Литекс - Локо (Пд) [21.11.2009 г. 19:00ч.]

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Литекс - Локо (Пд) [21.11.2009 г. 19:00ч.]

Мнениеот POPCORN » 09 ное 2009 11:28

samolitex написа:В този мач Червенков може да даде почивка на част от титулярите.От отдавна не съм виждал в игра Диего :roll: Прогноза 3:0

почивка хаха...дано ви пернат.станахте голем отбор и вие ще давате почивка, че много са се изморили!не стига, че ще има 2 седмици почивка пак и почивка да им дава хаха :lol: :lol: :lol: значи поначало никога не съм викал за Левски, ама дано да ви бият малко да слезете на земята!Почнахте много да летите!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
samolitex
Контакти:

Мнениеот samolitex » 09 ное 2009 11:48

POPCORN написа:
samolitex написа:В този мач Червенков може да даде почивка на част от титулярите.От отдавна не съм виждал в игра Диего :roll: Прогноза 3:0

почивка хаха...дано ви пернат.станахте голем отбор и вие ще давате почивка, че много са се изморили!не стига, че ще има 2 седмици почивка пак и почивка да им дава хаха :lol: :lol: :lol: значи поначало никога не съм викал за Левски, ама дано да ви бият малко да слезете на земята!Почнахте много да летите!

хахах :-D сега до края на есенния полусезон само победи ще имаме :P Червенков да запази някой да не се контузи или да си изкара някой картон :P

хаха тази година сме ШАМПИОНИ :P
Последна промяна от samolitex на 09 ное 2009 11:50, променено общо 1 път.
Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 09 ное 2009 11:50

POPCORN написа:значи поначало никога не съм викал за Левски, ама дано да ви бият малко да слезете на земята!Почнахте много да летите!

:shock: Ти си срам за ЦСКА бе момче след такива думи.
Омразата към Левски не може да се надмине от никой отбор, а това дали са литнали или не ние имахме шанса да ги свалим, но не го направихме.Не мисля че са литнали и не си прави изводи от един фен на отбора им, който обича само да се заяжда.Виж им официалният форум и тогава говори за литвания, а тези които литнаха бяхме именно ние и сега заслужено сме на земята или по скоро бяхме, но заслужено сме в тази позиция от към точки.

Прогноза 3:0 за Литекс.
Последна промяна от JimBeam на 09 ное 2009 11:51, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
samolitex
Контакти:

Мнениеот samolitex » 09 ное 2009 11:51

JimBeam написа:
POPCORN написа:значи поначало никога не съм викал за Левски, ама дано да ви бият малко да слезете на земята!Почнахте много да летите!

Омразата към Левски не може да се надмине от никой отбор, а това дали са литнали или не ние имахме шанса да ги свалим, но не го направихме.Не мисля че са литнали и не си прави изводи от си фен на отбора им, който обича само да се заяжда.Виж им официалният форум и тогава говори за литвания, а тези които литнаха бяхме именно ние и сега заслужено сме на земята или по скоро бяхме, но заслужено сме в тази позиция от към точки.

хаха :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 09 ное 2009 11:52

значи 650 души щом сте всички на стадиона
:lol:

:shock: забравил си едната нула отзад :-D 6500 8-)

65 - Все пак има свински грип, а и такива "отборчета" като Локо Пд отдавна не са дразнител за водача в класирането ... :idea:
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 09 ное 2009 11:59

Ние хубаво гледаме те колко имат средно на мач при население от 40 000 за Ловеч ми ние колко събираме при население над 2 милиона в София и говоря като цяло за Левски и ЦСКА? :)

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 09 ное 2009 12:02

JimBeam написа:

Омразата към Левски не може да се надмине от никой отбор, а това дали са литнали или не ние имахме шанса да ги свалим, но не го направихме.Не мисля че са литнали и не си прави изводи от един фен на отбора им, който обича само да се заяжда.Виж им официалният форум и тогава говори за литвания, а тези които литнаха бяхме именно ние и сега заслужено сме на земята или по скоро бяхме, но заслужено сме в тази позиция от към точки.

хаха вярно ли съм срам, и с кво вече да не съм от ЦСКА ли!Ти като мразиш Левски повече отколкото да обичаш ЦСКА си е твой проблем!Аз не мразя никой и нищо!Да мразиш значи си комплексиран!Аз си обичам моя отбор и това е, но не мразя никой!Да кефя се като падат, ама какво са да не общувам с левскари, да не гледам техни мачове!Бате незнам на колко години си , ама говориш глупости!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 09 ное 2009 12:15

Достатъчно голям съм, че ако те срещна и чуя подбни думи от тебе до сега да съм те шамаросал.Прави си изводите пък дали е глупаво или не мене не ме грее това ти си го виждаш през твоя си призма,а аз през моя.

Спестявай си да даваш оценка публично пред всички за кого и да е било.
Карай си по темата и не се занимавай с мен и ако има да казваш нещо по тема го направи, но не ми се влиза в спорове където не му е мястото.
По форумите всички сме разбирачи на улицата мълчим като п*ки.

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 09 ное 2009 12:19

Само да попитам този който каза ,че ще има 650 човека,абе приятел това значе ли, че от ловеч няма да има никой,щото според мен Локомотивци ще са към 600 човека. :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
samolitex
Контакти:

Мнениеот samolitex » 09 ное 2009 12:23

Пишете по темата !

Върни се в “Литекс”