Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
urkoto написа:haha написа:bluegabrovo написа:Няма смисъл от коментар.Победа за Гриша Ганчев.За резултат не знам „сумата"
Славия с какъв резултат ще ви полегнат за ен-ти път?
Аз разбрах, че на пожар щели да връщат Йордан Петков за тоя мач, че току-виж не излезе уговорката (подобно на уговорения мач Мездра - Левски миналата година, където некадърността на сините беше толкова безгранична, че не можаха да го вземат, ВЪПРЕКИ че беше уговорен!)
Vailo написа:хах, смешни сте! значи нищо нередно няма Осъм да бие Славия насред София, но Левски като бие цирковата трупа на Венци и е уговорка???
за конкретния мач прогнозата ми е 2-0 за Литекс и отменен изравнителен гол за Монтана при 1-0
POPCORN написа:сините ревлювци пак мрънкат ....като няма смисъл не коментирайте темата!Никой не ви кара на сила!Левски те понеже са едни честни и винаги играят честно и почтено нали само Литекс са виновни за всичко!Вместо синята лавина пак сме тук, може нещо от рода на сините ревлювци пак сме тук![]()
1878 написа:POPCORN написа:сините ревлювци пак мрънкат ....като няма смисъл не коментирайте темата!Никой не ви кара на сила!Левски те понеже са едни честни и винаги играят честно и почтено нали само Литекс са виновни за всичко!Вместо синята лавина пак сме тук, може нещо от рода на сините ревлювци пак сме тук![]()
Абе ти що не си мечтаеш за финала за купата , че не остана време , защото голяма изненада ви се готви.
bluegabrovo написа:Няма смисъл от коментар.Победа за Гриша Ганчев.За резултат не знам „сумата"
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост