Защо е това пренебрегване?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Levski_Sf

Re: Защо е това пренебрегване?

Мнениеот Levski_Sf » 10 юли 2010 13:19

DeShawn написа:Просто хората, които се интересуват от Литекс са сто пъти по-малко от тези, които се интересуват от Левски и ЦСКА.

Да, съгласен съм, че са много по-малко, но пак ти казвам, Левскар съм, но щеше да ми е интересно много повече да видя новия стадион на Литекс и клипче от официалното откриване, отколкото да гледам какво си е купил Йордан Милиев от магазин във Виена примерно

urkoto

Мнениеот urkoto » 10 юли 2010 13:19

Vailo написа:няма нужда 13 пъти да повтаряш че си левскар :lol: ..и аз съм левскар, но мен лично не ме интересува в детайли какво се случва в Литекс.. а ако се загледаш в снимките на новия "стадион" ще видиш че е тип ЛЕГО. Сглобяема лека конструкция

Да не те е ударила козирката на Герена по рогата че говориш глупости?
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 юли 2010 13:21

Аз примерно разбрах от форума, че Джайо идва в Търново благодарение на мой градски...

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 10 юли 2010 13:22

Levski_Sf написа:Ще използвам форума на Литекс за да потърся отговор на въпроса, въпреки че е очевидно, че не съм фен на този отбор, а на Левски. Та въпроса ми е защо? Защо във водещите спортни сайтове бълва от излишни снимки и клипове на отборите на ЦСКА и Левски от базите им в Германия и Австрия. То не бяха къпане в сауна, то не бяха мечки на Киро администратора, то не бяха шопинг-терапии, какво ли още нямаше. И защо няма една снимка и един клип на официалното представяне на Литекс снощи, който първи ще започне да защитава интересите на Българския футбол в Европа след няколко дни заедно с Левски. Още повече, че стадиона им е реконструиран и на хората ще им е интересно как ще изглежда, когато се провежда мач на него, не само когато има багери и трактори. Съжалявам, но и това ако не е деление на клубовете от страна на медиите, не знам какво е. С такова отношение и разделение до никъде няма да стигнем

ти неси уред ве я отиди в фирменият им саит спортЛайно и виш за кво иде реч само на кучето на шмърки има 20 снимки :lol: :lol:
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
Vailo
Контакти:

Мнениеот Vailo » 10 юли 2010 13:25

няма нужда 13 пъти да повтаряш че си левскар :lol: ..и аз съм левскар, но мен лично не ме интересува в детайли какво се случва в Литекс.. а ако се загледаш в снимките на новия "стадион" ще видиш че е тип ЛЕГО. Сглобяема лека конструкция

Потребителски аватар
Simo Smurfa
Контакти:

Мнениеот Simo Smurfa » 10 юли 2010 13:29

А вашият стадион е голяма красота.Може да е лего ама тревата не е изсъхнала,защото за разлика от великият ви стадион там никой не спестява по 20 лева за отопление.Не съм от Литекс,но не мисля че никой фен на друг отбор няма право да критикува този стадион,защото стадионите на нашите отбори (освен Черноморец)за нищо не стават!
На Светът има два цвята-Черно и Бяло.Всичко друго е излишна суета!!!

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 10 юли 2010 13:30

Vailo написа:няма нужда 13 пъти да повтаряш че си левскар :lol: ..и аз съм левскар, но мен лично не ме интересува в детайли какво се случва в Литекс.. а ако се загледаш в снимките на новия "стадион" ще видиш че е тип ЛЕГО. Сглобяема лека конструкция

Стадиона тепърва има да се строи още, а и по добре стадион тип Лего от колкото стадион Тип "нямаме стадион" ;)

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 10 юли 2010 13:32

Водещата днес новина на "БГ ФУТБОЛ" на първа страница на ГОНГ е "Снимки: На басейна със ЦСКА" :lol: :lol: :lol:
Последна промяна от Sole на 10 юли 2010 13:34, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 10 юли 2010 13:32

ами нормално. В Англия следят изкъсо много повече Юнайтед и отразяват абсолютно всичко за него, нищо че шампион е Челси. Малко четох и за шампиона на Холандия - има повечко новини например за Аякс и ПСВ. Все пак Лесвки и ЦСКА са двата водещи клуба в родината ни. Отбори, които имат повече фенове дори в чужбина, в сравнение с всички фенове на Литекс, взети заедно.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 10 юли 2010 13:32

Дам, мега хипер новината на деня е това :)
Следващата е как отиват на обяд :)

В спортал е същата работа.

Върни се в “Литекс”