Венелин написа:Гьонсуратлъка на Стоичков е известен, както и на гнома Ганчев - той знае най-добре как се купуват титли. Чудя се обаче на журналистите.
Положението с Миланов го повториха 100 пъти от всичките им 2 камери, но АБСОЛЮТНО АНАЛОГИЧНО ПОЛОЖЕНИЕ със Жоао Силва в наказателното поле на Литекс TV7, бл. 7, ет. 7, ап. 7 дори не си направи труда да го повтори

Като прибавим и тенденциозния им коментар - играч на Левски е ритнат, съдията не дава нищо, коментатора - "може би имаше нарушение", играч на Литекс пада без да е фаулиран (борба рамо в рамо), съдията дава фаул, коментатора - "нарушение за картон"...
КРАДЦИТЕ ВИКАТ ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА

Именно,тези коментаторчетата от турската ТВ вчера много ме издразниха олигофрените.Най-ме издразни как не повториха нито едни път спорните положения второто полувреме пред вратата на Литекс.В два от случайте беше замесен Силва,единия път се откъсваше опасно и го фаулираха,а втория при наш тъч Божиков при спряла игра го свали на земята с лакът."Безпристрастните" коментаторчета не казаха нищо и за онова положение първото полувреме при 0:0 още преди Миланов да настъпи топката и да се строполи,когато Страхил Попов удари два пъти без топка Родригес при спряла игра с коляно.ДВА ПЪТИ!!!И тогава да питам аз професорчетата от Латекса мача на къде отиваше,ако съдията беше свирил червен картон???
И още нещо гледам някой разбирачи още дъвчат прословутото положение с гола при спряла игра за Литекс в мача за Купата.Нали за това наказаха страниния съдия,защото вместо да отсъди фаул в полза на Левски за спиране на топката с ръка от страна на Миланов,той обърна нарушението в полза на Литекс.След това при центрирането след последвалото меле много интересно защо на всички ви убягва от погледите,че Карвальо при опита си да изчисти топката от гол линията е фаулиран?!?И чак след това при спряла игра играч на Литекс ритна топката във вратата.