Супер, Супер брутална статия за Мъри Стоилов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Re: Супер, Супер брутална статия за Мъри Стоилов

Мнениеот unist_gp » 29 авг 2009 11:15

все пак подобни статии не са прецедент в свободната българска журналистика. още когато големият отбор на Левски през 90те мачкаше в България имаше подобни изцепки. лаици-комплексари ни информирваха тогава, как Петър Хубчев помагал по-правилно за събирането на реколтата през лятото в родния си край,отколкото да играе футбол като либеро (нищо,че цял свят го аплодираше за прецизността му на световното САЩ94, както и в Хамбург).Според подобни капацитети тогава и Дани Боримиров от Видинско-прескачаше с повече желание трамвайните линии в София,за да не го удари ток-. За това на една тренировка Боримиров излезе с вратарски ръкавици и се сби с писача. голям майтап беше написан и за играч на ЦСКА дошъл през 96-та от Добруджа в София (мисля че се казваше божилов, не беше г.иванов или м.петков) ще цитирам по памет -изпитвал респект към столичните ватмани, защото карали непознато за него превозно средство и го било страх като пресича улиците в София- идиотите са много,но опит знам,че колкото повече злобееш по някой, толкова по-професионално и наистина правилно този някой върши работа. затова мъри си остава Правилният отвсякъде ;)

Потребителски аватар
Делибаш
Контакти:

Мнениеот Делибаш » 29 авг 2009 11:22

OBI4AM LEVSKI написа:Като махнем простотиите,които можеше да ни спести,има и доста верни неща.Например това,че Левски и Литекс по един и същ начин бяха провалени от Стоилов!Причината-ами той се помисли за богоизбран,спря да работи и реши,че инерцията ще го движи напред!Правилно е и за радиото,което го величае от години,айде да се спрат вече!Ако той беше треньор на място ,сега за 4-ти пореден път Левски под негово ръководство щеше да играе в ШЛ!Това мисля!!!И... Бог да пази Националния!!!

И аз мисля така! :geek:

"Вижте на какво разчита Литекс. На футболисти, които са преминали възрастта за футбол. Не става така. Оставката на Станимир Стоилов е най-правилният ход, който можеше да бъде направен. Не знам какво точно става там. Има вероятност Мъри да не избира футболистите си сам. Нищо чудно да му казват какво да прави, кого да пуска, кого да не пуска. Имам чувството, че в Литекс има играчи, които Мъри не иска. Нека някой излезе и каже кой прави селекцията в Ловеч."
:roll: Е, в "Левски" му редял Наско състава, в "Литекс" - друг някой?!... За какъв треньор говориме тогава, ако е вярно?!!! :oops:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 29 авг 2009 11:24

Като е толкова слаб треньор кажете ми кога друг ще постигне неговите успехи Мирча и той отпадна от Тимишоара и със сумати отбори се провали преди това ама не го разпънаха на кръст нали?

Потребителски аватар
iskren
Контакти:

Мнениеот iskren » 29 авг 2009 11:24

Не я прочетох цялата статия, няма смисъл!Това са комплексари които не са постигнали нищо в живота си,а само гледат другите да се провалят!За статията само едно прочетох как наи обективния коректив била публиката в с.Ловеч!Абе селянин каква публика бе?Тази която в последните 10мин на мача трябваше да е на крака и с пълно гърло да подкрепя отбора си,а тя сбирщината на трибуните чоплеше семки и ядеше кебапчета!Тук в Ловеч отбор няма да има докато има хора като този автор на статията,като Стоичо Стоилов.Дихонов,и футболисти без манталитет на победители-като Том.Нифлор,Тодоров.Това тук е комплексен проблем-ръководство,футболисти и публика са селяни и не може по добре от това!Няма специалисти които да водят отбора напред,като се почне от школата та през мениджмънта та до резервите на отбора!
Батков вън от ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 29 авг 2009 11:29

Страхотна статия. Най-накрая се намери човек, който да напише истината за Мъури. Той няма никакви успехи. Да, 1/4 финал за Уефа, но това е само някакво временно постижение. Ако беше добър щеше да го повтори и потрети, но го нямаше Георги Василев да му създаде отбор, който да поеме, нямаше го и силния Боримиров, силната година на Йовов, Телскийски и Бардон и Станимирчо си остана галфон. Литекс е селски отбор, но защо най-добрия треньор не успя да го промени? Просто е, защото не става.

