Ще извадят ли Литекс от А група?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Re: Ще извадят ли Литекс от А група?

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 12 дек 2015 19:16

Eminem написа:Мен ме е срам от това подпиране на съдията. Престъпник, който трябва да бъде наказан доживот да не свири мача.
Червените картони и дузпата са заслужени, но най-нормалното нещо е да си спази критерия и да изгони Минев, още преди тези ситуации. Напълно нормално беше, ръководството на Литекс да прибере отбора. Още по-жалкото е, че играчите на Левски отиват да се радват с публиката. На какво се радвате, бе ? Че Литекс ОТНОВО ви прави смешни с 10 човека ли ? На това ли се радвате ? Пълен срам.

Евала, пич.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 12 дек 2015 19:17

mistreated написа:
Logical person написа:
popokutepetel написа:
hristo1306 написа:Срам и позор ! И Дебелян Леевски да беше свирил този мач нямаше да се изложи толкова ! То не бе подпиране, то беше рязане на глави от кръста на долу !

Пак питам в какво се изразяваше подпирането???
Трябваше ли да има червени картони за двата маймуни и респ. дузпа, защото удара без топка е при игра?

1. В 6та минута Минев блъска Асприля без топка. Трябва да получи червен картон, но съдията му дава само жълт.
2. В 11та минута нарисуван втори жълт за Минев, съдията му го спестява.
3. В 14та минута Бедоя налита два пъти на Йонсен, който го блъска. Правилен червен на Йонсен, но трябва да има и жълт за Бедоя, който съдията не дава.
4. В 30та минута Гаджев удря с лакът в главата Пламен Гълъбов - съдията му спестява червен картон.
5. В 47ма минута, Бедоя спъва вратаря Баревиера, който вече е уловил топката. Тук следва нарушение за Литекс и втори жълт за Бедоя.

По-скандално съдийство не си спомням и по времето на Чорни. Правилно беше изваден отбора на Литекс.

Ето това нещо най-после някой да го коментира! Чернодрешкото нарочно даде авантаж, само и само да не даде нарушение, което задължително трябваше да бъде придружено с втори жълт картон за Минев.

Минев има имунитет. За него ЧК не важат :!:

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 12 дек 2015 19:18

sin4ec написа:
Teo написа:Литекс пролетта даже ще са по-силни... докато вие с тая подарена победа(която изобщо може и да не бъде) нз как ще преодолеете факта... отново ми се виждат Везалови дни :lol:

Литекс ще бъде изхвърлен от А група.

Въпросът ми е сериозен, в коя група ще продължи да се състезава?
Изображение

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 12 дек 2015 19:18

Captain Stottlemeyer написа:
seawolf написа:Капитане, амбицираш ме да изровя наредбата за купата от 1996. Най-много утре заран да пия едно кафе в библиотеката, но съм убеден, че и в онази наредба има наказание - пропускане на следващия сезон в турнира. Ама живи и здрави да сме, за такива неща да спорим :) Айде назраве!

В спора се ражда истината. Жив и здрав! :)

Няма подобно наказание вадене за следващия сезон и никога не е имало. Имаше преди време вратичка към 2000 г. беше някъде, когато Берое напуснаха терена и се прекрати мача за първенство срещу Велбъж, обаче вече е затворена. Още повече, че тогава до колкото имам спомен и публиката се беше изсипала на терена.
Просто микренския е просто джудже и първо прави глупост после мисли. За купата да напуснеш при негативен резултат - дреме ти, ще те глобят, ще накажат някой. За първенство обаче при тази ясна уредба нещата са ясни. Но ще бъде голямо шоу какъв рев ще падне, но съм почти сигурен, че микренското джудже ще го отнесе.
Последна промяна от popokutepetel на 12 дек 2015 19:20, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 12 дек 2015 19:18

Teo написа:
sin4ec написа:
Teo написа:Литекс пролетта даже ще са по-силни... докато вие с тая подарена победа(която изобщо може и да не бъде) нз как ще преодолеете факта... отново ми се виждат Везалови дни :lol:

Няма, искаш ли да се хванем на бас :?:

Наистина си много нагло копеле. И кое по-точно те кара да мислиш, че Литекс няма да бъде изхвърлен ???

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 12 дек 2015 19:18

Стойкас Стоилас е една от най-"селските" личности във футбола в България. Изкл. ми е неприятен а уж беше наш играч едно време.
Тотален тъпанар!
Последна промяна от Pichichi на 12 дек 2015 19:19, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 12 дек 2015 19:19

Пълен цирк е така наречената ни "професионална" А група.
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 12 дек 2015 19:19

PFC Litex написа:
sin4ec написа:

A oкръжна при ЦСКА!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 12 дек 2015 19:20

PFC Litex написа:
sin4ec написа:

В "Б", а някои (Кутловица или пловдивските жълтури) ще черпят... 8-)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 12 дек 2015 19:22, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 12 дек 2015 19:20

PFC Litex написа:
sin4ec написа:

От следващата есен, ако не са настъпили някакви промени като смяна на име или седалище - Б група, ако са настъпили очакваните промени - по правилник - А софиийска областна група.

Върни се в “Литекс”