Случайност? Не мисля!!1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Re: Случаеност? Не мисла!!1

Мнениеот korteneca » 26 юли 2015 15:17

Eminem написа:А дали е случайност недадената дузпа за Левски при 1:0 ? Дали е случайност недадения червен картон за играч на Литекс ? Двойният стандарт при дърпането на съперник ? А влизането срещу Краев в наказателното ?

Тоя Бумал ли е какъв е малко след изгонването на Минев задържа за фланелката един от нашите, но без последствие. И така ние играехме над 15 мин. с човек по-малко, но това не се вижда от останалите. :)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 26 юли 2015 15:19

trokadero_ написа:Искаха да ги подпрат - факт

Много си зле .Грам не вдявашот футбол ,Иво .

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 26 юли 2015 15:19

korteneca написа:
Eminem написа:А дали е случайност недадената дузпа за Левски при 1:0 ? Дали е случайност недадения червен картон за играч на Литекс ? Двойният стандарт при дърпането на съперник ? А влизането срещу Краев в наказателното ?

Тоя Бумал ли е какъв е малко след изгонването на Минев задържа за фланелката един от нашите, но без последствие. И така ние играехме над 15 мин. с човек по-малко, но това не се вижда от останалите. :)

Виждат се само грешките срещу съперника на Левски. Грешките във вреда за Левски са подробности. Свикнали сме.

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 26 юли 2015 15:21

ЕМИЛ написа:

Е истината боли - споко ;)

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 26 юли 2015 15:23

korteneca написа:
ivan56 написа:Тоя с черните одежди кви ги държи там, ама било за секунди, ама виждало се само на повторения, дрън та пляс.Те за 10 мача я имат такова положение я не, и няма да го видят.Баси ташака

Волейбол и тенис гледал ли си някога? Там грешки не правят ли въпреки, че работата им е да следят само една линия? Не може ли просто да е грешка на съдията вместо все да търсим конспирациите? :roll: Факт е, че удара беше адски мощен и топката влезе и излезе за секунда и няма как да знаем в този момент дали съдията е успял да види. Да въвеждат тогава повторенията и един мач вместо 90 мин. да го гледаме 360 и така, за да са доволни всички футболни капацитети. :)

Баце, аз да съм казал нещо по различно.Съдиите ни са пълна щета.Аз съм за видео повторения, но само за такива положения.
Само, че забравих, че ние стадиони нямаме като хората а искаме видео повторения :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 26 юли 2015 15:24

trokadero_ написа:
ЕМИЛ написа:

Е истината боли - споко ;)

Истината е , че от първия кръг е задвижена машината да се пречи на Левски .

Потребителски аватар
julijan
Контакти:

Мнениеот julijan » 26 юли 2015 15:26

Тема от две думи и двете грешно написани! :)

Това трябва много да говори за автора и разбиранията му, а да и годинките му ;)
Обичам да обичам !!! :)

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 26 юли 2015 15:28

Чист гол, няма какво да се каже. Както и не отсъдена чиста дузпа за Левски и червен картон за дърпане на Бедоя през второто полувреме. Или бъркам нещо?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 26 юли 2015 15:28

ivan56 написа:
Баце, аз да съм казал нещо по различно.Съдиите ни са пълна щета.Аз съм за видео повторения, но само за такива положения.
Само, че забравих, че ние стадиони нямаме като хората а искаме видео повторения :lol:

И стадиони да имаме пак няма да са доволни всички. За всеки тъч и докосване ще се спори. :lol: Това са фактите и един мач ще се играе 5 часа. ;)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 26 юли 2015 15:30

Интелектуалното ниво на пускащите теми против Левски, показва колко истина има в твърденията им, че Левски е "отбор на БФС", "най-подпираният" и т.н. :)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Литекс”