс с 4:0

KellyB

Мнениеот KellyB » 24 апр 2011 22:58

lisynger написа:
blue avalanche написа:Аз дерт за Ив.Попов нямам!Намери "пост",в който съм се гордял с "нашия юноша" Ив.Попов!Чалгопоклонници не са моят идеал за футболисти на Левски.

Не казвам, че ти си го казвал просто много се тупат в гърдит,е че е син юноша и реших ,че е уместно да кажа истината

Все пак има значение от коя школа излиза. Друг е въпроса защо не играе в родния си отбор. А ти колко юноши на червените можеш да изброиш?

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 24 апр 2011 22:58

7-8 юноши = Меси ...... ми ОК щом един играч го смямташ за 8 юноши :?[/quote]

Преди да пишеш подобни коментари вземи се запознай с нещата, за да не се излагаш така.
Валдес, Пуйол, Бускетс, Шави, Иниеста, Педро, Меси и това са само част от играчите но тези са титулярите им.Ако не вярваш вземи се порови в интернет и провери самичък.

По темата честита заслужена победа на Литекс с 4:0[/quote]
Точно така обикновено варди Валдес и по подразбиране вратаря го писах юноша :lol:
Тези 7 обикновено винаги са титуляри което си е около 70% стискаме си ръцете последно на толкова :mrgreen:
Последна промяна от runnersa на 24 апр 2011 22:59, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 24 апр 2011 22:59

Parmalat написа:
Следи ги лятото още поне 3,4-ма юноши ще са в първия отбор.За хората които незнаят Академията на Литекс работи по модела на Оксер,които имат едни от най-плодородните школи във Франция.Гара Дембеле,който сега е в Левски също е юноша на Оксер.Тепърва ще излизат таланти от Литекс тъй като тяхната школа е сравнително нова.Чух че Здравчев и Тафраджийски са големи таланти.Тафраджийски има 7 мача и 4 гола при националния отбор на България до 17 години,а Здравчев яко пори мрежите на юношеските формации наскоро вкара и 2 гола за победата на националния отбор с 2-0 срещу германски отбор.Школата на Литекс разполага с 3 терена(в момента се строи 4-ти) и изксиванията да те приемат да тренираш в нея са много стриктни.Имат общежитие обзаведена с нуждите на всяко дете.Също така ако имаш успех под 4,50 излиташ от школата.Дори и да не станеш футболист те учат в школата им да бъдеш упорит в живота.Това за успеха не е само в Литекс,а и в много други школи в Европа.

А тези които казват че не са юноши на 4-мата младежи които играят да проверят има инфо за тях и после да пишат.Да не са от Ловеч,но както съм посочил горе са селектирани много внимателно.Вижте гарнитурите при младежите Литекс са окупирали и там почти всички първи места,но пак някой търски косури на този отбор.Мен лично ме кефят че хич не им пука и с всеки изминал сезон стават по-голям фактор в А група и не излизат със свалени гащи пред Левски и ЦСКА.Евала!

Това което го казваш,ако е вярно само можем да сваляме шапка на Гриша Ганчев и компания

KellyB

Мнениеот KellyB » 24 апр 2011 23:02

Deluxx написа:
lisynger написа:
blue avalanche написа:Аз дерт за Ив.Попов нямам!Намери "пост",в който съм се гордял с "нашия юноша" Ив.Попов!Чалгопоклонници не са моят идеал за футболисти на Левски.

Не казвам, че ти си го казвал просто много се тупат в гърдит,е че е син юноша и реших ,че е уместно да кажа истината

има един такъв кадър в форума "obi4am_pirin" тоя постоянно казва , че бербатов е юноша на пирин,че Делев , Костов всякакви ги реди ...

А Бербатов на кой отбор е юноша, че нещо не разбрах... Ама май и другите нещо не тръгнаха от ЦСКА?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 24 апр 2011 23:06

Parmalat написа:
JimBeam написа:И на мен това ми направи впечатление че в момента на терена са цели 3-ма от школата им, двамата са от началото на мача.
Този Джерманович не му върви и до сегга изтърва два чисти гола.

