Литекс - Левски - 1:1 (*5:3)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Литекс - Левски (06.04.2011 18:00ч - Купа на България)
Приятелю, "паламарката" както и други от сорта на "селяци","селяни","мангали" са изрази на един друг син фен BOKA_PALRMO няколко поста по-нагоре. За престоя ми в този форум не се притеснявай ,аз просто минавам. 

Честито на Литекс. Заслужено биха. Съгласен съм с коментара на футболистите и пом. тренера на Левски, че съдията бил слаб. Да прави са, защото след като свири дузпата трябваше да изгони Иванов с 2 жълт картон. Е те тогава нямаше да го има това 2 полувреме. С 10 човека поемаха гъбата отма. И нещо за Дембеле. Надута гайда, ама нещо почна да издиша. Ако не му дадат дузпа да вкара няма как да се разпише.
Някой може ли да ми прати снимка на таблото с резултата?
[quote="BOKA_PALRMO"aз доколкото си спомням, в лОвеч се надъхваха да бият ЛЕВСКИ с 5 гола, но се видя че са гола вода-пак ги спаси съдията с тази супер-измислена дузпа. Но се видя ЕДНО- ако ЛЕВСКИ играе така, няма да загуби точки до края на първенството, а Литекс тепърва влиза в серия- ЛЕВСКИ ще е шампион![/quote]
КР Литекс 5:3* Левски
Както се вижда от лайв на гонг е безмислен поста ти
, а другия пост дето твърди че 3 т ще са на финала да припомним че при предишно надбягвяне Левски и Лавчис не успяха да догонят Литекс САМО НА 2 ТОЧКИ

-
invader10 написа:Честито на Литекс. Заслужено биха. Съгласен съм с коментара на футболистите и пом. тренера на Левски, че съдията бил слаб. Да прави са, защото след като свири дузпата трябваше да изгони Иванов с 2 жълт картон. Е те тогава нямаше да го има това 2 полувреме. С 10 човека поемаха гъбата отма. И нещо за Дембеле. Надута гайда, ама нещо почна да издиша. Ако не му дадат дузпа да вкара няма как да се разпише.
аз пък смятам че Литекс от мач на мач играе по-слабо.Снощи бяха доста зле, добре че беше съдията да им свири несъществуваща дузпа, и разбира се пропуските на Левски. Но с тая игра, Литекс ще оплеска доста точки в предстоящите мачове.

-
Dundy написа:[quote="BOKA_PALRMO"aз доколкото си спомням, в лОвеч се надъхваха да бият ЛЕВСКИ с 5 гола, но се видя че са гола вода-пак ги спаси съдията с тази супер-измислена дузпа. Но се видя ЕДНО- ако ЛЕВСКИ играе така, няма да загуби точки до края на първенството, а Литекс тепърва влиза в серия- ЛЕВСКИ ще е шампион!

"железен" аргумент извади-признавам

Каракочев написа:Някой може ли да ми прати снимка на таблото с резултата?
Лятото след ремонта ще го видиш . Обаче не питаш като валеше дъжд дали не се е намокрил някой .

Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
--------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------
mrazq_4ervenoto написа:аз пък смятам че Литекс от мач на мач играе по-слабо.Снощи бяха доста зле, добре че беше съдията да им свири несъществуваща дузпа, и разбира се пропуските на Левски. Но с тая игра, Литекс ще оплеска доста точки в предстоящите мачове.
Имаш право да се надяваш, колкото си искаш !
-
Reckless написа:mrazq_4ervenoto написа:аз пък смятам че Литекс от мач на мач играе по-слабо.Снощи бяха доста зле, добре че беше съдията да им свири несъществуваща дузпа, и разбира се пропуските на Левски. Но с тая игра, Литекс ще оплеска доста точки в предстоящите мачове.
Имаш право да се надяваш, колкото си искаш !
това не са мечти, а съвсем реални перспективи моето момче:) Лакомията на джуджето ще му изиграе лоша шега- иска дубъл да прави, но ще загуби и двете купи

Не може да играем всичките си мачове на високо ниво,а в този срещу Левски просто трябваше да преминем 1/4-финалите. В неделя,ако Делев се опази от защитата ни,няма да имаме проблеми.