Литекс продаде Дока в Турция

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

dodo7271
Контакти:

Re: Литекс продаде Дока в Турция

Мнениеот dodo7271 » 17 юни 2011 17:31

А пък на мен ми прави впечатление, че Литекс в две поредни години си продава най-добрите футболисти точно преди началото на евротурнирите. Миналата година това бяха Ивелин Попов и Вилфред Нифлор, сега Дока. Понеже трудно ще чуем обективно мнение от фенове на Литекс (поради разбираеми причини), нека някой да коментира дали Гришата не си избива парите за стадиона и завода с тези трансфери?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 17 юни 2011 17:32

без селекция,без ДОКА въобще 2 кръг отпадаме
ЖАЛКА ИСТОРИЯ
всички които обиждате ЛИТЕКС ще имате още много поводи в ЕВРОПА ще е голям срам :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 17 юни 2011 17:32

Дока беше най-добрият футболист в А група, странно е, че Литекс решава да го продаде точно преди мачовете за ШЛ, явно става въпрос за сериозна сума, все пак докато го няма официално в сайта на Литекс, не може да се твърди за достоверна информацията
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 17 юни 2011 17:35

dunavfc написа:Дока беше изключително важна фигура в отбора на Литекс,сигурно финансово това решение е много благоприятно,но като цяло трудно ще се намери негов заместник.Хората в Ловеч обаче за пореден път доказват,че умеят да правят добри трансфери.

Сериозно ли го казваш това за добрите трансфери :) :) :) Добър трансфер е Георги Сърмов в Касъмпаша - посредствен футболист в посредствен отбор за добри пари. Дока е лош трансфер, защото футболист с неговите качества и визитка е най-малкото за Трабзонспорт, или някой по-слаб отбор в Бундеслигата. Или среден отбор в Русия.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 17 юни 2011 17:36

явно са добри парите и съм съгласен че трансфера не струва,ДОКА има качества за по-добър отбор
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

unobg
Контакти:

Мнениеот unobg » 17 юни 2011 17:37

Добро утро, стадиона се прави с парите от Манолев и Попето.
На Дока договора му изтича зимата 2012 така че...
Иначе трансфера е определено слаб, но явно пазара за футболистите от А група е в Турция, Русия и Украйна(мишо венков преминава в Металург Донецк)
Но вижте интервюто с този
Може и да има още трансфери на български футболисти в Турция. Нищо не се знае. До 1 септември има два месеца и половина”, завърши загадъчно Несим Нешадов.

:x :|

Иначе за групи, мисля че всички в Ловеч спряхме и да мечтаем. То не може да не закупиш нито един футболист и да се биеш в гърдите...

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 17 юни 2011 17:38

tarikat написа: :o :lol:
Човек, недей, не знам как ще заспя днес.... Боли ме!! :lol: :lol: :mrgreen:

Е няма да можеш да заспиш днес :) Ще викне 1 негър и цяла нощ няма да те остави да спиш , после 2-3 дни няма да можеш да ходиш.

За какво се заяждаш с феновете на Литекс ? А сетих се,защото пак сте с калъфки,а ЦСКА и Литекс с купи :mrgreen:

TribuneEast1912
Контакти:

Мнениеот TribuneEast1912 » 17 юни 2011 17:39

Както винаги ще посрамите България :) Парите на Гришата не са вечни.
Последна промяна от TribuneEast1912 на 17 юни 2011 17:40, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
startx
Контакти:

Мнениеот startx » 17 юни 2011 17:39

dodo7271 написа:А пък на мен ми прави впечатление, че Литекс в две поредни години си продава най-добрите футболисти точно преди началото на евротурнирите. Миналата година това бяха Ивелин Попов и Вилфред Нифлор, сега Дока. Понеже трудно ще чуем обективно мнение от фенове на Литекс (поради разбираеми причини), нека някой да коментира дали Гришата не си избива парите за стадиона и завода с тези трансфери?

Глупости говориш.
Ивелин Попов го продадоха мисля след мача с Жилина и то по простата причина, че нямаше да играе срещу Дебрецен защото имаше червен картон.
Нифлор го продадоха тази зима, а не лятото.

Дока не игра миналата година в ЕКТ заради контузия.

tarikat написа:http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=208577
Айдеее, не ви виждам без него. :lol:

Е бре голям смях друже, ама със същата сила питам и аз какво прави Левски без Дембеле след като той беше основната причина миналата година да влезете в ЛЕ и да се представите добре в групите?
Дока не игра и миналата година за Литекс за разлика от Дембеле за Левски.

Погледнете първо във вашата паничка, а тогава в тази на съседа.

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 17 юни 2011 17:40

Най-големия симулант се махна и без това нямаше да ви е полезен срещу европейските съдии така че добър трансфер.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Върни се в “Литекс”