Имало едно време един строител и един правилен треньор, събрали се и съградили тактически грамотен отбор, с разоран стадион. Строителят бил горд със своето творение, нищо, че приличало на място за погребение. Ти, къщичка за птички строил ли си?-обичал да пита той. А ти картофи на стадион сял ли си?-се надaл отсреща вой. Правилния треньор бил бит от всичко силно що в първенството го хване и се надявал за купата по слаб отбор да му се падне. Молитвите му се сбъднали и в квалификациите за Лига Европа заиграл, но там така на един познат отбор беларуски се натресал, че света му се видял тесен.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
iskren
Контакти:

Мнениеот iskren » 29 авг 2009 11:32

Делибаш написа:
OBI4AM LEVSKI написа:Като махнем простотиите,които можеше да ни спести,има и доста верни неща.Например това,че Левски и Литекс по един и същ начин бяха провалени от Стоилов!Причината-ами той се помисли за богоизбран,спря да работи и реши,че инерцията ще го движи напред!Правилно е и за радиото,което го величае от години,айде да се спрат вече!Ако той беше треньор на място ,сега за 4-ти пореден път Левски под негово ръководство щеше да играе в ШЛ!Това мисля!!!И... Бог да пази Националния!!!

И аз мисля така! :geek:

"Вижте на какво разчита Литекс. На футболисти, които са преминали възрастта за футбол. Не става така. Оставката на Станимир Стоилов е най-правилният ход, който можеше да бъде направен. Не знам какво точно става там. Има вероятност Мъри да не избира футболистите си сам. Нищо чудно да му казват какво да прави, кого да пуска, кого да не пуска. Имам чувството, че в Литекс има играчи, които Мъри не иска. Нека някой излезе и каже кой прави селекцията в Ловеч."
:roll: Е, в "Левски" му редял Наско състава, в "Литекс" - друг някой?!... За какъв треньор говориме тогава, ако е вярно?!!! :oops:

Селекцията от години се прави от капацитети като Стоичо Стоилов,Дихонов,Феро,не ги ли познаваш тези световно неизвестни личности!
Батков вън от ЛЕВСКИ!

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 29 авг 2009 11:40

Написано е доста вулгарно,но мнението ми за Стоилов е такова още когато играеше в Турция.Помня преди мача с Ботев какви антибългарски изказвания правеше за да се натегне на турците.Дано се махне от национала по-скоро

dani1976
Контакти:

Мнениеот dani1976 » 29 авг 2009 11:41

И,аз намирам статията за добра вярно има и малко простотия но има и много доза истина,Мъри действително се мислеше за недосегаем,щом е подал оставка и Гришата я е приел значи и на него му е дошло в повече.Но Мъри,сега има много важни мачове с нац. отбор може би мислите са му били насочени и натам,така че не го оправдавам но той през 3-4 дена трябва да се пренастройва на дрга вълна,ето затова е хубаво като е треньор на нац. отбор да е само на него а не да се разкъсва,ама и Боби Михайлов е виновен един път не зе негово категорично мнение а се слуша к'во му кажат хората в изпълкома,к'ъв президент е аз не знам.А това каде го е написал В.Грънчаров в сайта е донякъде така но и не е така,при него повече му пречи фенското,а журналистиката оставя на 2-ри план. :!: :!: :!:

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 29 авг 2009 11:46

metodito написа:Хм, на това му казвам свобода на словото, :). Жал ми е за този човек, който е написал статията. Предполагам, че не му е лесно да живее със себе си. Иначе браво на сайта, че му е позволил да си публикува... не знам как да нарека това нещо. И в "Дон Галфон" влязох веднъж, прочетох една такава статийка и не съм влизал. Мислех си, че е *** онази медия, не побъългарения вариант. Как да е. Не мисля, че е прав да критикува Мъри и не само той. "Койту ни играи ни пичели!" каза един мислител веднъж. Дано Мъри не се откаже да "да играи". Втори, трети четвърти шанс, трябва да има. Лошото е, че в Литекс направи същите грешки , каквито и в Литекс. По едно време остави всичко на самотек. Пожелавам му успех и да намери място под слънцето.

*** и Спорт1 у нас не са това, което са в Испания и Германия за съжаление. Жалко само, че сайтчетата, които се кичат с имената на тези реномирани медии всъшност са долнопробни кенефи, в които дебили като Атанасов, Ефремчо и няколко техни млади последователи се гаврят с феновете. А Спортлайн успешно ги копира. То бива-бива жълт сайт, ама тези са направо ла*няно-кафяви.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 29 авг 2009 11:52

Не оправдавам езика в статията,но фактите и изводите са верни.Трябва ли тоя дебил да провали и националния(както е започнал,имайки предвид селекцията му)за да се разбере че от него не става чеп за зеле?Докато Перуци е шеф на федерацията и Мърльо ще е треньор на националния,освен ако не си намерят друга маша!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Върни се в “Литекс”