Сигурният трансфер на Литекс??

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

lucifer1948
Контакти:

Re: Сигурният трансфер на Литекс??

Мнениеот lucifer1948 » 31 авг 2010 21:57

Караджов написа:Въпреки големите усилия на Блекбърн да привлече Ивелин Попов, Футболната асоциация на Англия отказа да го картотекира за сезон 2010/2011 година, съобщи официалният сайт на Литекс.

Причината - липсата на достатъчно мачове за националния отбор на България.

Комисията по заетостта на Острова не извади работна виза на Ивелин Попов. Без нея той не може да получи права за участие във Висшата лига. :roll: :roll:

глупости, това правило отпадна, просто всичко е било партенка досега вдигане изкуствено на цената. правилото отпадна !!!!

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 31 авг 2010 21:57

k_oleto написа:
Rivaldo10 написа:
Караджов написа:Добре де тия от Ловеч-2 седмици ни облъчваха и казваха че това правило е отпаднало,трансфера бил сигурен...Гриша Ганчев нямал провален трансфер? И какъв беше смисъла,като не можа да играе в най-важните мачове срещу Дебрецен?

Нито си запознат със случаят , нито целиш да завържеш интересна дискусия! Дори не знаеш , че Попов имаше червен картон и беше наказан за мача в Унгария. На ден пускаш по 30 теми , от които 15 са супер тъпи и безмислени , 10 са провокативни , а останалите 5 са плод на детският ти мозък и се изчерпват след 3 , 4 поуста! Не е ли време малко да се осъзнаеш?!

поправка
можеше да играе в Ловеч

Написъл съм в Унгария! Не мисля , че с него в Ловеч резултатът би бил по различен. Дебрецен си бяха класа над Литекс и това бе видно.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

zaqwsxd
Контакти:

Мнениеот zaqwsxd » 31 авг 2010 22:01

ПРАВИЛОТО СИ ВАЖИ ! НО НЕ ВАЖИ ЗА СТРАНИ ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ КАКВАТО Е БЪЛГАРИЯ И КАКВАТО Е ВЕЛИКОБРИТАНИЯ !

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 31 авг 2010 22:02

поправка
можеше да играе в Ловеч[/quote]
Написъл съм в Унгария! Не мисля , че с него в Ловеч резултатът би бил по различен. Дебрецен си бяха класа над Литекс и това бе видно.[/quote]

Бе....сърбина бе казал навремето, че и Барса нямаше да надиграе унгарците, както Левски го е направил, ма това е друга тема
п.с
коментарите ми отиват на заяждане с Левски, от което искам да избягам. Нямам желание за провокация. Извинявам се, ако има засегнати.

Да, мисля, че с Попов - Литекс нямаше да загуби, нещо повече - след първото полувреме щеше да води в резултата - а след това........един Господ знае
Последна промяна от k_oleto на 31 авг 2010 22:05, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 31 авг 2010 22:05

Rivaldo10 написа:
Караджов написа:Добре де тия от Ловеч-2 седмици ни облъчваха и казваха че това правило е отпаднало,трансфера бил сигурен...Гриша Ганчев нямал провален трансфер? И какъв беше смисъла,като не можа да играе в най-важните мачове срещу Дебрецен?

Нито си запознат със случаят , нито целиш да завържеш интересна дискусия! Дори не знаеш , че Попов имаше червен картон и беше наказан за мача в Унгария. На ден пускаш по 30 теми , от които 15 са супер тъпи и безмислени , 10 са провокативни , а останалите 5 са плод на детският ти мозък и се изчерпват след 3 , 4 поуста! Не е ли време малко да се осъзнаеш?!
Е кажи ти като си запознат със случая "отворко" ?

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 31 авг 2010 22:09

k_oleto написа:поправка
можеше да играе в Ловеч

Написъл съм в Унгария! Не мисля , че с него в Ловеч резултатът би бил по различен. Дебрецен си бяха класа над Литекс и това бе видно.[/quote]

Бе....сърбина бе казал навремето, че и Барса нямаше да наиграе унгарците, както Левски го е направил, ма това е друга тема
п.с
коментарите ми отиват на заяждане с Левски, от което искам да избягам. Нямам желание за провокация. Извинявам се, ако има засегнати.

Да, мисля, че с Попов - Литекс нямаше да загуби, нещо повече - след първото полувреме щеше да води в резултата - а след това........един Господ знае[/quote]
Не целя да се заяждам с теб , просто от това което видях мисля , че Дебрецен си продължаваха дори и Попов да беше играл.Справка мачовете със Жилина , там Попов игра , но дори и една победа не записаха. Каквото и да си говорим , само можем да гадаем какво би се случило.Факт е , че трансфера се провали , а Попов само го разкарваха до Англия.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 31 авг 2010 22:09

Айде Ривалдо10....много се бавим? Давай запознай ни с трансферните правилници и как се изкарва работна виза за Великобритания?

zaqwsxd
Контакти:

Мнениеот zaqwsxd » 31 авг 2010 22:11

П[size=150]РАВИЛОТО ЗА 75 процента мачове СИ ВАЖИ ! НО НЕ ВАЖИ ЗА СТРАНИ ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ КАКВАТО Е БЪЛГАРИЯ И КАКВАТО Е ВЕЛИКОБРИТАНИЯ [/size]!
Последна промяна от zaqwsxd на 31 авг 2010 22:11, променено общо 1 път.

slai
Контакти:

Мнениеот slai » 31 авг 2010 22:11

Сигурно доста хора преди мен са отбелязали, че всеки футболист, който е гражданин на ЕС, може да бъде картотекиран за Висшата лига

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 31 авг 2010 22:15

slai написа:Сигурно доста хора преди мен са отбелязали, че всеки футболист, който е гражданин на ЕС, може да бъде картотекиран за Висшата лига

Сега ми идва нещо смешно наум :) Може ли Ивелин Попов да се казва всъщност Мюмюн Хасан, Гражданин на Р. Турция, която не е член на ЕС :?:

Върни се в “Литекс”