Литекс продаде Дока в Турция
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Литекс продаде Дока в Турция
А пък на мен ми прави впечатление, че Литекс в две поредни години си продава най-добрите футболисти точно преди началото на евротурнирите. Миналата година това бяха Ивелин Попов и Вилфред Нифлор, сега Дока. Понеже трудно ще чуем обективно мнение от фенове на Литекс (поради разбираеми причини), нека някой да коментира дали Гришата не си избива парите за стадиона и завода с тези трансфери?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
- shotgun blues
- Контакти:
без селекция,без ДОКА въобще 2 кръг отпадаме
ЖАЛКА ИСТОРИЯ
всички които обиждате ЛИТЕКС ще имате още много поводи в ЕВРОПА ще е голям срам

ЖАЛКА ИСТОРИЯ
всички които обиждате ЛИТЕКС ще имате още много поводи в ЕВРОПА ще е голям срам

[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Дока беше най-добрият футболист в А група, странно е, че Литекс решава да го продаде точно преди мачовете за ШЛ, явно става въпрос за сериозна сума, все пак докато го няма официално в сайта на Литекс, не може да се твърди за достоверна информацията
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
dunavfc написа:Дока беше изключително важна фигура в отбора на Литекс,сигурно финансово това решение е много благоприятно,но като цяло трудно ще се намери негов заместник.Хората в Ловеч обаче за пореден път доказват,че умеят да правят добри трансфери.
Сериозно ли го казваш това за добрите трансфери

Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
- shotgun blues
- Контакти:
явно са добри парите и съм съгласен че трансфера не струва,ДОКА има качества за по-добър отбор
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Добро утро, стадиона се прави с парите от Манолев и Попето.
На Дока договора му изтича зимата 2012 така че...
Иначе трансфера е определено слаб, но явно пазара за футболистите от А група е в Турция, Русия и Украйна(мишо венков преминава в Металург Донецк)
Но вижте интервюто с този
Иначе за групи, мисля че всички в Ловеч спряхме и да мечтаем. То не може да не закупиш нито един футболист и да се биеш в гърдите...
На Дока договора му изтича зимата 2012 така че...
Иначе трансфера е определено слаб, но явно пазара за футболистите от А група е в Турция, Русия и Украйна(мишо венков преминава в Металург Донецк)
Но вижте интервюто с този
Може и да има още трансфери на български футболисти в Турция. Нищо не се знае. До 1 септември има два месеца и половина”, завърши загадъчно Несим Нешадов.

Иначе за групи, мисля че всички в Ловеч спряхме и да мечтаем. То не може да не закупиш нито един футболист и да се биеш в гърдите...
tarikat написа:![]()
Човек, недей, не знам как ще заспя днес.... Боли ме!!![]()
![]()
Е няма да можеш да заспиш днес

За какво се заяждаш с феновете на Литекс ? А сетих се,защото пак сте с калъфки,а ЦСКА и Литекс с купи

-
- Контакти:
Както винаги ще посрамите България
Парите на Гришата не са вечни.

Последна промяна от TribuneEast1912 на 17 юни 2011 17:40, променено общо 1 път.
dodo7271 написа:А пък на мен ми прави впечатление, че Литекс в две поредни години си продава най-добрите футболисти точно преди началото на евротурнирите. Миналата година това бяха Ивелин Попов и Вилфред Нифлор, сега Дока. Понеже трудно ще чуем обективно мнение от фенове на Литекс (поради разбираеми причини), нека някой да коментира дали Гришата не си избива парите за стадиона и завода с тези трансфери?
Глупости говориш.
Ивелин Попов го продадоха мисля след мача с Жилина и то по простата причина, че нямаше да играе срещу Дебрецен защото имаше червен картон.
Нифлор го продадоха тази зима, а не лятото.
Дока не игра миналата година в ЕКТ заради контузия.
tarikat написа:http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=208577
Айдеее, не ви виждам без него.
Е бре голям смях друже, ама със същата сила питам и аз какво прави Левски без Дембеле след като той беше основната причина миналата година да влезете в ЛЕ и да се представите добре в групите?
Дока не игра и миналата година за Литекс за разлика от Дембеле за Левски.
Погледнете първо във вашата паничка, а тогава в тази на съседа.
- Neron
- Контакти:
Най-големия симулант се махна и без това нямаше да ви е полезен срещу европейските съдии така че добър трансфер.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!