OrangePower написа:Какъв резил ви гони бе хора вие малоумни ли сте или злобата ви замъглява разсъдъка? Литекс да не би да са паднали или нещо такова, че говорите такива фантасмагории? Да не би 0:0 да са го направили у дома, че се възмущавате и вече ги отписахте? Ще ги бият в Ловеч без никакъв проблем, а всички вие които сега плюете ще си останете с пръст в уста. Най-смешното е че тук идват да ръсят морал фенове на отбори, които или не играят в ЕКТ в момента или са правили къде по-големи резили преди години. Стегнете се малко и не бъдете такива долни типове, че ми се повръща от злобата ви като я гледам. Ебаси самочувствието имате всички и то без никакво покритие.
Мен ме приеми, като фен на отбор, който беше съсипан от сегашния ви треньор. Приеми ме и като фен, който в такива турнири ВИНАГИ поддържа Българските отбори и не му е безразлично, как се представят там. Приеми ме, като фен на отбор, който преди 3-4 години имаше бюджет от 15 000 000 лв., а неговия трЕнер Балъков получаваше заплата от 50 000 Е. за да ни изпрати... поне в Европа-та. Е-еее. Взема си парите човека, завлече ни с едни милиони, комисионни, а Европа-та през крив макарон видяхме. Сега същия този Балъков е на път да провали един класиран в Юръпа тим с добре работеща структура и база...Поне за мен не мисли, че ви мисля лошото. Напротив. Боли ме още повече. И което е най-гадното - или Балъков е неадекватен или се прави на такъв. Забележи, как принизява силния ви отбор до нивото на посредствения "Верис". След евентуалното 1-0 в Ловеч го очаквам да каже: "Комплименти за моя отбор"*, "рано е да се правят заключение, трябва ни време"*, "още градим и сработваме"* ...и въз основа на тези глупости да доведе някой и друг старец от близка нему страна ( германия, швейцария ) на баснословна цена за сметка на работещата ви школа с : "оглед заздравяването на отделните звена в отбора"*
ПС: * - това са "свещени" негови думи, които винаги присъстват в "анализите" за играта на отборът му.