Извънредно: Четири мача и 1000 лева за Дока от Литекс!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Re: Извънредно: Четири мача и 1000 лева за Дока от Литекс!

Мнениеот olfix » 15 мар 2011 20:27

Литекс не е Левски и каквото каже Батков, това ще е.
В Литекс всеки има право на мнение, а и всеки носи отговорност за думите си, така че не приписвай елементи от други клубове и при нас.

Пази боже да гледаме Стойчо Стоилов да изказва собствено мнение...Момчето не може да си каже името без да го обърка...А за Дихонов и Ганчев даже не ми се говори-хайде моля да не оправдаваме един бразилски гамен,защото,ако някой българин направи това в някоя "бяла"футболна държава,това,че ще го накажат максимално е най-малкото,което ще му се случи,а медиите просто ще му стъжнят живота завинаги...

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 15 мар 2011 20:28

От такива безпристрастни и коректни фенове като теб направо ми се повдига .Погледни си първо във твоята градина.Цесекар съм да но не отричам че Литекс е най стойностния отбор в момента в България ,играят добре налагат млади български футболисти развиват и добра школа, дори чистачката им работаи професионално ,нормално имало е грешки в техна вреда ще има и в тяхна полза ,да зачестиха тия в тяхна полза.Нямали история ми винаги има начало ,това че имаш някаква история не значи че всичко е резервирано за теб.Имали един собственик който като изчезнял щял и отбора да се изтрие от картата ,по начина на работа както написах по горе този клуб ще го има и тепърва ще носи успехи и дивиденти ,каде ли щеше да е единия от твоите любими отбори ако не беше Коко Динев ? Не е коректно да се месите и да плюете колегите .Направете по простото проверете за грешките при вас не да ги търсите на друго място.Никаде го няма това президенти да ми дават интервюта и съвети да реват от съдии и наряди ,само нашите големи босове могат да го правят кога видехте Гришата да приказва по адрес на някой ? дава си парите човека гледа си бизнеса има си хора назначени за всичко ,всеки си знае задълженията и машината си работи .Забележете само кои президенти и управници най много реват и ползват медииното пространство единственно за пропаганда.

Въпрос към всички компетенти сини фенове

Левски - ЦСКА

Трябваше ли да се даде картон на Дембеле ?
Какъв картон трябваше да се покаже на Милиев ?
Минев до кога ще го търпят всичко почва и свършва с него .
Защо изгониха Тонев за неправилно дишане ?

Моля компетентните със сините очила да ми отговорят на въпросите .
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 15 мар 2011 20:30

olfix написа:хайде моля да не оправдаваме един бразилски гамен

Аз къде оправдавам Дока и кога за подобно действие един футболист се квалифицира като гамен?
Изображение

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 15 мар 2011 20:31

Не пиша много в този форум, обаче сега трябва да кажа следното! Стига вече толкова злоба срещу Литекс! Много завист, много нещо...леле...Обичам_Пирин, без коментар за този индивид. Аз съм родом от Пазарджик и се радвам на успеха и прекрасната игра на Литекс, за разлика от трагичния Левски, примерно. Със или без подкрепа (Левски и ЦСКА да не се правят на ударени), Литекс заслужават да са шампиони!

И още нещо, аз живея в САЩ от много години, и тук манталитета на хората е много различен. Всеки си гледа в купанката и се върши работата както трябва. Нали знаете че от много злоба рак се хваща... :!:

iohan.law
Контакти:

Мнениеот iohan.law » 15 мар 2011 20:33

percival написа:Въпрос към всички компетенти сини фенове
Левски - ЦСКА

ЗАЩО НЕ ИЗГОНИХА дЕЛЕВ ПРИ СМЯНАТА - ВТОРИ ЖЪЛТ КАРТОН!!!

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 15 мар 2011 20:34

PFC Litex написа:
NIKSANA написа:
shotgun blues написа:хахахаха дългите пипала на Левски и ЦСКА се намесиха Дембеле за бутане на съдия и дърпане на съдия 2 мача,ДОКА след като пропищяха двата богопомозани отбора 4 мача хахааххах и Литекс бил подкрепян хаххахахах СРАМ

искаш да зпаочна да вадя моменти от всеки кръг как поне по в 5 от мачовете има по 1 играч коиот е дръпнал, наплюл или бутнал съдия... айде ти ми извади колко често някой удря главичка без топка на друг играч и не му дават картон???????

