До Томислав Русев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Re: До Томислав Русев

Мнениеот SkArY_9 » 17 авг 2009 00:13

Спрете се :evil:

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 17 авг 2009 00:14

Четат, не че не четат, ама само до там. Дреме им през онази работа за форума и хората, които влизат тук, заради тях. За 2 години не са доказали обратното. В стария форум, поне драскаха, от време на време.

Fichango
Контакти:

Мнениеот Fichango » 17 авг 2009 00:23

Това беше добро - да сравняваш некадърник като Йешич със Стоилов. Честно - не знам кой се справя по-добре като неудачник и безхаберник.

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 17 авг 2009 00:41

Мъри е номер 1 ;) Вие нищо не разбирате ;)

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 17 авг 2009 00:55

a boy named goo написа:
mike28 написа:Интересно, това е поне 1 000 000-та тема до г-н Русев, а още не съм видял и в една да отговори. :evil: Просто не си правете труда да им пишете, съветвате, питате, искате нещо от господата Русев и Александров. Нито ще започнат да обръщат повече внимание на другите отбори, нито ще променят нещо в поведението си, нито ще барнат сайта, нищо.

Хм, интересно изказване, най-вече защото специално Томислав Русев и Ники Александров неведнъж в "Спортно шоу Гонг" са споменавали, че четат форума, което означава, че все пак биха могли да си вземат нямакакви бележки от казваното тук.
Както и да е, предполагам, че все пак си по-навътре от мен, тъй като беше модератор на форума.

Четат.Колкото Абрамович чете форума в сайта на Челси.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 17 авг 2009 03:38

Какво е виновен Мъри,че тия от Литекс немогат да ритат???И при Йешич,Ферарио и Люпко бяха същите куци коне.Така ,че не е виновен Мъри

Потребителски аватар
sin_sram_i_rezil

Мнениеот sin_sram_i_rezil » 17 авг 2009 03:40

Мисля, че Ганчев не търпи никой дълго в клуба си при такива резултати, няма да изтърпи подобен още един сезон и Мъри, доста време не е спечелил и един важен мач в първенството (този не го броим, случва се навсякъде, а и не е такава трагедия резултатът, колкото напълно сивата игра, сякаш са ни националния отбор :) ), жалко е, че имат може би най-добрата селекция и условия и така и не се научиха да играят "ПРАВИЛЕН ФУТБОЛ" втора година, националите - също де... не че мразя Стоилов, но не може насила да го правят легенда с два сезона в "Левски", където късметът много му помогна, без и да отричам и няколко много добри мача. Всъщност може би трябва да освободи малко от постовете си и по-добре клубния, така и така националният пропадна и на тези квалификации... иначе им желая успех в УЕФА с "трактористите".
професионален статистик на международните резили на Уефски, за да помнят децата ни историята... в последните години - ужасно претрупан от работа :)

vladomin_
Контакти:

Мнениеот vladomin_ » 17 авг 2009 06:50

Мъри не само че е посредствен треньор, но и пълен некадърник. Не знам кой го алансира все още. Жалкото е, че и националния отбор ще затрие.
ВДинев

Потребителски аватар
comandosa1
Контакти:

Мнениеот comandosa1 » 17 авг 2009 07:29

Феновете на Литекс разбирам да са недоволни, ама фенове на ЦСКА да го плюят и убиждат и да го наричат с различни епитети, при положение че няма нищо общо с отбора им, показва само едно: Мъри е докарал доста безсънни нощи на някой хора със "съмнителните" си треньорски качества и сега явно е настъпил Видовден за тях. Браво лайте с пълна сила, сега Ви е времето.

Потребителски аватар
JVELIR4O
Контакти:

Мнениеот JVELIR4O » 17 авг 2009 07:53

мъри тъпче на едно място не виждам никакво развитие в него а за речника му може да се каже че направо си е тъп

Върни се в “Литекс”