Левски - Литекс - 3:2 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Левски - Литекс - 17.09.2011 / 20:30 / БНТ
Най-атрактивният и зрелищен мач в България ! Дано ние неутралните зрители бъдем свидетели на едно хубаво дерби,пък който е по-добър нека той да победи,дано само да се не говори много са съдията след мача.
- levskar forever
- Контакти:
Този мач няма нужда да се коментира.Левски си взема 3-те точки и това е!Време му е на този набеден треньор(чичовото) да си ходи.Мачкай лавино,затвори устата на псевдо феновете САМО ЛЕВСКИ але але але!!!!!!!
Не е важно колко акъл имаш,важното е да ти дойде навреме!!! [url=http://www.mrazia.com/483/CSKAa.html][img]http://www.mrazia.com
grasiani написа:В последните години това е дербито на българския футбол винаги има страхотен заряд , напрежение,обрати,емоции на терена и извън него,но това са и двата най-добри български отбора и е логично да предлагат най качествените сблъсъци.
За единият от тях съм съгласен, но за другият не си прави САМОРЕКЛАМА, почакай някой друг да ви похвали, че като ви гледам каква трагедия сте едва дали и в 3-ката ще завършите
levskar forever написа:Този мач няма нужда да се коментира.Левски си взема 3-те точки и това е!Време му е на този набеден треньор(чичовото) да си ходи.Мачкай лавино,затвори устата на псевдо феновете САМО ЛЕВСКИ але але але!!!!!!!
Мен ми се струва,че тук набеденият треньор е инж.Гонзо, и 100% ти давам, че това му е последният или най-много предпоследният мач като такъв.Щото ако не Литекс, то Лудогорец ще ви направи ЛУДИ
-
- Контакти:
0:0 за ЦСКА.
X2 и поредната доза реване от Батков,Гонзо и сие против съдията.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
pankin написа:grasiani написа:В последните години това е дербито на българския футбол винаги има страхотен заряд , напрежение,обрати,емоции на терена и извън него,но това са и двата най-добри български отбора и е логично да предлагат най качествените сблъсъци.
За единият от тях съм съгласен, но за другият не си прави САМОРЕКЛАМА, почакай някой друг да ви похвали, че като ви гледам каква трагедия сте едва дали и в 3-ката ще завършите
Ами това са двата отбора които предлагат най качествените сблъсъци и спрямо класирането от миналия сезон също съответно1и 2 място.Единият отбор шампион последните 2 години другият най добре представящият се български отбор в европейските турнири.Това са фактите другото са приказки колкото лаф да става. Само някой да не ми каже че Литекс-Цска е дерби,както каже Гриша Ганчев така завършва мача.
Аз се надявам Герена да се понапълни и да подкрепи отбора! Аз лично съм против Гонзо, но отивам в Б и 100 минути ще си дера гласа... Така можем и да бием Литекс, но ще е трудно.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
levskar forever написа:Време му е на този набеден треньор(чичовото) да си ходи.
Фен на Левски се загрижил за треньора на Литекс, безценно.

- captain_drifuss
- Контакти:
мачът е X и ъндър (0-0 или 1-1), а гонзо се сбогува с левски след мачът с Лудогорец...