АК потвърди:Литекс е аут от А група

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Re: АК потвърди:Литекс е аут от А група

Мнениеот trokadero_ » 21 дек 2015 16:34

W84me написа:
trokadero_ написа:
Ами щом няма да анулират , нека Литекс да си остане в А група ;)

Едва ли.

Еми трудно положение и те самите не знаят какво ще стане .
И няма смисъл да обиждаш ;)

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 21 дек 2015 16:34

trokadero_ написа:
W84me написа:
trokadero_ написа:То си е ясно като бял ден . Анулират се точките и Лудогорец си дърпа убедително - това е , чисто и просто ;)

Няма да се анулират ве, мишка.

Ами щом няма да анулират , нека Литекс да си остане в А група ;)

Ами той ще си и остане утре след изпълкома!

Само гледайте утре как ще променят наредбата на БФС със задна дата и Литекс ще остане в А група! Като най-много им вземат 3 или 5 точки! ;) ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 21 дек 2015 16:35

Изпълкомът ще промени правилника и ще върне Литекс. Най- вероятно ще загубят 10-15 точки от актива си...
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
MaX
Контакти:

Мнениеот MaX » 21 дек 2015 16:36

Щом са така стриктни съм спокоен че ЦИЦЕКСИ, ЛИСКИ няма да се пръкнат :)

За мен най-важното е някой хора да се махнат от клуба които петнят името с приказки и действия.
Последна промяна от MaX на 21 дек 2015 16:39, променено общо 2 пъти.

petar_m_popov
Контакти:

Мнениеот petar_m_popov » 21 дек 2015 16:38

MaX написа:Щом са така стриктни съм спокоен че ЦИЦЕКСИ, ЛИСКИ няма да се пръкнат :)

А дано

petar_m_popov
Контакти:

Мнениеот petar_m_popov » 21 дек 2015 16:43

MaX написа:Щом са така стриктни съм спокоен че ЦИЦЕКСИ, ЛИСКИ няма да се пръкнат :)

За мен най-важното е някой хора да се махнат от клуба които петнят името с приказки и действия.

Ако се освободите от борческия кръг ще се върнете към нормалното съществуване.Осъм навремето си беше доста приличен тим и винаги беше в челото на Б гр.Първите две години като ЛЕКС в А гр. също играхте много сърцато и тогава в Ловеч от всички столични отбори загубихте само от ЛЕВСКИ.И тогава стадиона беше пълен колкото и това сега да звучи странно

LOKOMAN
Контакти:

Мнениеот LOKOMAN » 21 дек 2015 16:44

Eдва ли изпълкома ще намери законен начин да остави Литекс в А група а едва ли ще посмее да завърти нещата без картбланш от УЕФА. И аз до последно не вярвах че Локо Сф ще остане без лиценз, ама си излетяхме в по-долна група.

Потребителски аватар
MaX
Контакти:

Мнениеот MaX » 21 дек 2015 16:45

Не вярвам нещо грандиозно да измисли изпълкова дано поне останат футболистите а други ги преотстъпят но в чужбина.

Едно време този отбор е бил нищо а сега се изгради като фактор със школа така че да бъдем в миманса е малко пресилено. ;) от което никой няма полза.

Потребителски аватар
MaX
Контакти:

Мнениеот MaX » 21 дек 2015 16:48

petar_m_popov написа:

Ако се освободите от борческия кръг ще се върнете към нормалното съществуване.Осъм навремето си беше доста приличен тим и винаги беше в челото на Б гр.Първите две години като ЛЕКС в А гр. също играхте много сърцато и тогава в Ловеч от всички столични отбори загубихте само от ЛЕВСКИ.И тогава стадиона беше пълен колкото и това сега да звучи странно

Факт 1994-1996
2-0 Локо София
1-0 ЦСКА
1-0 Славия
1-1 Левски
Бях малък и съм гледал само два от мачовете.

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 21 дек 2015 16:52

MaX написа:Не вярвам нещо грандиозно да измисли изпълкова дано поне останат футболистите а други ги преотстъпят но в чужбина.

Едно време този отбор е бил нищо а сега се изгради като фактор със школа така че да бъдем в миманса е малко пресилено. ;) от което никой няма полза.

Б отборът на Литекс може да вземе доста от играчите /за всеки мач от Б група изискването е да има 10 човека от Б отбора в групата минимум/ и Литекс лятото може да играе в евротурнирите , ако спечели купата
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Върни се в “Литекс”