И при едно и при другото положение записано ли е в правилника наказание за провинилият се?

чел ли си правилника.... аз не съм дословно... и не вярвам на журналисти....!
Въпроса е в това, че се търси веднага на ония еди кога си му рпостиха.. аз исках да го накажат за максимума гара... както и кишишев да го изхвърлят от бг футбола много рпеди да се махне.. нямаше по груб от него..даже минев е мек сравнение с него...
НЕ СЪМ ЗА ИДЕЯТА... НАЩЕ ИМ Е ПОЗВОЛЕНО НА ДРУГИТЕ НЕ! НО НЕ МОЖЕ ДА СИ ЗАТВАРЯТЕ УЧИТЕ БЕ... аз как мога да кажа... тука съдията ни подпря.. тука нашия е за гонене.. и т.н. а при унизително повтарящо се видео и подлежащо наказание за удар без топка в главата на гирач(с глава... ако щеш 6 мача го извади) има хора които се полакват.. ако е въпроса мен не ме топли, че е наказан... ако беше изгонен по време на мача при 0:0... той вакара първият гол в мача.. това не повлиява ли в срещата... защо не поиска Пирин да се преиграе мача след като съдийско решение е повлияло на крайният резултат.. БФС признава, че съдията е сгрешил и че Дока е бил за гонене... той вкарва и първия гол... и сега какво????
По същата логика тогава с мача на Гара.... ами гонете ги тия били звезди... ИБрахимович не е ли звезда та го гонят и наказват ... а Перси??? Трябва да се спре... и страхливото поведение на някой ръководни органи (другото е наглост не страх) идва то това, че каквото и да решат (право или грешно) все има кой да ги плюе..... ами нека се придържаме към правилника.. като се блъска тасевки.... картон.. като рита минев картон.. като удря дока картон... тоя бандаловски като го гледам и той е кандидат за пътя... няма занчение къв е и от къде е...! нека загубят 1 2 мача така... да видите как вътрешно ще ги стягат!
Ама цигнаски истории.... развалих си кефа преди мача с Байерн! Спорете си!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 15 мар 2011 20:35

PFC Litex написа:

Аз къде оправдавам Дока и кога за подобно действие един футболист се квалифицира като гамен?

този гамен е най-ританият футболист в БГ,и софийските гамени го контузиха миналия сезон на Герена 8-)
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 15 мар 2011 20:36

shotgun blues написа:
PFC Litex написа:

този гамен е най-ританият футболист в БГ,и софийските гамени го контузиха миналия сезон на Герена 8-)

това че е добър не пречи да е невъздържан и заслужаващ наказание
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 15 мар 2011 20:36

percival написа:Въпрос към всички компетенти сини фенове

Левски - ЦСКА

По полека, не си на антифашистки митинг на селския площад.
На въпросите,
спестиха жълт на Гара, както и на Маркиньос.
Милиев трябваше да го изгонят още от съблекалните. Ебати наглеца, ще излиза да играе с/у ЦСКА.
Минев си е глупав, но той поне фаулира в игрови ситуации.
Тонев го изгониха за същото за което и Йовов
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

iohan.law
Контакти:

Мнениеот iohan.law » 15 мар 2011 20:37

1Neutralen написа:Не пиша много в този форум, обаче сега трябва да кажа следното! Стига вече толкова злоба срещу Литекс! Много завист, много нещо...леле...Обичам_Пирин, без коментар за този индивид. Аз съм родом от Пазарджик и се радвам на успеха и прекрасната игра на Литекс, за разлика от трагичния Левски, примерно. Със или без подкрепа (Левски и ЦСКА да не се правят на ударени), Литекс заслужават да са шампиони!..

От кога се става шампион при по-малко от две трети изиграни мачове, това означава ли, че есента трябваше да направят шампион Левски, След третия пролетен кръг ЦСКА, Вижда се, че Литекс издъхва - мача в Перник се реши след 89-тата минута...

Върни се в “Литекс”