Да подкрепим всички фенове Литекс срещу Славия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

SMITH
Контакти:

Re: Да подкрепим всички фенове Литекс срещу Славия

Мнениеот SMITH » 29 окт 2010 18:03

Този, който е напаписал заглавието на темата и този с втория пост, ако са до 3-ти клас - някак си може да им бъде простено.
Ако са по-големи - задължително наблегнете над уроци по БЪЛГАРСКИ език, за да не ставате за смях. :arrow:

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Мнениеот george_speed75 » 29 окт 2010 19:14

nikita33 написа:Стадиона ще е пълен до пръсване следи внимателно

Не ми се вярва :lol: :lol: :lol:
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 29 окт 2010 23:35

Да подкрепим всички ли?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BKIhbR9Kv-Q[/youtube]

И тях ли? Колко са те, като относителен дял от средностатистическия брой на публиката, посещаваща мачовете на Литекс? Каква е гаранцията, че няма и други като тях?! Аз помня и времената на безплатната скара. Там както и да е, но не мислех, че ще видя подобни явни подкупи на фенове. Лично гарантирам, че подобни неща не съм виждал в София, на който и да е отбор, като се абстрахирам от пристрастията си!

Аз предлагам да подкрепим хората, които отиват с надеждата и дават от себе си време и пари, за да видят нещо различно от съдийски аванти в двете посоки, платени фенове, както нормален и НЕ нагласен мач! Пожелавам ако всичко това е налице, победа на по-добрия отбор! Прогнозата ми е,че Литекс ще победи без проблем, със или без съдийски аванти, но все пак се надявам на това, че играят трудно срещу нас.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Reckless

Мнениеот Reckless » 30 окт 2010 03:39

Не мога да повярвам, каква е тази злоба на някои хора, че има такива, които дават на сирачета някой лев да си купят нещо. Що за манталитет !?

Потребителски аватар
track.and.field
Контакти:

Мнениеот track.and.field » 30 окт 2010 13:44

Reckless написа:Не мога да повярвам, каква е тази злоба на някои хора, че има такива, които дават на сирачета някой лев да си купят нещо. Що за манталитет !?

Всеки има различно становище относно това нещо. Нито аз, нито ти, можем да кажем със сигурност какви са тези "индивиди". Сираци, на които простава дава пари за да си купят нещо , или вид благодарност , че са присъствали на спортното събитие. Абе , със здраве да си ги харчат !
Los_Ches:Незнам дали има такава тема но все пак...Каде са Вело алейте.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алеяНо за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 30 окт 2010 13:46

Този клип доказа, че когато искаш да манипулираш обществено мнение може същото много лесно може да бъде направено.

Никой не се запита защо аджеба точно след мача Литекс - Левски беше пуснато при положение, че клипа е поне на 3 месеца, но овчия ефект на доминото работи идеално по нашите географски ширини.

Ето ви снимка от мача
Изображение
вижте Ганчев как е облечен и вижте как е облечен на видеото.

Клипа е сниман от Южната трибуна, а от там с такъв качествен zoom може да снима само камера на телевизията, която е снимала мача, явно въпросната жалка медия обслужва нечии други интереси.

Иначе утре малко или много отново сме на южната трибуна за подкрепим любимият отбор, а за враговете ни или добро или нищо.
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 30 окт 2010 13:52

Явно манипулацията е уникално голяма и вече започвам да се питам, дали не гледам друг стадион, в друг град, с друга част от платена публика и друг Гриша Ганчев, облечен по друг начин. :?
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 30 окт 2010 14:04

Стадиона е в Ловеч, човекът е Гриша Ганчев, това е факт, но клипа всезнайковците биха ли казали след кой мач и ако не е след мача Литекс - Левски, защо се пуска точно след този мач?

Виждаме човек, който дава на 4-5 деца пари, но специалистите на мига отсякоха, че видиш ли това е представителна извадка.

Ще цитирам пост на Пацето писан тази нощ, защо той си е от Ловеч и знае нещата още по-добре

Pacetoo написа:Мда бях малко в Хавай, ама сега съм си в Лос Анжелис :)
И каква ти Катрина тя беше в Ню Орлиънс преди 5 години и е доста далече от Калифорния, а да не говорим за Хавай :D

Гледам че отново сме на топа на устата след мач на Левски, което изобщо не ме изненадва :chuckle:
Виждам някакви видео клипчета са пуснати за Ганчев от преди 6-7 месеца и то точно след мача на Левски, а те нямат нищо общо с този мач и нищо общо с дейноста която се опитват да препишат чрез това видео - просто някой им даде кокъл и кучетата го захапаха, защото така им изнася в момента

Колкото до мача стана голяма битка, която ние успяхме да спечелим защото търсехме до последно гола.
Къде с късмет, къде не но във футбола е така, а и ако няма грешки и късмет няма да има и голове ;)

Браво на всички момчета в оранжево, браво и на двете агитки :)

Pacetoo написа:Това за кучетата го казах заради онова видео където Ганчев дава пари на едни момченца и за това казах, че пуснаха кокъла и кучетата го захапаха - нямаше нищо общо с боя или решенията на комисията.

За това видео както виждам е казано вече доста пъти тук в темата и аз мога да кажа същото, защото наистина това са голяма част сирачета от домове в Ловеч, а и има няколко бездомни циганчета, които естествено гледат да се въртят около Ганчев и това не е от вчера.

Няма значение какви са дали са от домове за сираци или просто скитници, важното е че Ганчев им дава пари и то не за да викат на стадиона - те не го и правят.
Тези малчугани са между 8 и 12 години и трябва да си много заблуден или наивен за да твърдиш, че това са хора от агитката ни.

То се вижда кои са в агитката ни и на каква възраст, но тези момченца даже не стъпват там най вече, защото ги е страх да не ги бият - все пак са мургавички, а всички знаем какво правят младите хора с такива малчугани ;)

На останалите много поздрави.
Изображение

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 06 ное 2010 20:17

Така и не отговорихте на един въпрос - този плешивия в началото на клипа, който размята кинтите и той ли е 12-13 годишен скитник/сирак ?
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 06 ное 2010 23:55

Converse написа:Така и не отговорихте на един въпрос - този плешивия в началото на клипа, който размята кинтите и той ли е 12-13 годишен скитник/сирак ?

Ти в началото Гриша Ганчев виждаш ли го някъде, когато дават въпросният за който питаш?
Изображение

Върни се в “Литекс”