Дока прави 4:0

Следи ги лятото още поне 3,4-ма юноши ще са в първия отбор.За хората които незнаят Академията на Литекс работи по модела на Оксер,които имат едни от най-плодородните школи във Франция.Гара Дембеле,който сега е в Левски също е юноша на Оксер.Тепърва ще излизат таланти от Литекс тъй като тяхната школа е сравнително нова.Чух че Здравчев и Тафраджийски са големи таланти.Тафраджийски има 7 мача и 4 гола при националния отбор на България до 17 години,а Здравчев яко пори мрежите на юношеските формации наскоро вкара и 2 гола за победата на националния отбор с 2-0 срещу германски отбор.Школата на Литекс разполага с 3 терена(в момента се строи 4-ти) и изксиванията да те приемат да тренираш в нея са много стриктни.Имат общежитие обзаведена с нуждите на всяко дете.Също така ако имаш успех под 4,50 излиташ от школата.Дори и да не станеш футболист те учат в школата им да бъдеш упорит в живота.Това за успеха не е само в Литекс,а и в много други школи в Европа.

А тези които казват че не са юноши на 4-мата младежи които играят да проверят има инфо за тях и после да пишат.Да не са от Ловеч,но както съм посочил горе са селектирани много внимателно.Вижте гарнитурите при младежите Литекс са окупирали и там почти всички първи места,но пак някой търски косури на този отбор.Мен лично ме кефят че хич не им пука и с всеки изминал сезон стават по-голям фактор в А група и не излизат със свалени гащи пред Левски и ЦСКА.Евала!

М.Цветанов-Спартак Пл
А.Цветков-Спартак Пл
Руменов-Волов Шн
----------------------------------------------------
до 17г.
1. Левски 23 15 4 4 52 - 16 36 49
2. Спартак-С-94 (Пловдив) 23 15 3 5 41 - 14 27 48
3. Литекс 22 14 3 5 47 - 25 22 45
Я пак ни "раздуй" за великата Академия на Литекс?

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 24 апр 2011 23:10

Имало в Плоовдив един отбооор, един отбооор - ЛОКОМОООТИИВ! С играчи страшни, лъвове безстрашни! Един отбоор - ЛОКОМООООТИВ! Е-е-е ЛОКОМОООТИИВ... е-е-е пловдивски отбор :shock: :lol: :lol: . Незнам с каква връзка го казвам, просто ми е едно такова лигаво. Надявам се да не го триете :P . Песничката си ни е хубава.
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 24 апр 2011 23:11

Boksiorcheto написа:Имало в Плоовдив един отбооор, един отбооор - ЛОКОМОООТИИВ! С играчи страшни, лъвове безстрашни! Един отбоор - ЛОКОМООООТИВ! Е-е-е ЛОКОМОООТИИВ... е-е-е пловдивски отбор :shock: :lol: :lol: . Незнам с каква връзка го казвам, просто ми е едно такова лигаво. Надявам се да не го триете :P . Песничката си ни е хубава.

евала ,успех утре на Локотоооооооооо и 4 то място че го закъсахте нещо
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 24 апр 2011 23:12

Deluxx написа:Това което го казваш,ако е вярно само можем да сваляме шапка на Гриша Ганчев и компания

Всичко е истина което съм написал.В този отбор се работи професионално на всички нива не само с първия отбор.Преди 2 години на турнира Юлиан Манзаров дойде школата на Барселона с помощта на Стоичков и те играха на финала с Литекс.Литекс ги победи с 1-0.

Юношеският отбор на Литекс спечели турнира "Юлиан Манзаров" в Правец, след като се наложи с 1:0 срещу Барселона финала. Единственото попадение в срещата падна от дузпа в последната минута на първото полувреме, като точен за оранжевите бе Илия Миланов, брат-близнак Георги Миланов, който вече има мачове в мъжкия отбор.

Съставът на Литекс при родените 1992-а година с треньор Евгени Колев е актуалният шампион на страната в тази възраст. Срещата беше много оспорвана, с поделено надмощие, но все пак младите таланти от "оранжевата" академия се наложиха над момчетата на треньора Серхи Бархуан.

Преди няколко дни победиха и с 2-1 Академията на Христо Стоичков в Евтрополе при набор 94,която се класира на 5 място на световното ученическо първенство в Бразилия.
Последна промяна от Parmalat на 24 апр 2011 23:16, променено общо 2 пъти.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 24 апр 2011 23:13

те верно че юношите биха Барселона преди :shock:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Върни се в “Литекс”