Силите са толкова изравнени и шансовете в повечето мачове са 50% на 50%...........Все пак ми се струва че Литекс няма да загуби този мач.
Прогноза 1-2.
06 кръг: Славия - Литекс - 0:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: 06 кръг: Славия - Литекс - 23.08 | 17:30
От Славия всичко може да се очаква, днес мисля, че Литекс ще бият трудно с гол на Асприля.
Асприля, като гост не го търси, дано ме опровергае.
Ние ако имаме амбиции да сме по-различни от посредственост днес трябва да победим и победата да бъде чиста без никакви съдииски аванти или полягвания от страна на Славия, такава победа аз не желая и не искам.
Ние ако имаме амбиции да сме по-различни от посредственост днес трябва да победим и победата да бъде чиста без никакви съдииски аванти или полягвания от страна на Славия, такава победа аз не желая и не искам.

Само на мен ли ми се струва, че откакто дойде тоя новия тренер, Литекс не са никак убедителни?
При Петрович отборът играеше много по-добре. Сега футболистите не могат да се намерят и да вържат два паса.

При Петрович отборът играеше много по-добре. Сега футболистите не могат да се намерят и да вържат два паса.
- amstel_beer
- Контакти:
tevez написа:Само на мен ли ми се струва, че откакто дойде тоя новия тренер, Литекс не са никак убедителни?![]()
Равният нас ни устройва

Много тъп мач.
Да, равенството е добре, но има прекалено много мачове, за да вадим тефтерите още сега.
Да, равенството е добре, но има прекалено много мачове, за да вадим тефтерите още сега.
Явно и този сезон ще го играем за да мине, това не е сериозно отношение от страна на футболистите, да не може да спреш топката и да я подадеш на повече от 15 метра е по-добре да сменяш професията.
Тоя отбор е тотален брак, как бяхме временен водач в класирането и на идея си нямам.
Тоя отбор е тотален брак, как бяхме временен водач в класирането и на идея си нямам.

С Петрович не изглеждаха така играчите. Но къде е Петрович, къде е тоя...
- paceto
- Контакти:
На новият треньор му трябва време, така че ще видим какво ще излезе в крайна сметка.