Ако са по-големи - задължително наблегнете над уроци по БЪЛГАРСКИ език, за да не ставате за смях.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
nikita33 написа:Стадиона ще е пълен до пръсване следи внимателно
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз
Reckless написа:Не мога да повярвам, каква е тази злоба на някои хора, че има такива, които дават на сирачета някой лев да си купят нещо. Що за манталитет !?
Pacetoo написа:Мда бях малко в Хавай, ама сега съм си в Лос Анжелис
И каква ти Катрина тя беше в Ню Орлиънс преди 5 години и е доста далече от Калифорния, а да не говорим за Хавай :D
Гледам че отново сме на топа на устата след мач на Левски, което изобщо не ме изненадва :chuckle:
Виждам някакви видео клипчета са пуснати за Ганчев от преди 6-7 месеца и то точно след мача на Левски, а те нямат нищо общо с този мач и нищо общо с дейноста която се опитват да препишат чрез това видео - просто някой им даде кокъл и кучетата го захапаха, защото така им изнася в момента
Колкото до мача стана голяма битка, която ние успяхме да спечелим защото търсехме до последно гола.
Къде с късмет, къде не но във футбола е така, а и ако няма грешки и късмет няма да има и голове
Браво на всички момчета в оранжево, браво и на двете агитки
Pacetoo написа:Това за кучетата го казах заради онова видео където Ганчев дава пари на едни момченца и за това казах, че пуснаха кокъла и кучетата го захапаха - нямаше нищо общо с боя или решенията на комисията.
За това видео както виждам е казано вече доста пъти тук в темата и аз мога да кажа същото, защото наистина това са голяма част сирачета от домове в Ловеч, а и има няколко бездомни циганчета, които естествено гледат да се въртят около Ганчев и това не е от вчера.
Няма значение какви са дали са от домове за сираци или просто скитници, важното е че Ганчев им дава пари и то не за да викат на стадиона - те не го и правят.
Тези малчугани са между 8 и 12 години и трябва да си много заблуден или наивен за да твърдиш, че това са хора от агитката ни.
То се вижда кои са в агитката ни и на каква възраст, но тези момченца даже не стъпват там най вече, защото ги е страх да не ги бият - все пак са мургавички, а всички знаем какво правят младите хора с такива малчугани
Converse написа:Така и не отговорихте на един въпрос - този плешивия в началото на клипа, който размята кинтите и той ли е 12-13 годишен скитник/сирак ?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта