Съперниците на Литекс за ШЛ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Re: Съперниците на Литекс за ШЛ

Мнениеот gilento93 » 03 май 2010 12:13

Parmalat написа:
gilento93 написа:ако литекс извади късмет може да стигне 4ти кръг но не повече.след 2ри отборите стават много непредсказуеми.но колкото и да ме дразнят литекс ако влезнат в групите на ШЛ ще е добре.пожелавам им успеш.

Всичко е до жребия!Ако Литекс има малко късмет влизане в групите е реална цел!За мен 3 отбора не са по силите на Литекс(Ред Бул Залцбург,Копенхаген и ШАмпиона на Сърбия-Партизан или Цървена Звезда)!

прав си,че им трябва късмет.но не се знае моментната форма на литекс и техният съперник каква ще е.това също го имай като фактор ;)

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 03 май 2010 12:18

PFCB написа:
POPCORN написа:
PFCB написа:Аз мисля, че Литекс ще се класира за ШЛ ! Само да не се падне шампионът на Австрия или Унгария, там може да има затруднения :roll:

къде си се разбързал , като има третикръг.там отборите стават много по корави, от тези!

Не ми се вярва да ни се паднат отбори от Гърция например :roll:

абе ние мислихме ,че и баку и тем подобни са много слаби , видя какво стана миналата година.не те трявба да се съобразвят с нас, а ние с тях вече!Говоря за всички отбори.Литекс паднаха от Бате!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 03 май 2010 12:25

Честита Шампионска Титла на Литекс,дано да стигнат до групите на ШЛ,макар всички да знаем, колко трудни ще са отборите в 3 и 4-ти кръг...

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 03 май 2010 12:29

На Копер няма да им се идва много до Ловеч :mrgreen:

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 03 май 2010 12:39

Литекс ще минат втория кръг, но след това сложно. Все пак пожелавам им успех, дано да влязат в Лигата. Ако не, поне да влязат в Лига Европа, защото и там ще има здрави мачове.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 03 май 2010 13:52

Статията е леко постна.
Ето тук следете нещата http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... l2010.html
Поставените отбори във втори кръг в третият ще минат непоставени.
Литекс ще бъде поставен и в третият предварителен кръг.

Сигурен съм, че няма да има проблеми и във втория и в третият предварителн кръг и ще стигнем до плейофите. Там вече трябва да изчакаме да видим дали ще сме поставени или не, но според мен ще сме поставени. При малко късмет при жребия, късмет какъвто никога нямаме има шанс за ШЛ групите, ако отпданем ще сме в ЛЕ групите.
Изображение

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 03 май 2010 14:32

Литекс стартира от вторият предварителен кръг именно срещу един от тези отбори, след това има трети кръг и ако го минат си осигуряват влизане в групите на ЛЕ както Левски миналата година.
След третият кръг играят плейофи за влизане в ШЛ ако отпаднат влизат в групите на ЛЕ.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 04 май 2010 09:16

Левадия е най-опасният съперник във втори кръг, АИК – в трети

Литекс ще започне участието си в Шампионската лига във втори кръг като поставен и не би трябвало да бъде затруднен от съперниците си. Там най-неудобни изглеждат представителите на прибалтийските републики Левадия (Ест) и Металургс (Лат). Причината е, че първенствата на двете страни са в разгара си и може да изненадат ловчанлии. Най-богатият сред непоставените пък е

казахстанският Актобе, който е с бюджет от 15 млн. евро.

[center]Изображение[/center]
По-интересни са събитията в третия кръг, където ловчанлии също са поставени. В него участват 17-те победители от предния кръг плюс Андерлехт и шампионите на Швейцария и Дания. Ако преминат втората стъпка, сред най-опасните съперници на „оранжевите“ ще бъдат кипърският Омония, АИК (Шв), Шериф (Мол).

За плейофа за влизане в групите ще си съперничат 10 отбора, като има вероятност Литекс да е сред поставените. Ловчанлии имат коефициент 15,900, а с по-висок от тях са Андерлехт, Розенборг, бъдещият шампион на Израел, почти сигурните първенци на Австрия - Залцбург, Чехия - Спарта и на Дания - Копенхаген. Ловчанлии трябва да стискат палци Йънг Бойс да стане шампион, а не Базел, който е с по-висок коефициент от българите. При положение че стигнат плеойфа, Литекс трябва да стиска палци два от по-горните шест отбора да отпаднат и тогава да влезе при поставените.

http://meridianmatch.bg/?act=news&id=40608

Абе тея казахстанци се развиват доста в послените няколко сезона! :roll:
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 04 май 2010 12:24

Ми не само те се развиват нагоре, ама само ние вървим надолу - какво нещо само а? :)

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 04 май 2010 14:24

С оглед на съперниците и настоящото ниво на отбора реално е отстраняването на първия съперник, след което отпадане след тежки равностойни мачове в третия кръг и още едно отпадане в последния крът преди групите в ЛЕ

Върни се в “Литекс”