ЖРЕБИЯТ за ЛИГА ЕВРОПА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Re: ЖРЕБИЯТ за ЛИГА ЕВРОПА

Мнениеот unist_gp » 06 авг 2010 11:15

Абе хора в Арис ли играеше Фабиен Естоянофф (или в ПАОК) ??? Супер ще е да се падне Арис, ако Естоянофф играе там ....

believeinyourself
Контакти:

Мнениеот believeinyourself » 06 авг 2010 11:17

soilwork написа:Арис точно пък на мен ми се струва най-неподходящият за Литекс-със доста испанци в състава много от които познати от изявите си в Примера-Серхио Коке,Тони Калво,Ориол Лозано,Хуанма,бившият френски национал Робер Пирес,трима бразилци,тунизийския национал Меди Нафти-познат ни от Премиър Лийг,литовския национал Давидас Чеснаускис-направил име в Хартс,Карлос Руис от Гватемала и Хуан Тойа(Колумбия) допълват интернационалния състав на "гърците" :lol: А мениджър на отбора не е кой да е,а признато име в професията си:Ектор Купер! Въобще мисля тежък противник

Е тоя тунизийския национал е страшен - ама те имат ли национален същност? :lol:

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 06 авг 2010 11:18

Много съм разочарован от Литех имах надежда да влезете в ШЛ да вдигнем коеф. на Б-я,но съм се заблуждавал :( .Успех поне в групите на ЛЕ да влезете. ;)
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

На линия
Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 06 авг 2010 11:23

believeinyourself написа:
soilwork написа:Арис точно пък на мен ми се струва най-неподходящият за Литекс-със доста испанци в състава много от които познати от изявите си в Примера-Серхио Коке,Тони Калво,Ориол Лозано,Хуанма,бившият френски национал Робер Пирес,трима бразилци,тунизийския национал Меди Нафти-познат ни от Премиър Лийг,литовския национал Давидас Чеснаускис-направил име в Хартс,Карлос Руис от Гватемала и Хуан Тойа(Колумбия) допълват интернационалния състав на "гърците" :lol: А мениджър на отбора не е кой да е,а признато име в професията си:Ектор Купер! Въобще мисля тежък противник

Е тоя тунизийския национал е страшен - ама те имат ли национален същност? :lol:
Само Притас и Лазаридис са титуляри-всичко друго е от гореизброените :lol: :lol:

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 06 авг 2010 11:24

Ектор Купер го видяхме в София с Грузия.. 6-2 :mrgreen: Арис се измъчи доста със слабаците от Бялисток (Полша). те са най-слаби от всичките възможни варианти

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Мнениеот LUDAKIS » 06 авг 2010 11:45

Минала година Бате , тази година Жилина и Дебрецен и догодина Тампере :) :lol:
пожелавам успех на Литекс
Изображение

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 06 авг 2010 11:51

Бе най-преодолими изглеждат словенците ама те пък сцепиха някви шотландци... Защо Цска имат два супер слаби - ТНС и ХИК и общо 6 отбора, а Левски и Литекс нямат нито един толкова слаб като техните и само по 5 варианта :roll:

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 06 авг 2010 11:57

Точно сбирщина отрепки и пенсионери, които ще играят без никаква мотивация, за разлика от отбори като Марибор и Карпати, които ще изровят земята. Не че Литекс е фаворит и срещу Арис, ама все пак ми изглеждат възможни. Генк пък ще се наточат за реванш за 2005, а гледам че набутаха 8 гола предходния кръг. Дебрецен пък, по-добре - не, като имаме вече горчивия опит.

Потребителски аватар
haralampi
Контакти:

Мнениеот haralampi » 06 авг 2010 12:00

Няма смисъл да се тегли съперник на Литекс. След БАТЕ и Жилина е нормално сега да се падне Дебрецен :) :) :)

haha

Мнениеот haha » 06 авг 2010 12:20

Дано ни се падне Марибор,защото, срещу другите отбори ще ни е много тежко.
Нека коментирам и жребия на другите два отбора.Така,на жребия днес се надявам се да получи следното:
Литекс-Марибор
Левски-АИК
ЦСКА-ТНС
Това би било супер жребий,но надали ще стане :)
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Върни се в “Литекс”