ЛЕ: Верис (Кишинев) - Литекс - 0:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: ЛЕ: Верис (Кишинев) - Литекс - 0:0 FT

Мнениеот ntodorov » 04 юли 2014 10:06

OrangePower написа:Какъв резил ви гони бе хора вие малоумни ли сте или злобата ви замъглява разсъдъка? Литекс да не би да са паднали или нещо такова, че говорите такива фантасмагории? Да не би 0:0 да са го направили у дома, че се възмущавате и вече ги отписахте? Ще ги бият в Ловеч без никакъв проблем, а всички вие които сега плюете ще си останете с пръст в уста. Най-смешното е че тук идват да ръсят морал фенове на отбори, които или не играят в ЕКТ в момента или са правили къде по-големи резили преди години. Стегнете се малко и не бъдете такива долни типове, че ми се повръща от злобата ви като я гледам. Ебаси самочувствието имате всички и то без никакво покритие.

Мен ме приеми, като фен на отбор, който беше съсипан от сегашния ви треньор. Приеми ме и като фен, който в такива турнири ВИНАГИ поддържа Българските отбори и не му е безразлично, как се представят там. Приеми ме, като фен на отбор, който преди 3-4 години имаше бюджет от 15 000 000 лв., а неговия трЕнер Балъков получаваше заплата от 50 000 Е. за да ни изпрати... поне в Европа-та. Е-еее. Взема си парите човека, завлече ни с едни милиони, комисионни, а Европа-та през крив макарон видяхме. Сега същия този Балъков е на път да провали един класиран в Юръпа тим с добре работеща структура и база...Поне за мен не мисли, че ви мисля лошото. Напротив. Боли ме още повече. И което е най-гадното - или Балъков е неадекватен или се прави на такъв. Забележи, как принизява силния ви отбор до нивото на посредствения "Верис". След евентуалното 1-0 в Ловеч го очаквам да каже: "Комплименти за моя отбор"*, "рано е да се правят заключение, трябва ни време"*, "още градим и сработваме"* ...и въз основа на тези глупости да доведе някой и друг старец от близка нему страна ( германия, швейцария ) на баснословна цена за сметка на работещата ви школа с : "оглед заздравяването на отделните звена в отбора"*
ПС: * - това са "свещени" негови думи, които винаги присъстват в "анализите" за играта на отборът му.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 04 юли 2014 13:51

anker1878 написа:
hristo1306 написа:Феновете на "Литекс" да свикват.Това ги чака при Бала-мангала. Грозен футбол, игра за 0 : 0 и минимална победа с 1 : 0 над "грандовете" "Марек" и "Хасково". Не очаквайте налагане на млади таланти, ще си докара 35 - 36 годишни пенсионери и ще бъдат налагани, за сметка на местни талантливи юноши. Ще му плащате сутришното кафе, вестниците, рожденните му дни, дори и таксата за тоалетна. Той пари за нищо не дава, а само иска ! Дано ГГ го усети навреме ! Защо ли го взе този доказан некадърник, като си имате Ферарио Спасов ???? Там където мине този "специалист" трева не никне ! Чакайте съдбата на "Черноморец" и другите отбори в които е работил - "Кайзерслаутерн", "Хайдук", остави непоправима диря дори и в Швейцария ! Както казва един"корифей" във форума - ФАКТ !!!!

+1919
Един път да съм на 100% съгласен с теб.

И аз съм съгласен с Ицо,само че си мисля че ГГ не пасе трева,и няма да му минават тези номера с разхищението на пари.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
OrangePower
Контакти:

Мнениеот OrangePower » 04 юли 2014 14:18

Колко пъти да ви се казва да не правите сравнения между Черноморец и Литекс съответно Събев и Ганчев? Балъков не разполага с никакви пари на "свободна" практика както беше при акулите. Каквото му спусне Ганчев това е и то само за трансфери и нищо друго. В Черноморец Балъков разполагаше с пари за какво ли не и Събев му вярваше сляпо, ама той е зелен в тези неща не е като Ганчев врял и кипял във футбола и бизнеса като цяло. При Ганчев такива неща не минават и би трябвало да сте го разбрали това и при първото съмнение, че го хапе за джоба ще му бие шута на мига. Той още не може да прости на Ферарио Спасов, че заряза да бъде шеф на Академията в Литекс и да стане треньор на Ботев и то при положение, че беше ясно, че при първите катаклизми ще му бият шута. Имаше си стабилна работа в школата, на която той се радваше и раздаваше и мечтата му беше да види момчетата в първият отбор и точно, когато не малка част започнаха да влизат при мъжете той беше прикоткан от големите пари в Ботев и плю на всичко. Сега си стои в Ловеч и се върти около стадиона с надеждата Ганчев да го вземе пак, ама за съжаление той рядко прощава такива неща. Същото и с Бончев, който хвърли цялата вина на Ганчев за отвличането му, а всъщност разчистваха сметки със самият него в по-голямата част, защото дължеше не малко пари заради хазарта си, но той това не си го призна и лепна всичко на Ганчев, въпреки че му плати откупа. Както и да е това са неща, които вие няма как да знаете, защото не се интересувате какво става в клуба и си правите заключения само от това, което прочетете в нета по жълтите страници.

Потребителски аватар
OrangePower
Контакти:

Мнениеот OrangePower » 04 юли 2014 18:25

Много добри пасове на Косоко.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=1uGLKBcNntg[/youtube]

haha

Мнениеот haha » 04 юли 2014 18:26

Ориндж, стига бе човек, пълен резил е да не можеш да биеш молдовци, още повече дебютанти в Европа.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 04 юли 2014 20:26

Има и такива мачове не знам какво толкова ви изненадва.
Когато топката не иска да влезе няма как да стане.

В Ловеч ще ги бият не се притеснявайте ако това наистина са притеснения, а не надежди да отпаднат :)

Reckless

Мнениеот Reckless » 05 юли 2014 15:33

haha написа:Ориндж, стига бе човек, пълен резил е да не можеш да биеш молдовци, още повече дебютанти в Европа.

Ако отпаднем е резил. Има още един мач !

Потребителски аватар
barsa79
Контакти:

Мнениеот barsa79 » 05 юли 2014 16:24

Ще продължим със сигурност,а между другото ще кажа на всички критици,че Литекс има 65 мача в Европа и положителен баланс - 100 гола и т.н....

Върни се в “Литекс”