Литекс направи огромна крачка към титлата

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Re: Литекс направи огромна крачка към титлата

Мнениеот Sleepwalker » 01 май 2011 09:56

marmi52 написа:
nikita33 написа:
marmi52 написа:;)
Каква крачка ? :roll: Тя титлата отдавна е в Ловеч .... :lol:

Имам предвид новата титла

;)

И аз нея имам предвид ! :lol: Някой съмнявал ли се е, че Литекс ще е новият-стар шампион на България ? :mrgreen:
Гришата може да направи Литекс толкова пъти подред шампион на България, колкото пъти си пожелае ! 8-)

Прав си, Гришата има повече пари от Батков и Титаните! 8-)
Изображение

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 01 май 2011 10:05

marmi52 написа:
nikita33 написа:
marmi52 написа:;)
Каква крачка ? :roll: Тя титлата отдавна е в Ловеч .... :lol:

Имам предвид новата титла

;)

И аз нея имам предвид ! :lol: Някой съмнявал ли се е, че Литекс ще е новият-стар шампион на България ? :mrgreen:
Гришата може да направи Литекс толкова пъти подред шампион на България, колкото пъти си пожелае ! 8-)

Докато един светъл ден не го гръмнат и във Б или В група отново ще се появи отборът на Кърпачев/Ловеч/.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 01 май 2011 10:18

по-скоро крачката е към поредния евро-резил,там никой няма така да поляга на литекс и головете просто ще се леят в тяхната врата като от фуния
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 01 май 2011 10:19

Ако някой си е мислил,че Литекс няма да стане шампион след победата на ЦСКА над Левски, е адски глупав и найвен!Това само ръководителите на Левски може да ти го кажат, че ще станат шампиони и ще се борят!Просто Литекс е най-постоянният отбор!Това е!Може си бият с 1 на 0 ама си бият!И играха като първият, така и вторият полусезон еднакво, не като ЦСКА и Левски :!:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 01 май 2011 10:27

batmanlevski написа:по-скоро крачката е към поредния евро-резил,там никой няма така да поляга на литекс и головете просто ще се леят в тяхната врата като от фуния

Ако не бяха шампиони, а втори например, какво щеше да е участието им в ЕКТ?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 01 май 2011 10:29

Е колко е постоянен...не мога да кажа. Видя се, че в един момент, когато отборът беше залитнал леко (патакламите в началото на сезона), веднага се намериха хора с визитки да им ударят едно рамо, та да не би случайно да се развали плана. Не знам, винаги когато Литекс става шампион, титлата "мирише" на гнило и това не е само мое усещане. :roll:
Изображение

Потребителски аватар
monitor42
Контакти:

Мнениеот monitor42 » 01 май 2011 10:32

blue_lagoon написа:Гледам какви тъпи парчета сте и се забавлявам. Абе портокали: Отбора ви шампион става вие с Батков се занимавате. Егати комплексарите. Не мислете за Левски. Левски го е имало и преди Батков ,ще го има и след Батков. Левски е на милиони хора. Литекс на кого е? На един дето все някога ще го изкарат от колибката и тогава....? Пак Лекс ли ще бъде,Осъм ли,Кърпачев ли? Или на някоя друга мутра! Я Крушата 2 я Сливата 3! Радвайте се до Август,когато ще ви вкарат 15-тина гола в Европа и пак ще гледате Левски. То не стига че сте 3 /три!/ фена на кръст,ами и вие скрити Левскари. Все Левски ви е в устите :lol:

+1

roskata21
Контакти:

Мнениеот roskata21 » 01 май 2011 10:36

Sleepwalker написа:Е колко е постоянен...не мога да кажа. Видя се, че в един момент, когато отборът беше залитнал леко (патакламите в началото на сезона), веднага се намериха хора с визитки да им ударят едно рамо, та да не би случайно да се развали плана. Не знам, винаги когато Литекс става шампион, титлата "мирише" на гнило и това не е само мое усещане. :roll:

Какво ти мирише, на мен много от мачовете на Левски и ЦСКА са ми съмнителни. Мирише ти май на калъфката :)
Сега остава да изклатим и на Батков отборчето, за да му затворим устата и да празнуваме още на Герена титлата :lol:

Потребителски аватар
chervenooko
Контакти:

Мнениеот chervenooko » 01 май 2011 10:48

единственият мач в който литекс не можа да подкупи игрчи на противниковия отбор беше срещу ЦСКА и естесвено го загуби
ЛИТЕКС - АБОНАТЪТ НА ЦСКА ЗА ЗАГУБИ

Върни се в “Литекс”