мрънкащия ангел червенков
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: мрънкащия ангел червенков
семкар4ета не ви ли писна да драскате глупости
Мнението на Ангел Червенков за ДС отбора ПФК Левски е много точно изразено и на място казано ... 

Всеки си е в правото да изказва мнение...И на мен не ми харесва тези дърдореници на Червенков,но е нормално...Просто не им обръщай внимание 

Не знам левскарите кво се пените, като вашия президент агент Тара през 2 седмици ръси глупости, пък никой не е ревнал

Кашчей написа:levski55 написа:този червенков ли е зеленков ли е не го знам и не съм го чувал,но като се прави на голям разбирач защо не погледне в собсвеният си двор и да види бай Ганьо-гриша ганчев колко мача до сега е уредил и колко пари е хвърлил за подкупи и далавери
Ти присъства ли, когато Ганчев даваше подкупите?
За клевета се носи наказателна отговорност, ако не знаеш случайно.
...за подправяне на снимки с цел усмиване и подронване на авторитета също ...така,че по добре тихичко...
Стига сте говорили глупости.Всичко е ясно.Престрелките са част от футбола в наши дни.Алекс Фергюсън също ги ползва така, че не ми говорете за тези неща.Приемам ги като част от мача.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]
sixtynine написа:Не знам левскарите кво се пените, като вашия президент агент Тара през 2 седмици ръси глупости, пък никой не е ревнал![]()
![]()
Явно не си чел форумите през последните години.Батков е най-критикуван от сините фенове.За съжаление обикновения фен не може да си избира президента на любимия си отбор.
Р.Р. Писна ми от голословно заяждане.
-
- Контакти:
Много глупости се приказват преди всеки мач и сега е така.Всичко ще се реши на терена и който си реализира положенията ще спечели.Левски има опит в тези мачове и обикновено когато сме опрени до стената играем успешно в това дерби.Червенков усеща,че Литекс би могъл да загуби доста точки през пролетта и се изказва така от страх.Доста мачове от есента ловчанлии спечелиха къде щастливо,къде със съдийски неточности,но палачинката се обръща.Дори и равен резултат оставя Левски в битката за титлата.
abiati написа:Кашчей написа:levski55 написа:този червенков ли е зеленков ли е не го знам и не съм го чувал,но като се прави на голям разбирач защо не погледне в собсвеният си двор и да види бай Ганьо-гриша ганчев колко мача до сега е уредил и колко пари е хвърлил за подкупи и далавери
Ти присъства ли, когато Ганчев даваше подкупите?
За клевета се носи наказателна отговорност, ако не знаеш случайно.
...за подправяне на снимки с цел усмиване и подронване на авторитета също ...така,че по добре тихичко...
Да си чул за осъден карикатурист, който прави шаржове

Що ли не мислите, преди да пишете, ъм?Подправя се нещо, което е официален документ.Снимка може да се редактира, да се направи колаж или шарж, но да се подправи.....
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
- housestyle
- Контакти: