Ще има ли футболен отбор от Ловеч?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ще има ли футболен отбор от Ловеч?
Абсолютно!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
WPWW написа:Като ви питаха нали отговаряхте "Това са глупости, Гришата е оранжев завинаги" и т.н. Ако бяхте истински фенове, щяхте да заемете позиция и то на стадиона и най-малкото да искате обяснение от микренския. Затова Литекс няма много фенове даже и в Ловеч - защото е ГМО и временна прищявка на една мутра-джудже.
Няма да има дори и да го няма това ГМО. Така е навсякъде у нас. Всяко начало си има край но мачовете като вчерашния няма как да ни изстрият.
Дори и да не се случи с ЦСКА нищо е редно да се махне той и всичките му приближени. Пък да става каквото ще.
Последна промяна от MaX на 22 ное 2015 22:13, променено общо 1 път.
MaX написа:И това заради Титаните и Томов те ще ни затрият
Те пък какво са ви виновни на вас?Микренския ако беше в някой отбор с публика с камъни щяха да го прогонят от града.Справка-Банев и Христолов.
Да , в някоя окръжна група , Ловешка , Плевенска , Врачанска . Избор голям . Абе , къде е Тео ? На тоя преди 3-4 дни му написах , че сливане му е майката , а той не повярва .Дали и той е гласувал , А ?
Това ще е Франкенщайна на футбола по Света!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- Drunken_Master
- Контакти:
Каквото и да си говорим Литекс винаги си е бил ФК Гриша Ганчев...
А що се отнася до сливането,аз винаги съм бил твърдо против ! Защото ние нямаме нищо общо с вас...и обратното !
А и законово,поне според мен,това няма как да се случи...
А що се отнася до сливането,аз винаги съм бил твърдо против ! Защото ние нямаме нищо общо с вас...и обратното !
А и законово,поне според мен,това няма как да се случи...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Винаги е имало,без значение как се казва! 

За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. 

Ще ми бъде интересно как ще стане подобно нещо, при положение, че Литекс не е софийски отбор, а по наредба сливане или как и да се наречете по друг начин, може да има само между отбори от една област. Ако се спазват наредбите на БфС това няма как да се случи.
v.r.s. написа:Ще ми бъде интересно как ще стане подобно нещо, при положение, че Литекс не е софийски отбор, а по наредба сливане или как и да се наречете по друг начин, може да има само между отбори от една област. Ако се спазват наредбите на БфС това няма как да се случи.
Просто Литекс ще си смени името, няма да има сливане. Но интересното е, че ще трябва да доиграе сезона под името ЦСКА (нещо си), но в Ловеч

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
v.r.s. написа:Ще ми бъде интересно как ще стане подобно нещо, при положение, че Литекс не е софийски отбор, а по наредба сливане или как и да се наречете по друг начин, може да има само между отбори от една област. Ако се спазват наредбите на БфС това няма как да се случи.
Ами ще ми обясниш ли как се случи с Кюстендил и Пловдив
Хванал се човека за патката и си помислил,че лети