Литекс се раздели с Ивелин Попов срещу 2 милиона евро

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Dust
Контакти:

Re: Литекс се раздели с Ивелин Попов срещу 2 милиона евро

Мнениеот Dust » 15 дек 2010 01:11

CSKARCHETO-BS написа:Като футболист е много добър,но му замина кариерата в тая анадола.Язък за момчето, евала на гришата

Спокойно, я играл там още година, я не.
Всичко си зависи от него.
Продължи ли да се развива то големите ще го видят.
Ето следващият мач на Газиантеп са гости на Бешикташ , а какво по-удобно от това да се доказваш.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
Leooo
Контакти:

Мнениеот Leooo » 15 дек 2010 01:25

PFC Litex написа:в тези финансови кризи 5 милиона лева + 20% при следващ трансфер си е идеална цифра

Цифрата е много добра , обаче мисля за него не е добре да играе в Турция , има много големи качества това момче , не съм фен на Литекс но само като го видиш как игреае за България и ти пълни душата !!!
[center]Изображение[/center]
ИзображениеИзображение

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 15 дек 2010 01:44

Страхотен трансфер, няма що. Най-добрият футболист в А група за миналия сезон е продаден за жълти стотинки на някакъв турски анонимник. Апропо, откога трансферите в Газиантепспор станах добри за българския футбол :) :) :) И откога първенството на Турция стана толкова силно?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 15 дек 2010 01:55

Явно си от тези дето казват от Витоша по-високо нЕма.

За да стане един трансфер, то футболиста трябва да е съгласен, в случая Попов се е съгласил
Турското първенство е с няколко класи над нашето в какъвто аспект да погледне.
Газиантспор в момента е най-богатият клуб в Турция, то ест разполагат с най-много пари.

Аз не следя нещата в детайли, но ще ми е интересно да науча баланса на нашите отбори срещу техните какъв е?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
batmanlive

Мнениеот batmanlive » 15 дек 2010 08:50

охааа,ще има парички за далавери.на пролет с нови сили подкупите ще хвърчат един след друг,а цска и Левски и другите ахмаци да си блъскат главите да играят честно !
КАПИТАЛИЗЪМ-ЕДИНСТВЕНОТО ДЕТЕ НА ДЯВОЛА

Потребителски аватар
batmanlive

Мнениеот batmanlive » 15 дек 2010 08:54

cska - maina написа:Много е добър Ивелин!!! След Бербатов е най големия талант в бг ;) Дано се развие и избяга от циганите!

ха-ха особенно вторият е голям талант по седене на пейка :lol: :lol: :lol: .скоро и той ще прави компания на Попов в Анадола, само че на тъч линията
КАПИТАЛИЗЪМ-ЕДИНСТВЕНОТО ДЕТЕ НА ДЯВОЛА

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 15 дек 2010 08:58

batmanlive написа:охааа,ще има парички за далавери.на пролет с нови сили подкупите ще хвърчат един след друг,а цска и Левски и другите ахмаци да си блъскат главите да играят честно !

До сега се чудех кой да е вица на годината в моята лична класация.НО!!!Вече имам победител!ЦСКА и Левски играят честно!!!Едните червената партия ги крепи да не ги закрият,а другите вече са световно известни,като клуб чийто собственик е мафиот от висша класа,човек прал пари и въртял далавери с покупко-продажби на мачове.Стига човече.Направо ще ме умориш от смях.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 15 дек 2010 09:23

Хубави пари му взе Литекс 2 5 000 00 евро + 20 % при бъдещ трансфер.След Манолев за 3 1000 00 евро това е още един добър трансфер.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 15 дек 2010 10:12

Dust написа:Явно си от тези дето казват от Витоша по-високо нЕма.

За да стане един трансфер, то футболиста трябва да е съгласен, в случая Попов се е съгласил
Турското първенство е с няколко класи над нашето в какъвто аспект да погледне.
Газиантспор в момента е най-богатият клуб в Турция, то ест разполагат с най-много пари.

Аз не следя нещата в детайли, но ще ми е интересно да науча баланса на нашите отбори срещу техните какъв е?

ТОва, че Газиантеп е най-богатият клуб в Турция направо изби рибата. Сега, разбирам, че искаш да изкараш отбора, в който играе Ивелин Попов, на нивото най-малкото на Барселона, ама дай малко по-скромно. Смешно е да говориш такива неща.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

mrazq_4ervenoto

Мнениеот mrazq_4ervenoto » 15 дек 2010 10:50

Veso1913 написа:
batmanlive написа:охааа,ще има парички за далавери.на пролет с нови сили подкупите ще хвърчат един след друг,а цска и Левски и другите ахмаци да си блъскат главите да играят честно !

До сега се чудех кой да е вица на годината в моята лична класация.НО!!!Вече имам победител!ЦСКА и Левски играят честно!!!Едните червената партия ги крепи да не ги закрият,а другите вече са световно известни,като клуб чийто собственик е мафиот от висша класа,човек прал пари и въртял далавери с покупко-продажби на мачове.Стига човече.Направо ще ме умориш от смях.

стига клишета моля ти се:)-Чорни бил бандит-ми като е бандит, що не е в затвора бре хаймана :lol: ...а си живее като цар в Израел, който пък е най-верният съюзник на САЩ :)

Върни се в “Литекс”