5 кръг: Литекс - Черно Море - 3:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- JohnnieWalker
- Контакти:
Re: 5 кръг: Литекс - Черно Море - 15.08 | 20:00
Пожелавам на Морето да паднат с много, защото са ми симпатични и не заслужават тоя бездарник за треньор !
3:0 и Станков вън!
Оспорван мач ще бъде. Върти ми се някакъв Х в главата.

JohnnieWalker написа:Пожелавам на Морето да паднат с много, защото са ми симпатични и не заслужават тоя бездарник за треньор !
То и обратното важи с пълна сила за мен.

За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. 

barsa79 написа:angelco77 написа:Да се чуди човек каква прогноза да даде.![]()
Ачка.. ми 1-1 и Бала да върви да балирва,бат Гришон има трактори комбайни балервачки няма да го остави без работа тактичен е
![]()
ще го махне в стил-Стоичков..........
Баце,ако ще и пастир да става,само да се махне.

Честно казано не ми пука за резултата за пръв път от години.Все сме имали некадърници и футбалери,и тренери,ма таквози чудо не е бивало.
Да се съсипе отбор,обигран,трябваше му малко надграждане,кадърен специалист и Литекс помиташе всичко в България.
Ама не би.

За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. 

Баси мача бих казал.
Доживях фенове да се надяват за победа на противниковия отбор.
В тази България и абсурдите ни вече са... абсурдни. И естествено да е така
,когато посредственост, арогантност и фалшиво самочувствие олицетворени в Станков и Балъков са на път да унищожат
напълно сглобени отбори.
Пожелавам на всички фенове на двата отбора много успехи в борбата срещу "трЕнерите" им.
Победата ще означава - реанимация за съответния тренер и навлизане в... етап на агония за съответния отбор.
Доживях фенове да се надяват за победа на противниковия отбор.
В тази България и абсурдите ни вече са... абсурдни. И естествено да е така
,когато посредственост, арогантност и фалшиво самочувствие олицетворени в Станков и Балъков са на път да унищожат
напълно сглобени отбори.
Пожелавам на всички фенове на двата отбора много успехи в борбата срещу "трЕнерите" им.
Победата ще означава - реанимация за съответния тренер и навлизане в... етап на агония за съответния отбор.

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- paceto
- Контакти:
Няма да е лесен мача, но Литекс според мен няма да имат проблеми да го спечелят.
- paceto
- Контакти:
Литекс води с 1:0 след гол на Джордан.
Никола Колев направи рейд между четирима играчи на Черно море, но шутът му изпрати топката покрай вратата.

Никола Колев направи рейд между четирима играчи на Черно море, но шутът му изпрати топката покрай вратата.
- barsa79
- Контакти:
Re: 5 кръг: Литекс - Черно Море - 3:0 FT
Уникален втори на Джордан - не съм вярвал,че този човек има потенциал да вкара такъв гол
Re: 5 кръг: Литекс - Черно Море - 3:0 FT
Нали ви казах, че ни биете без проблем Е, вярно, че дадох 4:0, но дали 4:0 или 3:0 няма никаква разлика.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!