Дотук добре...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
greenlandia

Re: Дотук добре...

Мнениеот greenlandia » 20 юли 2011 13:27

Няма лесни отбори, не го ли разбрахте! Висла са си класен отбор откъдето и да го погледнете.
Все пак пожелавм успех на Литекс.
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 20 юли 2011 13:32

Дано Литекс се класира и да доведе Интер или Арсенал в България...успех и от мен по тая логика ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Reckless

Мнениеот Reckless » 20 юли 2011 13:41

Никой не твърди, че ще бием Висла. Имаме си обаче реални шансове. Все още аз лично не мога да преценя на какво европейско ниво сме, защото си нямам и на идея, колко сериозен отбор са Могрен, за да си направя изводите. Срещу Висла ще се изясни за мен класата на Литекс.
Това е мач, който аз лично очаквам с нетърпение. Колкото до публика, ми е все тая кой отбор колко фенове има. Никога публиката не ми е правила впечатление, ама никога ! Ако ще за Литекс, да сме 10 фена, ама отбора да върви напред, радостта ми няма да е по-малка.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 20 юли 2011 13:43

Висла Краков са наистина доста стойностен отбор,вярно е,че са далеч от най-силните си години,но пък за сметка на това имат добре балансиран отбор с креативни футболисти, една много добра сплав ,от опитни и млади играчи!
Любослав Пенев изгради един доста интересен и ефективен маниер на игра-който на мен страшно ми допада,защитата е доста солидна ,халфовете умеят много бързо да изнасят играта напред,силна игра по фланговете,а нападателите отлично се възползват в наказателното поле! Бих казал също ,че Пенев много добре разви компонента -контра атака и той се превърна в едно от най-силните оръжия на отбора!
Литекс определно има доста добри шансове да елиминира Висла!

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 20 юли 2011 13:46

голяма завист, голяма злоба от страната шопия ! Аз пък желая на "Литекс" не само да влязат в ШЛ, но и да излязат от там ! А на всички отбори от Шопия да играят в ЛЕ най - малко до Нова година ! Стига конфронтация !!!

Потребителски аватар
noi
Контакти:

Мнениеот noi » 20 юли 2011 13:50

hristo1306 написа: Аз пък желая на "Литекс" не само да влязат в ШЛ, но и да излязат от там !

Не говориш сериозно, нали?

Потребителски аватар
жълт ламтурник

Мнениеот жълт ламтурник » 20 юли 2011 13:56

flo написа:
надъхана и многобройна публика

Каквато Ловеч няма!!!Снощи се видя -стадион от 9000 човека...наполовина пълен....

Вие май (левскарчетата), като няма за какво да се хванете все за публиката на Литекс говорите!Като сте такива яки фенове, що не си пълните два пъти по-големият стадион в град, който е 30 пъти по-голям от Ловеч?

Според мен поляците не са непреодолим отбор, но всичко зависи от нагласата и мотивацията, а и от тактическата постройка, за да не се повтори нещото с БАТЭ.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Висла

Мнениеот Странджата » 20 юли 2011 14:04

Миналата година Висла се издъни страшно - най-силно от полските отбори. После стегнаха отбора, станаха шампиони и сега се канят да влизат в Шампионската лига.
За сравнение на стадион и публика е смешно да се говори - Литекс губи отвсякъде. Но тук се говори с уважение за българския шампион, но никой не очаква да загубят поляците, както и никой не твърди, че те са фаворити. Ще ми се Литекс да продължат, не ще бъде наистина много трудно.
Поляците имат много добри крила, особено сърбина, а за Генков мога да кажа, че пасна веднага в схемата на Висла.

1878
Контакти:

Мнениеот 1878 » 20 юли 2011 14:06

Отбора на Будва ( Могрен ) снощи беше много комичен , така че , на "стадиона на сръбската музика" трябва максимално да се раздадат в следващия кръг за да преборят поляците .
Гледал съм мачове от полското първенство - отборите са от здрави момчета , тактически много грамотни , не блестят с кой знае каква техника , но са твърди и атлетични , имат качествени чужденци които вдигат класата на отборите , а на стадионите има големи агитки.

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 20 юли 2011 14:06

hristo1306 написа:голяма завист, голяма злоба от страната шопия ! Аз пък желая на "Литекс" не само да влязат в ШЛ, но и да излязат от там ! А на всички отбори от Шопия да играят в ЛЕ най - малко до Нова година ! Стига конфронтация !!!

Ето го и този. Как после да не мразиш Литекс и феновете му. Селяндурщина пълна. Ти се опитваш да говориш за футбол, той отвръща с помия и злоба. Затова - само Висла и дано Цецо Генков им вкара по три гола в двата мача.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Върни се в “Литекс”