Литекс започва зимна разпродажба

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Re: Литекс започва зимна разпродажба

Мнениеот percival » 06 ное 2011 13:56

Източник "Стандарт" е имали смисъл изобщо да коментирате тази "новина" ?
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 06 ное 2011 14:06

Liteks,аз много внимателно следя твоите коментари защото са смислени.Ето и сега казваш нещо което аз искам да се случи във всички БГ-клубове...Наемника много трудно би го накарал да е нещо повече от наемник,рядкост е това.Академията на Литекс от две-три години наистина работи много добре,мисля си че и тази при нас е добре,но пък ние нямаме специалисти които да научат тези деца.За последващо развитие на младоците най-големия порок си остава нощна София и това вече е голям проблем.Втория порок това са несъмнено МЕДИИТЕ,третия аз го казах тренерите.
Колкото до разпродажбата на Литекс-ами според мен закъсняхте,но Литекс знае как да взема кинти за своите играчи.
LEVSKI_FOREVER

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 06 ное 2011 14:13

Няма нищо ненормално в това, по-скоро това е най-логичното нещо на света. Доста пъти съм писал , че Гр.Ганчев( тук няма да коментирам някои негови задкулисни действия ;) ) много добре знае как се управлява успешно една компания. Желязната логика е приходите да бъдат повече разходите или в най-лошия случай да бъде приблизително на кантар. След като отбора на Литекс се провали в опитите му да влезе в групите на ШЛ или ЛЕ ( разбирай приходи от УЕФА, спонсори,повишаване цената на играчите) то най-нормалното нещо дефицита да бъде компенсиран с трансфери на футболисти- тези на Дока и Берберович определено не са достатъчни.
Това важи не само за Литекс ,а в пълна сила и за Левски и за ЦСКА. Като при Левски ситуацията е малко по-добре понеже за една година влезнаха парите от Дембеле , Иса и Жо , но и те ще трябва да продават за да вържат гащите.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 06 ное 2011 14:23

Ако това е вярно,то това е една хубава новина.Литекс,както и ЦСКА,в повечето случаи успяват да продадат играчите си в добри европейски отбори-точно от това има нужда в момента национала-повече играчи в чужбина(но не в Турция,Израел и Русия).От друга страна клубът има силни юноши,което ще му позволи да остане конкурентен поне в трагичното българско първенство.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 ное 2011 14:27

PFC Litex написа:
unobg написа:
Чух и че ще връщат момчетата от Враца и Етрополе(от самите тях), което пък е гаранция, че има нещо!

Какво лошо има да играем с момчета от нашата Академия, дори ще ми е драго да гледам тях отколкото наемници, то в момента на терена те са най-добри. (Миланови + Цветков)

Отборът е колеблив защото малко или много Бодуров и Йеле контузени, Дока и Бербера продадени, а те изнесоха миналият шампионат, който не му харесва да сменя клубната принадлежност, аз и това съм доволен ;)

Между другото вестника на Батков се загрижил за Литекс, яко а? :lol:

Между другото "вестника" ВЕЧЕ НЕ Е на Батков.В случай,че си пропуснал...Яко,а?

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 06 ное 2011 14:34

На Литекс и Гришата им права евалата за едно нещо, произвеждат много големи играчи, софиянци могат само да си спомнят със съжаление за миналите години, когато такива излизаха от техните школи. Но то си е логично, вчера като гледах репортаж за базата на Цска, ми стана ясно, защо всеки сезон прибират половината А група.
Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 06 ное 2011 15:12

blue avalanche написа:
PFC Litex написа:
unobg написа:
Чух и че ще връщат момчетата от Враца и Етрополе(от самите тях), което пък е гаранция, че има нещо!

Какво лошо има да играем с момчета от нашата Академия, дори ще ми е драго да гледам тях отколкото наемници, то в момента на терена те са най-добри. (Миланови + Цветков)

Отборът е колеблив защото малко или много Бодуров и Йеле контузени, Дока и Бербера продадени, а те изнесоха миналият шампионат, който не му харесва да сменя клубната принадлежност, аз и това съм доволен ;)

Между другото вестника на Батков се загрижил за Литекс, яко а? :lol:

Между другото "вестника" ВЕЧЕ НЕ Е на Батков.В случай,че си пропуснал...Яко,а?

Батаков вече не е едноличен собственик, но е мажоритарен собственик. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 06 ное 2011 16:29

Лудогорец ще продължи делото им по уреждане на мачове в нашето първенство и по ранно отпадане от евротурнирите
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

houlta
Контакти:

Мнениеот houlta » 06 ное 2011 17:00

ПОРЕДНАТА ПАРТЕНКА В ВЕСТНИЧЕТО НА МУСТАКАТИЯ ДОНОСНИК БОРАТ БАТКОВ.

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 06 ное 2011 21:00

Парите в Ловеч намаляха за сметка на Лудогорец,на всички е ясно,че едни и същи червени другари стоят и зад Гришата и зад Домусчиев 8-)
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Върни се в “Литекс”